- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkrinya
tag
Hali!
Leírom a történetemet a meghiúsult telefonvásárlásomról a T-nél és kíváncsi vagyok, hogy van-e ötlete valakinek
A következő történt. Nem tudták teljesíteni a rendelést, mert új előfizetőként rendeltem a telefon ugyan azzal a díjcsomaggal amiben akkor voltam, amihez kellett a diákig. viszont két előfizetéshez egy azonosító nem játszik, szóval törölték a megrendelésem. Azóta már a honvédségi flottában vagyok és a meglévő hűségem szeptemberig tart amivel leghamarabb júniusban tudok készüléket vásárolni.
Szerettem volna neten rendelni részletre, de azt mondták, hogy ezt vagy júniusban tudom megtenni, vagy megrendelem dominóban, viszont arra nincs részlefizetési lehetőség és drágább is.
Szóval most maradtam a döglődő defy-vel és próbálok kiskaput találni amivel meg tudnám rendelni a T-t...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged