- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
lcee79 #20727 üzenetére
ha van raktáron, akkor egy héten belül, ha rendelni kell akkor tovább tart. Írj mailt, pár napon belül nekem válaszoltak anno.
(#20730) szbxvr: kb. a fejlesztés alatt 98x tettem már fel a ROMot, de eddig egyszer sem láttam ilyen üzenetet. Concept ROM volt fönnt, az szokott még bekavarni, vagy ha a Recovery verzió nagyon eltérő... esetleg a letöltött ROM vagy OTA hibás (zip)
(#20705) szbxvr: az új Google Play Services egyrészről sok javítást tartalmaz, de a stabilitása nem a legjobb. a következő verzióba a 9.4.52-es fog bekerülni, ami az eddigi tesztek alapján sokkal jobban muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged