- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agressor
tag
Nekem az Xperia GO csinálta ezt... A falhoz tudtam volna csapkodni néha! A legjobb az volt, mikor már rég felvettem a hívást, aztán még mindig csörgött... És áthallatszódott a másik félnek is. Ha hetente töröltem a Telefon alkalmazás alkalmazásadatait, akkor jobb volt a helyzet.
-
kaciokos
őstag
A Google képkorlátozása már régóta érvényben van, sokszor 96x96-ra korlátoznak, ami eléggé pixeles tud lenni. A Sony kamera keresős ötletével még akár egyet is értek.
De persze nem akarlak megcáfolni a problémáiddal, csak annyit akartam mondani, hogy nem minden készüléken jönnek ezek elő.
-
kaciokos
őstag
Nem védeni akarom a LP-ot, de nálam:
- A WiFi ugyanolyan, mint KK alatt, nem gyengébb, nem dobálja.
- Mit értesz lassabb kamera alatt?
- Kontakt képeim ugyanolyanok maradtak, a nagy felbontásúak továbbra is szépek, egyedül ahol a tárcsázót megnyitom, felül van pár kontakt, ott homályosak a képek, az amúgy jó minőségűek is.
- Lock screen widget-et eddig sem használtam, a notification-öknek örülök, hogy kinn vannak.
- Nem melegszik jobban, mint a KK.
- WiFi és Bloetooth alatt ott a felirat, arra kell kattintani, kényelmesebb, gyorsabb, mint a hosszú nyomás plusz kattintás.
- A kinézet eléggé szubjektív téma, nekem speciel bejön.(#20540) kelly416 - Nehéz befogni a hangszóró rácsot dokkolóra rakás közben, persze nem lehetetlen.
(#20546) kelly416 - Nálam megy az emelkedő hangerő LP alatt.
-
kaciokos
őstag
-
kaciokos
őstag
Nyisd meg a Google hibajegyeket, 2014-es bejegyzések is vannak, akik újonnan futottak bele, bár nem lehet túl gyakori.
-
Bozek
nagyúr
Ez is onnan van, kíváncsi leszek rá.
"Android 4.4.4 including the latest enhancements and security updates from Google
Updated and improved camera experience
Improvements when using Google voice, Contacts, Music streaming and Google+
The latest versions of our Sony apps for you to enjoy
All of our latest bug fixes, optimisations & improvements" -
darvinya
titán
WiFi only-t egyik sem fogja tudni, csak ha taskmaneger app-al be nem állítod.
Igaz most én sem találtam benne ezt a funkciót Box app-ban.
De a többibe biztos van.
Javítom magam a 4shared app-ba beállítható a WiFi only.(#5565) tsigalko87
Nem biztos, mert lehet csak független, de bootloader zárt.
Ez könnyedén kideríthető.
*#*#7378423#*#* szerviz menüben bootloader státusnál az áll, hogy Bootloader allowed unlock: yes .
Akkor gyári független. -
darvinya
titán
Miért nem használod a Box -ot?(ez nem a Drop box!)
Xperia-nak 50Gb ingyenes teloról app-jából belépve.
Azon beállítható az automatikus feltöltés.
De ezt tudja a One (drive) a 4shared, Mega app-os tárhelyek.
G+ hoz pedig ott van Picasa ami szint úgy automatizálható.Én a folytonos sorszámhoz egyszerűen az utolsót meghagyom, így mindig folytatja.
A többit leszedem.(#5563) tsigalko87
Első szériásaknál gyakori.
Viszont a nagy kérdés, hogy gyári független, mert akkor nyitható a bootloader. -
kelly416
veterán
Nem auto sync, hanem mikor otthon vagyok és ráérek, egy perc alatt végig kattintgatom az aznapi képeimet, és mehetnek fel. Lehet csoportosan kijelölni, csak nyomva kell tartani az elsőt, elfátyolosodik, utána a töbire csak rá kell tapicskolni (nem kell nyomva tartani e közben már az elsőt
) és kijelölődik, ami elfátyolosodik. Kicsit macerásabb, minr az autosync, de így legalább az megy fel, amit én akarok feltenni, nem minden.
