- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Hát nekem pont ma érkezett egy karácsonyi jókívánságot tartalmazó sms, amelynek 1970. április valahányadikai időbélyegzője lett, ezért jól el is kutyulódott a sok sms között, amit ezzel az ismerőssel az utóbbi években küldtünk egymásnak... Gyorsan megnéztem a telefon beállításait, de ott normálisan mutatta a mai dátumot és a pontos időt, amit a hálózattól kap a telefon, szóval nem értem.
A másik, hogy azt vettem észre, az 5 GHz-es otthoni wifi-hálózatommal nehezebben kommunikál az XZ, mint akár az iPad mini 4-esem (ami a lakás bármely pontjáról süvít vele), akár az előző mobilom, ami egy sima Xperia Z – pedig ez utóbbi még csak nem is ismeri az ac szabványt, tehát az 5 GHz-en is csak n-el lóg. Az XZ-nek nem csak hogy jóval lassabb a "reakcióideje" az 5 GHz-es kapcsolattal, de néha le is szakad a hálózatról. Ez elég elszomorító.
Az akkuidő valóban jó, de ez nekem nem annyira fontos, mint amennyire a stabil és gyors wifi lenne.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest