Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Valakinek észrevétele a leírásokkal kapcsolatban?
Jó lesz ha így csinálok pár képet, és a romot is így teszem ki?
Ohaj, kérdés, bánat, panasz valamire?
-
Lasy
veterán
A blogomba folyamatosan csinálom a leírásokat.
-
Lasy
veterán
Íme még egy rom, amit tudsz használni a telefonon így is.
-
catroot
veterán
válasz
zozo2001hu
üzenetére
Dehogynem. Csak olyat kel feltenni, ami megy zárt BL-en.
-
-
daved14
tag
Az optimalizálás mennyire sikerült? Chrome-os böngészés közben még mindig bezárja a háttérben szóló walkman-t? vagy pl a launchert újratölti kilépés után? Mert engem ezek zavarnak egyedül a 4.1-ben

Egyébként a sirius elég kemény lesz , ha nem váltok valami 8magos csájnafonra az lesz a T utódja 3-4 hónap múlva ha a 4.3 se hoz megváltást
-
Lasy
veterán
valaki aki használja is a telefonját, annak egy érdeklődésem lenne.
De van rom nem is egy amit fel lehet rakni a telefonra.
Nem kötelező a BOOTLOADER nyitás.
Amennyiben a szervice menüben bootloader allowed YES szerepel akkor lehet nyitni, de tudtommal neked ott NO fog szerepelni.
a root, és recovery, fent van akkor minden gond nélkül megy a rom is, amire a lockedBL van írva.

ilyen pl a MIUI v5 rom is. ez pl jó mind a kettőhöz. -
Lasy
veterán
válasz
zozo2001hu
üzenetére
Mivel nem fogsz tudni BL-t nyitni, meg se próbáld.

légy türelmes hamarosan kint lesz. 2-3 hét szerintem.
láttam én is ezt, de ugye ez a 4.1.2-re való. Viszont legalább szépen össze van szedve mi az amit simán lehet törölni.daved14
4.1.2-ben nem volt ennyi "EXTRA" kamerás cuccos.
ez a dinós nagyon ütős.
-
zozo2001hu
tag
Szia!
Ezt a ROM-ot én is nézegettem az XDA-n! Jelenleg gyári 141-es 4.1.2-van fent a T-mobile-os telefonomon. Érdemes ezt a változatot feltenni most, vagy pedig várjam meg a hivatalos végleges 4.3-ra épülő változatot szerinted? Nagyon tetszik, hogy a ROM rootolt és van hozzá debloat script, ami törli a sok felesleges nem használt programot a rendszerből pl. social network cuccokat.
-
daved14
tag
Szerintem jó lesz de kb minden "extra" eddig is megoldható volt 4.1-en is majd az lesz a döntő hogy mennyire sikerült optimalizálni a rendszert....
amúgy nekem tegnap csinált egy érdekességet a T, zenét hallgattam jött egy hívás épp amire felvettem volna letette, a zene utána ment tovább de fülesbe és a telefon hangszóróján is szólt egyszerre

-
Lasy
veterán
Nézem ezt a kamera appot, nagyon sok mindet tud, de ki sem fogom használni soha mindet.
-
Lasy
veterán
És a kamera alkalmazás ami szerintem nagyon jól sikerült...

Szerintetek milyen lett?
vagy lesz? -
Lasy
veterán
No végre megvannak a képek. Azt hittem soha nem fog felmenni.

-
harry3
őstag
Én azt használtam sokáig. Viszonylag pontos, nem használ sok memóriát és nem meríti az aksit sem, de akkor lenne tökéletes, ha a widgetek testre lehetne szabni. Néztem más alkalmazásokat, de egy némelyik akár 30-40MB-ot is elhasznál a RAM-ból. Szerintem lecserélhetné már a SONY a saját időjárását egy másikra(az LG vagy a Samsungéhoz hasonlóra), mert azon kívül, hogy egy kis widgetből áll, eléggé nagy a memóriaigénye.
-
Lasy
veterán
-
Orlin
addikt
Nem is tudom idövel mire cserélem ami nem olyan nagy...Iphon ;D
Jah most találtam jó kis idöjárás app-ot (Yahoo)Egész jó ,pontos ,részletes, szép

-
Orlin
addikt
Elég szép lesz az új Z.A T mellett kevés készülék tetszik,de ez jól néz ki

-
Lasy
veterán
Xperia T Android 4.3 fejlesztői változat!
Csak nyitott bootloaderre tehető fel!
A rom a majdnem hivatalos 4.3-as romot tartalmazza. Minden funkciója tökéletesen működőképes.
Tartalmaz root jogot, és recovery-t is. Ezek fejében deodexelt is a rom. (több helyed marad a telefonban)SOHA ne telepítsd fel ezt a romot ZÁRT BOOTLOADERRE, mert utána dobhatod ki a telefonod!
Telepítés menete:
[1] Legyen fent ezen romok valamelyike. 9.1.A.1.141 vagy 9.1.A.1.145 rom legyen a telefonon
[2] Nyitott bootloader
[3] Töltsük le a DaRk Experience v1 romot
[4] Töltsük le a SuperSU-v1.86
[5] Másoljuk az SD-re mindkettőt
[6] Tegyük fel a 4.3-as kernelt flashtool-al
[7] Indítsuk a telefont recovery-ben
[8] Csináljünk egy WIPE data factory reset-et
[9] Telepítsük a DaRk Experience v1 romot (sdcard1)
[10] Telepítsük a SuperSU-v1.86-ot (sdcard1)
[11] Lépjünk vissza egyet, és reboot phoneHa mindez megvan, élvezzük az Android 4.3-as romot.
Ha nem kapcsolna be a telefon, tegyük fel megint a kernelt, és minden jó lesz.
Forrás sonymobil.hu
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
Nagyon jó, hogy van ez az első hozzászólás, de semmi nincsen benne, csak a sok felesleges humbukk.
meglestem a seria.hu oldalt és ott sincsen semmi. még egy root leírás sem.
Nem mintha nem tudnám megcsinálni, de ezt senki nem is keresi? vagy ennyire nem kell ez a telefon senkinek sem?
Pedig kimondottan a kezembe illik, és tökéletesen lehet használni. -
Lasy
veterán
Nagyon jó ez a 4.3, és szerintem szebb is mint a google 4.4-e

-
Lasy
veterán
ilyen gondok nem voltak még az enyémmel.
-
Maggot555
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h nektek a T-vel kapcsolatba volt-e olyan hibátok hogy egyszer csak megfagyott a képernyő és billentyű lezárás után feloldásnál nem akarta mutatni a képernyőt?
Már 2x csinálta ezt, első alkalommal hívást érzékelte csak ugye nem rezget és nem csörgött, második alkalommal viszont úgy érzékelte mintha kikapcsolva lenne és töltőre dugva viszont a felső állapotsor és alul a 3 ikon felvillant de a képernyő ugyanúgy fekete maradt...
T-mobile megoldotta ezt egy szoftver frissítéssel de gyanítom h nem ennyi lenne a baja -
Because
őstag
sziasztok! aki szervizeltette a telót a T-nél annak nagyjából mennyi időbe került? most lesz 1 hete, hogy bent van
-
arti1121
senior tag
-
Lasy
veterán
válasz
zozo2001hu
üzenetére
Most már biztos jön.
290-as bild lesz a vége a mostani 278-as helyett.
[link] -
Lasy
veterán
Xperia T és Xperia V a 9.2.A.0.290-es build számot kapja.
A LAKE verzióban már 278-as végű volt, így gondoltam, hogy nagyobb lesz.

De csak ennyivel?
Így felteszem sok különbség nem lesz benne.Én még mindig jobban örülnék a fekete beállításoknak, mint ennek a fehérnek.

A tárcsázó is jobban tetszett feketén mint fehéren.
-
Lasy
veterán
én türelmetlen voltam, így már fent van a 4.3

nem rossz.
Csak nem értem miért várja mindenki ennyire? -
daved14
tag
Megvan az új "időpont" a 4.3 hoz január vége február eleje.....
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Ha így haladnak nyárra talán kész lesz egy Z1ről portolt, hibákkal teli kiadás. XDA-n se fűztek nagyobb reményeket.
Más:
Volt szerencsém kiprobálni egy SP-t, ami különbözik:
- nehezebb, vastagabb, picit nagyobb kijelző ami fakóbb, műanyaga gagyibb, és jobban melegszik
- memóriában jobban megjegyzi a dolgokat, pl nem tölt újra az opera mikor másik alkalmazás után visszalépek, hívás jelző lednek már van értelme bár itt már kissé zavaró is
Többi más mind a T javára írható. Csak kár hogy le**arják fél év után. Mikor vettem egy csúcs készüléket vettem, kb két hónapig éreztem is, csak jött ugye a Z. Aztán dobták a komposztálóba. Egy dolgot akarnék, és tökéletes lenne a teló, ha nem zárna be mindent és lenne értelme a memóriának. -
daved14
tag
Jön az utód Xperia T2 ultra

http://www.youtube.com/watch?v=XrBaCPSDk04&hd=1és lesz dual sim ez verzió is!
-
harry3
őstag
A PCTRB oldaláról lekerül a január 7-én jóváhagyott szoftververzió. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.
-
tibike8
őstag
válasz
Rockstone
üzenetére
Minden itthoni mobillal működnek a kábelek, csak ezzel nem. De a T-t nem tölti a headsetem USB töltője sem. Amúgy a Nokiánk gyári kábelével sem működik a T, de a Nokia működik a sony--éval és az újakkal is.
Amúgy egy PC boltban vettem. Semmi extra, csak egy USB kábel. Mitől válogathat egy mobil? Csak gondoltam, nem kell x 1000ft-os neves kínai kábel, hanem elég egy 500ft-os noname kínai kábel is ami működik is mindennel ami nem sony. Amúgy egy kollégám xperia P-je is csak a gyárival működik...Ja, mindez mellett a töltő is 1 év után tönkre ment. Kontakt hibás az USB csatlakozónál. Ha mozgatom picit, hol tölt, hol nem, de magától leginkább nem tölt. A töltőkre is ilyen érzékeny vagy venni kell egy másik EP880-at 3-4000-ért?
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Olyanba futottam, hogy a T-mhez szereztem tartalék USB kábelt, de azzal nem látja a PC-m és a laptopom a telót. A gyári kábellel nincs ilyen gond. Illetve ismeretlen USB eszközt írnak csak ki a gépek és a teló töltése sem indul el. Ugyanez az USB kábel másik mobilokkal normálisan működik. Mit tud a gyári USB kábel amit egy sima független nem tud? Van több USB töltő is itthon, de azokkal sem lehet tölteni a T-t, csak a gyári töltővel..
-
daved14
tag
válasz
catroot
üzenetére
Igen rootra és minden szoftveres beavatkozástól megvonják a garanciát nekem is megvonták anno igaz én nyitott BL el pac-man rommal küldtem vissza mert mint mar írtam nyílt BL el mindig befagy a T-m úgy hogy csak az aramtalanitas után lehet ujra bekapcsolni!
Gondolom nagyot nézetek mikor a főzött rom töltött be....
De legalább működőképesen küldtek vissza (igaz után mar van 4 szer kellet szétszednem, amíg próbálkoztam hátha nem fagy be ujra ezért most már csak zárt BL el tolom) -
fujitsu97
csendes tag
válasz
daved14
üzenetére
Köszönöm a választ! Jelenleg úgy áll a dolog, hogy ha "hangerő le" nyomva van és gépre dugom "EMMA" mellett, akkor elkezd pirosan világítani a led, ha töltőre teszem akkor random világít vagy sem. Ha be akarom kapcsolni, vagy "hard reset"-et próbálok csinálni akkor csak villog a led, de nem kapcsol be.
-
Dealer95
őstag
válasz
krisz4b70
üzenetére
Ha előfizetéses (és nem Dominós), akkor ha nem fizetik a havidíjat,részletet... akkor letiltják és lesz egy telefonod, amivel nem tudsz hívást indítani és fogadni.
5923:
Ha van számlája, akkor azon rajta lesz, hogy részletre vették, vagy előfizetésre stb.
De szerintem csak garipapírt fogsz kapni
-
Rockstone
tag
Azt hittem kijött a 4.3 és azért van ennyi új hsz.

-
krisz4b70
aktív tag
Üdv! Megéri még most venni egy xperia T-t? Mennyire elavult? Illetve meddig bírja kb. az aksi?
-
arti1121
senior tag
válasz
Dugobert22
üzenetére
erre jo az avast-nak az antitreft kiegészítése ha rootolt a telo. felrakod es ha masik SIM kerül bele már küldi is SMS-ben a koordinátákat folyamatossan , a bele helyezett kártyához tartozó telefonszámot, ha a kártyán elvan mentve a saját névjegy akkor a nevet is. kiprobaltan tesztböl akkor 5m tévedett. persze szovftver csere ellen neincs védelem.
-
harry3
őstag
válasz
catroot
üzenetére
Igen. Ha észreveszik, akkor a szervizen, a szervizes jóindulatán múlik, hogy figyelmen kívül hagyják-e vagy sem. Valaki az egyik topikba linkelt egy képet, hogy a szerviz visszaadta a telefonját egy nyomtatvánnyal, amin egy képernyőmentés volt, hogy rootolt a telefon, ezért nem javították.
Én ezért nem merem, sosem lehet tudni, hogy úgy sérül meg a telefon, hogy nem tudom visszaállítani, aztán azon idegeskedjek, hogy észreveszik-e. -
Because
őstag
válasz
Dugobert22
üzenetére
imei alapján tiltasd le, ha másnál is van lesz egy téglája
-
válasz
Dugobert22
üzenetére
Ha be volt kapcsolva rajta valami net hozzáférés, vagy GPS, és még nem töröltek mindent, akkor itt talán láthatod: Device Manager
-
Dugobert22
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos ellopták a T-met
Esetleg nem tudtok olyan programot mondani, amivel IMEI számmal letudnám itthon nyomozni a telefont, vagy akármilyen segítségnek tudnék örülni?!! Voltam rendőrségen ismeretlen tettes ellen feljelentés megtörtént,próbálják bemérni,de örülnék,ha én is tudnék tenni valamit az ügy érdekében.
Előre is köszönöm!! -
daved14
tag
válasz
fujitsu97
üzenetére
Ha a hangerő gombot lefele nyomva gépre teszed akkor sem csinál semmit se, és a gép sem érzi?
ha nem akkor 2 lehetőség van1 "ha garanciális" beadod garanciába (ha root-olva volt lehet meg fogják vonni a a garanciádat miután életrekeltik ha jobban belenéznek a telefonba) ha szoftveresen halott akkor újratelepítik és nem lesz gond szerintem!
2 "már nincs garanciád" szétszeded a telefont vagyis leveszed a hátlapot(kis csavart a sim fedélnél ki kell csavarni, majd óvatosan kőrben lepattintani a hátlapot pl gitárpengetővel semmiképp se fémmel mert az roncsolja a műanyagot) lehúzod az akku sarut majd visszateszed és utána reménykedsz hogy bekapcsoljon!
Nekem akkor szokott így befagyni ha nyitva van a bootloaderem és csak az akku "ki-be" után indul be újra
-
fujitsu97
csendes tag
Gondoltam újratelepítem a telefont a Sony PC Companion-nel, de aztán megszakadt a kapcsolat..
egyáltalán nem kapcsol be a telefon semmi, még töltésre sem reagál.
Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)