- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz Carlos Padre #2221 üzenetére
Este 100%al feküdtem le, reggel 93%on volt :/ Aztán durván 1 óra használat után (youtube, messenger, facebook), lement 80%ra, azóta nem volt igazán használva, 1-2 üzenetváltás csak és most van jelenleg 73%on.
Az esti merülés elég durvának néz ki, de normálisnak számít ?
-
Duwad
tag
válasz Carlos Padre #2218 üzenetére
Újraindítottam, köszi, pár nap használat után kiderül, hogy mennyire vált be. Közben ismerőstől hallottam, hogy huawei-en és xiaomin van alapból taskmanager, amivel a háttéralkalmazásokat, gyorsítótárat, stb is karban lehet tartani. Ha jól láttam az XZ-n nincs ilyen. Van esetleg olyan ingyenes app, amit ajánlanátok erre a célra, hátha az is segítene a fenti problémában, ha az újraindítás nem működne?
[ Szerkesztve ]
-
Duwad
tag
Sziasztok,
2016. októberében vásárolt telóról van szó, sose volt semmi baja ... de mostanság feltűnt, hogy jobban merül a kelleténél és nem használom sokkal többet, mint korábban. Aztán a tegnapi nap egy olyan történt, hogy lefekvés előtt töltés végeztével 100%al levettem töltőről, majd reggel azon kapom magam, hogy nem ébreszt és teljesen 0-n van az akksi, bekapcsolni se tudtam ... Annyi tűnt fel, hogy napközben az esti órák előtt meleg volt a telefon, pedig se kamera, se más megterhelőbb dolog nem volt használva. Más tapasztalt ilyet ? Meg lehet vhogy nézni szoftveresen, hogy meghalóban van-e az akksi vagy mi a fene van ?
-
Duwad
tag
válasz MikeWazowski #1655 üzenetére
Nagyon tetszik egyébként, úgyhogy lehet adok neki egy esélyt
[ Szerkesztve ]
-
Duwad
tag
válasz MikeWazowski #1650 üzenetére
Jól néz ki nagyon, csak sajnos elrejti a telefon szépségét
-
Duwad
tag
válasz nyulcipo #1646 üzenetére
Nekem 1 éve van fent a görbület kezdetéig érő üvegfólia, tehát nem teljes, egy nagyon minimálisan látszódik, hogy levegős néhány helyen, de csak ha nagyon nézi az ember, amúgy észre sem vehető. Megléte óta szilikonban, csupaszon vagy ilyen mágneses becsukható pénztárcatokban van.
-
Duwad
tag
Kikapcsolás előtt elfelejtettem kivenni a képernyőzárat (az idő visszaállás bug miatt), szombat reggel bekapcsoláskor rosszul mutatta, de kb 2 sec alatt helyreállt, ma reggel meg már tökéletesen - minden probléma nélkül - mutatta a pontos időt és dátumot, valamint a héten volt alkalmam használni a bluethooth-ot és rendesen fogadtam a dolgokat minden fennakadás nélkül -> küldést nem teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
Duwad
tag
Nekem is ez volt a problémám, ezért nyomtam egy gyári visszaállítást és azóta - lekopog - többszöri újraindítás vagy kikapcsolás után is megfelelő dátummal, idővel várt a készülék.Nekem is 39.2.A.0.361es a buildem, azt viszont sajnos nem tudom, hogy a visszaállítás előtt mi volt. De miért lett volna más !??
-
Duwad
tag
válasz Agressor #871 üzenetére
Először is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Másodszor nekem is úgy tűnik, hogy jobban bírja az aksi, noha számokat nem tudok felmutatni.
Harmadszor egy olyan kérdésem lenne, hogy van valakinek ötlete, hogy mitől lehet az, hogy minden kikapcsolásnál / újraindításnál "lenullázódik" a telefon ? A dátum 1970.március valamire áll, az időnél a perc ok, de az óra is teljesen máshova megy.
-
Duwad
tag
Uhm, nálam fura valamiért vagy az osztott képernyős rész másnál sem működik / van jelen a rendszerben a 7.0ban ?
[ Szerkesztve ]
-
Duwad
tag
válasz Carlos Padre #672 üzenetére
nekem egyelőre semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- Iqos cigaretta
- Szemüveges topik
- Autós topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...