Így viszont mappába pakolod, nincs benne alapból a g+-ban, stb...
Én kétszer töltöm fel a képek egy részét. Majdnem az összeset a saját mappámba, a jobbakat meg a közösbe is. Tudom, hogy macera kicsit, de kibírom azt a két percet összesen.
Szerk:
Drive alkalmazás, mappa létrehozása. Bele mész a mappába, és alul feltöltés. Kiválasztod, feltöltöd, öröm és bódottá.
Böngetőből meg még könyebb kezelni asztalin. Akár mappát is tölthetsz fel, meg leszedheted asztalira a drive alkalmazást. Én leszedtem, installáltam, kipróbáltam és töröltem.A böngetőböl többet tud, vagy legalábbis értelemszerűbb, mint az e célból lértehozott alkalmazás.
-
-
djelf
tag
Gondolom használtad a frissítés opciót is. Akkor meg a gyorsítótár törlését tudom javasolni a telefon beállítások...alkalmazások... részénél. Mint kezdő droidos felhasználó (ez lennék én). Utána vannak még további drasztikus lehetőségek, de azokat majd az okosabbak mondják inkább.
-
-
-
taxy88
aktív tag
Nem lesz semmi visszahívás szerintem. Csak gondolj bele, annak idején az Apple elintézte azzal, hogy fogd meg más hogy, és akkor lesz térerő.
Vagy ott volt az xperia t, aminek kopott a hátlapja. Tudom, mert nekem is volt, és 2 hetesen vált le róla a borítás. Na azzal sem csináltak semmit -
jooker82
nagyúr
Talán még azt lehetne megpróbálni,hogy hátlap nélkül fotózni és akkor kiderül,hogy az zavar-e be. Ha hátlap nélkül is rossz képeket készit,akkor szoftveres a gond,viszont,ha jó képeket lő,akkor a hátlap a hibás és igy tervezési hiba.
Kérdés,hogy visszahívás lesz e az utóbbi esetben,.És a késsőbbiek is igy kerülnek e a boltokba.
-
speed471
aktív tag
Persze valakinek számit valakinek nem meghatározó.... Számomra nem. És csak fél col véget semilyen más telefont nem vennék ami drágább. Szerintem még mindig nem meghatározó a telefon. Nekem nem jött be ugyan úgy ahogy sok embernek sem. Akinek tetszik hajrá szaladjon az első boltba. Kevés emberrel lehet beszélgetni csak azért mert nem egyezik a véleményünk. Sokan írták hülyeséget állitok... Miért? Mert megmondom a őszinte véleményem. A Samsungot is fikázom mert sok hibái vannak a kisebb testvéreinek.
Szerintem még mindig nem szenzáció a telefon. Napokban olvastam hogy Magyarországra sok olyan telefon van ami nem is kerűl be....
Aki külföldről hozza be a készülékét jól jár. -
speed471
aktív tag
Eltudom fogadni..az árát is nem én cadok ki a zsebemből ennyit.. fél col az semmi telefonméretben.....
4,5 oké a s4 szerintebb tudásra jobb és csak 5 colos....
Melesleg valaki írta mennyek tabletes fórumba 7 coltól tablet...
De azt is csak 10" vennék.Ne értsetek fére szerintem tudása csekély de majd ezek után jönnek a versenytársak....
-
speed471
aktív tag
Azért vettem a note II mert tudásra is és méretre is megfelel.
Egyébként a note II csak 5,5 colos. És nagy képernyője végett az aksit merìti..még is bìrja.Nekem tuti nem kéne kisebb drágábban értem ez volt a lényeg de még is.
Az hogy tudja ugyan azt nem hinném de közel jár hozzá.
Egyátalán nem kényelmetlen nagy telefont vinni melóba is ez van nálam mégse érzem hogy akadályozna..sőt, kiváló a mérete a tudása is. És ár arányos. A kamárája is elég szép nem kell mellé fényképezőgép miközben visszük a kutyusokat sétálni az erdőbe.Nézzetek szét neten. Note III 140 és 200k között mozog. Note II pedig 120 és 160 között.
Brutál eltérések vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest