- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Pár hete jött elő az a dolog, hogy nem lehetett frissíteni az alkalmazásaimat, mert azt írta ki, hogy nincs elég hely az eszközön, pedig volt...
Aztán egyszer csak ürítettem a gyorsítótárat és máris simán frissült egyszerre több mint 10 app is.
Lehet ez ellen tenni valamit, hogy ne kelljen manuálisan törölgetni a gyorsítótárat és frissüljenek rendesen az appok?
Illetve az, hogy ha pl böngészésből vagy facebookról átváltok egy pillanatra bármi másra majd vissza, mindig újratölti az adott oldalt vagy az egész facebookot, az betudható annak, amiről korábban volt szó, hogy ''butítják'' az appokat?Köszi!
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Ma feltűnt az állapotsávban egy új ikon, amiről nem tudom mi az. Olyan mintha egy fül lenne áthúzva, vagy egy villanykörte, nem tudom kinézni
A jobb alsó sarokban pedig egy kis T betű van. Nem tudjátok mi lehet ez és hol lehet kikapcsolni?
Köszi! -
fkrinya
tag
válasz
Ulenspiegel #6487 üzenetére
Most ha benyomom a bekapcsoló gombot, akkor folyamatosan újraindul
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Éjjel lemerült a telefonom, de teljesen nullára és azóta nem kapcsol be. Töltőn van már egy ideje, de nem világít a piros led, pedig más telót tölt. Próbáltam más kábelt is, azzal sem volt jó.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi! -
fkrinya
tag
Sikerült, köszi nektek
-
fkrinya
tag
Hali!
Kaptam értesítést, hogy elérhető a .141-es frissítés és kell hozzá gép. El is kezdtem, letöltötte a frissítést, de a 2. ponton, az előkészítésen túl nem akar mozdulni. Annyit ír ebben a lépésben, hogy húzzam ki a telót a gépből, legyen 50%-nál magasabb a töltöttség és dugjam vissza úgy, hogy közben a hangerő gombot nyomom. Én ezt megtettem, de nem mozdul innen sehova. A telefon ki van kapcsolva. Ha kihúzom és bekapcsolom minden okés, csak épp nem frissült. Mit kellene tennem? Köszi!
-
fkrinya
tag
válasz
szabogabor10 #4788 üzenetére
Na az király
Köszi!
-
fkrinya
tag
Hali!
Megadta magát a külső hangszóróm... Annyira nem is bántana a dolog, mert megvagyok nélküle, nem hallgatok rajta zenét, csak fülessel, általában rezgőn van alapból is, szóval nem igazán volt használatban, de azért mégis jó volna, ha működne, szóval beviszem majd gariztatni a T-hez.
Adnak ott valami csere telót, amivel tudnám használni a microSIM-em, mert a defy-m megtartottam tartaléknak, de ugye abba nem jó a microSIM? -
fkrinya
tag
Hali!
Az új .140-es frissítésre érdemes frissíteni?
Most írta ki a teló, hogy elérhető. Mi a menete?Köszi!
-
fkrinya
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy, ha itthon bekapcsolom a wifit és csatlakozik, akkor ugye eltűnik a térérőt jelző csíkok felett a kis H betű, mint amikor kikapcsolom az adatforgalmat. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor tényleg kikapcsolódik? Mert az állapotsávot lehúzva nem ezt látom. Ilyenkor annyi a fogyasztása is a telónak, mint mikor ki van kapcsolva az adatforgalom?
Köszi!
-
fkrinya
tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy GO SMS Pro-nál mit kell beállítani, hogy az ékezetes betűket ne számolja több karakternek?
Köszi!
-
fkrinya
tag
Na ilyen kellene nekem! De, ha jól olvastam akkor ez csak akkor működik, ha belepiszkálok a telefonba. Létezik ilyesmi app, amit lehet úgy is használni, hogy nem nyúlok bele a telóba?
-
fkrinya
tag
válasz
Danny750 #3423 üzenetére
Hali!
Nova Launchernél az app drawerben lehet mappát létrehozni? Vagy ez csak Prime-nál lehet?
Illetve van-e valami beállítás a kiterjesztett készenléti módon kívül, amin be lehet állítani, hogy mit mikor kapcsoljon ki/be. Pl a defy-nél volt olyan, hogy beállítottam, hogy 23.00-tól 05.00-tól nincs adatkapcsolat vagy csak 2g van.
Amúgy markyy18 készülékét én vettem meg, szóval, ha valami gondom van jövökszerk: nem válasznak akartam
-
fkrinya
tag
válasz
.bruszli. #3388 üzenetére
Hali!
Letiltás elleni garancia vállalása esetén, ha erről papírt akarunk írni, akkor az úgy megfelelő, ha egy sima adásvételit írunk a szokásos adatokkal és ennek a szerződésnek egy pontja a letiltás elleni garancia?
Esetleg valaki tudna erről részletesebben mesélni?Köszi!
-
fkrinya
tag
Hali!
Most látom, hogy 120k a Nextel-nél a T gyártói garival (ez fontos nekem)! Eddig 130k volt és úgy gondoltam, még gyűjtögetek, de most úgy érzem, hogy lassan ideje lenne lépni, mert a Defy-m már legszívesebben a falhoz vágnám. A T-mobile nekem júniusig nem egy járható út, mivel még hűségem van.
Esetleg tud valaki még más lehetőséget?Köszi!
-
fkrinya
tag
Hali!
Leírom a történetemet a meghiúsult telefonvásárlásomról a T-nél és kíváncsi vagyok, hogy van-e ötlete valakinek
A következő történt. Nem tudták teljesíteni a rendelést, mert új előfizetőként rendeltem a telefon ugyan azzal a díjcsomaggal amiben akkor voltam, amihez kellett a diákig. viszont két előfizetéshez egy azonosító nem játszik, szóval törölték a megrendelésem. Azóta már a honvédségi flottában vagyok és a meglévő hűségem szeptemberig tart amivel leghamarabb júniusban tudok készüléket vásárolni.
Szerettem volna neten rendelni részletre, de azt mondták, hogy ezt vagy júniusban tudom megtenni, vagy megrendelem dominóban, viszont arra nincs részlefizetési lehetőség és drágább is.
Szóval most maradtam a döglődő defy-vel és próbálok kiskaput találni amivel meg tudnám rendelni a T-t...
Ötlet? -
fkrinya
tag
Az expansys milyen garit ad?
-
fkrinya
tag
Hali!
Van itt valaki, aki a T-től rendelte a telót, neten és részletre? A kezdőrészletet a futárnak kell fizetni? Azt nem lehet megoldani valahogy, hogy a futárnak már ne kelljen fizetni, tehát mondjuk a rendelés után bemegyek egy üzletbe és kifizetem a kezdőt.
Köszi!
Üdv! -
fkrinya
tag
Hali!
A T-nél ugye nincs ilyen ugrás a merülésben, mint a defy-n? Nálam a defy 60-ról 50-re és 30-ról 20%-ra is ugrik merülésnél.
Illetve gondolom az sem normális, hogy kb 100 perc netezés alatt 3G-n 85-ről 18%-ra merült... Volt már aki ennyit netezett folyamatosan? Mennyit merült így a T?
Köszi! -
fkrinya
tag
Az szép, jól megemelték
Lehet meg is veszem, amint tudom, nehogy a T is megemelje.
Nekem lesz egy honvédségi flottám, amint elintézem végre, ami 2k körül van meg 4k a net, de azt használom laptopon is, telón át megosztva.Valami ilyesmi akkuteszt jó lenne egy bejáratott telóval: [link]
-
fkrinya
tag
válasz
szimike79 #1873 üzenetére
130 helyett 117k, jaja, az nem mindegy.
Na ez viszont jó, hogy kifizethetem bármikor a maradékot.Más: Most van egy RelaxNet M díjcsomagom 4050Ft-ért 4Gb net. Viszont találtam egy olyat, hogy Net&Roll S, ami 4300Ft viszont 8Gb és 3x olyan gyors, 21Mbit-es (Az nem tudom, akadály-e, hogy táblagépekhez ajánlják) és ezt csak új sim kártyához lehet kérni, de mivel úgy is új sim kell hozzá, így hátha nem akadály és meg tudom rendelni ezt is mellé.
Erősítsetek meg vagy javítsatok ki, de az működhet ugye, hogy aktiválnak egy új simet a mostani számommal és megkapom rá a jobb netet? -
fkrinya
tag
Hali!
Most látom, hogy a T-nél 4,5k-val olcsóbb lett a teló 2 év hűséggel. Én részletre venném valószínűleg és eddig úgy volt, hogy 121,5k-ba került és részletre ez úgy nézett ki, hogy kb 36k kezdő plusz 12x kb 7k. Most 117k egy 11,7k-s kezdővel plusz 9x11,7k. Nekem az utóbbi nem csak azért tetszik jobban mert olcsóbb, hanem mert nincs úgy elnyújtva a futamidő. Ezért lehet, hogy nem sokára megveszem. Viszont, ha inkább mégis várnék és megint változik közben az ára és megint 12 hónap lesz a futamidő, akkor nem lehet azt megbeszélni, hogy én hamarabb kifizetném? Nem vettem még részletre semmit
Köszi!
-
fkrinya
tag
Szolgáltatót váltani nem tervezek, a ROM-okkal sem játszom sűrűn, a Defy-mnél is csak kb másfél év után kezdtem el, mikor már nagyon untam a hivatalosat. Garanciás bajom cirkuszolásom pedig még nem volt, mert vagy nem ment tönkre a telóm vagy volt rendes garanciám. Nekem igazából az a dilemmám, hogy várjam e a Razr HD-t vagy, ha nem várom meg, akkor feláldozzam e a normális garanciát a cserélhető akkumulátorért.
Az én szememben a cserélhető akkumulátornak akkor van értelme, ha veszek egy másik akksit és magamnál hordom és akkor használom mikor az eredeti lemerült. De nem tudom elképzelni magam, hogy minden nap egy másik akksit is tartok a zsebemben
Jövő év elejére tervezem a vásárlást és, ha a gyártói garis független nem lesz addig olcsóbb, mint a T-s, akkor a T-nél veszem. Ha nem várom meg a Razr-t... -
fkrinya
tag
Hali!
Egy kis dilemmában vagyok.
Van e valamilyen hátránya a T-mobilos T-nek a függetlennel szemben, azon kívül, hogy függő? Leginkább a frissítésekre és a szervizre gondolok...
T-nél jelenleg 121k-ért tudnám elhozni, vagy 36k plusz 7k havonta egy évig 0% thm. Boltból kicsit drágább és elvileg még mindig bolti garis, gyártóival csak 150 körül láttam, de lehet van olcsóbban is.
Illetve van még a TX, ami megint olcsóbb kb egy 10essel, ami nem mindegy, viszont csak bolti garival van. De legalább cserélhető az akksi (nem tudom mennyivel bírja kevésbé, mint a T).
Viszont a szívem a Motorola Razr HD-éCsak hát az mocskos drága lesz és nem tudni, mikor jön ki itthon.
Ami nekem fontos lenne, az az, hogy ne kelljen azt néznem reggeltől estig, hogy mikor merül le a telefon és hogy tudnék legenergiatakarékosabb lenni. Használni akarom, ha már van.Amúgy a MM-ban megnyomkodtam a T-t és semmi negatívumra nem tudok gondolni, max az anyaghasználat, hiszen kicsit fémbuzi vagyok (volt E51-em meg Samsung Wave-m és a mostani Defy-mel is csak azért békültem ki, mert valamennyire strapaphone és amúgy tényleg jól bírja). Viszont azt nem értem, hogy a TX gombjainak az elrendezése, miért jobb
Maximum azért, mert nincs egymás mellett 3 gomb, de a bal felső sarokba költöztetett bekapcsoló gomb szerintem nagyon nem áll kézre jobb kezeseknek. Én nem bánom, hogy egymás mellett van 3 gomb, mert legalább elérhető helyen vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Jövedelem
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged