- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanhp455
csendes tag
Miért van az, hogy a telefon néha lecsatlakozik a gépről majd vissza egy másodperc alatt? Win 7 Ulti x64 és 4.4.4
A jelenség teljesen véletlen, hogy mikor történik meg, átlagosan napi egyszer, de van mikor többször is. Úgy zajlik le, hogy hallom a gépemen a hardver lecsatlakoztatva hangot és a telefonom felvillan. De mire felvillan már újra tölti és csatlakoztatva van. Eleinte még azt is kiírta, hogy az eszköz gyorsabb sebességre is képes, ha más portba dugom, és tényleg ilyen 1 MB/s sebességgel dolgozott a teló. Szerencsére ilyen már nincs. Ez előtt egy Xperia S-em volt, és amikor ez elkezdődött, annak a kábelét használtam már 2,5 éve. Aztán kicseréltem a kábelt a Z1 Compact sajátjára, és egy hétig jó is volt, de elkezdte ugyanezt produkálni. Szóval visszacseréltem az Xperia S-ére, mert az jobban tetszik. Kb. minden porton végigmentem a gép hátulján, de nem hatott. Minden amit csak frissíteni lehet, az friss(Windows Update, Driver Booster nem lát hiányosságot). Ez egyébként csak kb .1 hónapja tart, de nagyon nem értem mi lehet, ha mindkét kábelnél előjött és a másiknál meg egy hét "pihenő" volt. -
hanhp455
csendes tag
Tegnap vettem egy ilyen telefont. Tökéletes, az USB fedőjét kivéve. Amint bekapcsolom a telefont(Az USB fedő zárva) kiírja a vízálló üzenetet. A többi fedő amúgy tökéletes. Megnézegettem jobban, és lehet csak 1 milliméterrel, de kijjebb van a keretből, és ha erősen megnyomom, beljebb is megy. Majd vissza persze. Ez másnak is ilyen?
-
hanhp455
csendes tag
válasz
Viktor0610 #8304 üzenetére
Kipróbáltad már?
-
hanhp455
csendes tag
A pirosgomb a sim mellett hard resetet csinál csak? Kikapcsolni nem lehet vele a telefont?
-
hanhp455
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telefont szeretnék venni, nagyon megtetszett. De olvastam erről az albumos, thumbnail megjelenítős dologról. Ez még mindig fenn áll? Kijavította már a Sony? Nem akarok olyan telefont venni, ahol tudom, hogy ilyen baja van...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest