Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Június elején kiírta az SP-m, h kevés hely van a tárhelyen, és felajánlotta, hogy a képeket helyezzem át az SD kártyára. Ezt meg is tettem, és most vettem észre, hogy az összes korábbi képem eltűnt, csak azok vannak meg, amiket azóta csináltam.
Van ötletetek, hogy azok hová tűnhettek? Se az SD-n, se az eredeti tárhelyen nem találom őket.
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával találkoztam az SP-nél (gyári android), hogy miután rádiót hallgatok rajta, kihúzom belőle a fülest, nem működik a telefon hangszórója, vagyis híváskor engem hallanak, de én nem hallok semmit. Ha hívás közben visszadugom a fülest, akkor azon keresztül hallom, de normál módban nem.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a gyári ROM (12.1.A.1.205) van még mindig az SP-n. Eddig nem volt semmi gondom vele, de most kezd egyre jobban belassulni. Ahogy az app-okat frissítgetem, egyre lassabb...
Tudtok esetleg ajánlani vmi jó takarító progit?
(mint pl. PC-re a CCleaner)Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám adódott az SP-vel, hogy ha rádiót hallgatok a telefonnal fülhallgatón keresztül, utána kihízom a dugót, és ha hívok vkit, vagy engem hívnak, nem működik a telefonom hangszórója, vagyis nem hallom amit a hívó/hívott mond nekem. De közben engem hallanak. Ha visszadugom a fülhallgatót, azon keresztül viszont hallom, amit mondanak.
Találkoztatok már ilyen problémával?
Tudtok esetleg vmi megoldást rá?
Ja, gyári android van a mobilon. (12.11.A.1.205)Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziaztok!
Az SP-re milyen navigációs rendszert ajánlotok?
Holnap indulunk külföldre kocsival, és vmi jó lenne.A maps ugye kilőve, mert az netezni akarna mindig.
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem gyári .205 van a telefonon, és mostanában ha kikapcsolom a wifit, és csak a mobilnetről netezek, egy idő után magától visszakapcsolja a wifit, és csatlakozik is az adott wifi jelre. Ez mitől lehet?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani, hogy a laptopomon használt mobilnetet kábelen az Xperia SP is lássa?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
válasz
norbert1998 #28555 üzenetére
hát pedig tényleg...
ezt szerintem nem lehet rosszul csinálni...
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudok screenshotot csinálni a 4.3-as gyári ROM-nál? Nekem a hangerő le + bekapcs gomb nem segít ebben. Van esetleg másik lehetőség is?
-
andy83
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat, kipróbálom, hátha így majd fut rendesen.
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Amióta felraktam a 4.3-at nem fut rendesen a Real Racing 3 játék.
Mikor elindítanám a versenyt, kilép a játékból szó nélkül. Olyan, mintha kevés memóriája vagy tárhelye maradt volna az SP-nek a 4.3-as androiddal.Találkoztatok már ilyen hibával? Esetleg SD-re át lehetne tenni a Real Racing 3 alkalmazást? Mert elég sokat elfoglal a belső tárhelyből...
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
válasz
counterbill #10197 üzenetére
Oké, köszi az infót!
Akkor szerintem amikor lemerül 10%-ra, felrakom, és nem veszem le, ha kész, hanem csak mikor mennem kell vmerre. -
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Az SP aksiját hogy kímélem jobban? Ha mindig lemerítem 10-15%, és aztán töltöm fel 100%-ra, vagy amikor töltöm, rajtahagyom addig, amíg el kell mennem vhová?
Mert eléggé rákattantam az RR3-ra, és így van hogy naponta 2szer is kell tölteni. Jobb ha töltőn van, és úgy játszom?
Előre is köszi!
-
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Az SP gyári android ROM-ban a beállításokban mit jelent konkrétan a "kesztyűs mód"?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy "Menü" gombra, hogy egy alkalmazás (konkrétan a T-Counter) beállításait elő tudjam hívni. Ezt hogy tudom előhívni?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
válasz
counterbill #9676 üzenetére
Igen, a telefont látja (igaz csak a Saját gép, a Total Commander viszont azt sem), a SD-t már az sem.
Kell esetleg vmi drivert telepíteni hozzá? Windows 7 van fent, fel kéne ismernie alapból szerintem... -
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy az újonnan berakott microSD-t lássa a PC, fel kell telepíteni a PC Companion szoftvert? Vagy anélkül is működni fog?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
válasz
counterbill #9384 üzenetére
Köszi az infót!
Előbb nézegettem itt a nyitó bejegyzést, ahogy abban le van írva a root-olás, annyira egyszerűnek tűnik, hogy szerintem simán meg tudnám csinálni. Lehet emellett döntök, és felrakom a Titaniumot.
-
andy83
aktív tag
Arra van lehetőség root nélkül, hogy a root-olt HTC-ről a root-olatlan Xperia SP-re vhogy átrakjam egy játékot (Hill Climb Racing
) a meglévő eredményeimmel?
Vagy csak root után, pl Titanium Backup-pal?Másik kérdésem, az Xperia Lounge 2.4.2-t szeretné letölteni a mobilom. Érdemes letölteni? Vagy csak egy újabb felesleges Sony cucc?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
válasz
counterbill #9371 üzenetére
Hú, nagyon jó, akkor nem kínzom tovább szegényt, már jó ideje zölden világít...
Köszi!Ha eljutok oda, h root-oljam, lehet h lesz még kérdésem...
-
andy83
aktív tag
válasz
counterbill #9351 üzenetére
Köszi az infót!
Nekem CM10.1 volt az előző HTC-men, és nagyon tetszett. Viszont ha jól láttam, ehhez még nincs CM.
Ja, és még egy kérdés. Első töltésnél kell vmire figyelni? Gondolom itt is játszik a kapcsoljuk ki, és 13-14 órás első töltés, ugye?
-
andy83
aktív tag
Végre ma megvettem az Xperia SP-t!
Mit kell tudni róla? Érdemes root-olni? Felrakni rá esetleg más romot? Vagy jó a gyári is?
(Előtte HTC-m volt)Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest