- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaciokos
őstag
Sajnos elég sok olyan hozzászólás volt már itt, amikor az illető Cordon-ból tényleg elég vacak állapotban kapta vissza, vagy épp nem csináltak vele semmit. Ezek mind első kézből jövő infók voltak, szóval a Cordon szerintem megérdemli a rossz hírét. Persze lehet, hogy 80%-ban jó munkát végeznek, de szerintem túl sok az ilyen eset ahhoz, hogy ezeket ritkán előfordulónak tekintsük.
Ha idetéved valaki, és megkérdezi, milyen a Cordon, én is azt fogom mondani, hogy nem jó, pedig az én telefonom még nem járt náluk, de lehet, hogy azok az emberek, akiknek első kézből volt rossz tapasztalatuk, épp nem olvassák, és azért jó, ha valaki válaszol egy feltett kérdésre.
Ettől függetlenül nem mondom azt, hogy az általad leírt jelenség nem létezik, csak erre az esetre szerintem nem alkalmazható.
-
hadan
tag
Sony Xperia Arc-om volt. Gyári hiba, hogy a közelségérzékelőnél berepedhet. Egyszer meghalt a telefonom, akkor még sosem jött elő a hiba. Fent volt a szervizben IC-t cseréltek benne. Átvételkor láttam, hogy úgy kaptam vissza, hogy meg van repedve. És azután folyamatosan ezzel a hibával volt fent.
Plusz itt azért már olvastam olyat, hogy nem igazán sikerült visszaragasztani a hátlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest