- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
godyx01
csendes tag
A segítségeteket szeretném kérni mivel tanácstalan lettem.
három napja van meg a telefon első bekapcs rendje modja Nugat fel ment minden be van állítva öröm bododság
majd jön a hirtelen sokk az akku nem az hogy 1 napot nem bír ki most már ott tartok hogy wifi bekapcsol kb 10 perc se kell és 30% -ot esik az aksi és ez így növekszik 30 perc után ott ismét ott tartok, hogy ismét töltőt kíván kicsike.
factory reset volt legalább 10 szer semmi nem változott. a vicc közben az, hogy most már ott vagyok ha csak kikapcsolom és újraindítom a telefont ezzel a művelettel 5%- ot esik a az akku szintem.
Esetleg valakinek valami jó tanács ötlet megoldás ?? jól jönne szívesen fogadom.
Az én tippem az hogy ez valami bug lehet vagy beakatt a lemez. talán lehet , hogy nugat le és valahogy visszamenni Marsmalovra vagy újra felrakni a nugatot. de fogalmam sincs hogy oldható meg mivel falshtol-t már ezer éve nem használtam a telefon nem független és úgy rémlik a falshtol csak független teloval mű kszik.
bármilyen megoldás érdekel és szívesen veszem az ötleteket mert szervizbe nem akarom vinni mert ezidáig egyetlen sony telefonomnak több évig kutya baja nem volt nem az hogy a harmadik nap már használni nem tudom csak nézni hogy töltőn van.
előre is köszönöm ha van megoldás a problémámra
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s22+ 8/256Gb új állapotú.
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest