Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Tegnap én is frissítettem a 205-ös romra, nekem a 201-es semmilyen formában nem működött rendesen, na de ez, ez száguld. Talán még a 4.1-es droidnál is gyorsabb. Pöpec lett, jól meg is pakoltam lássuk, hogy bírja, de semmi gond, úgy működik, ahogy kell.

    Viszont a Telekomos rom megint gyártja a friendsDBLog fájlokat. Az internetre csatlakozások alkalmával szüli valami. Ahogy első alkalommal felcsatlakozott rá, máris gyártott egyet, ezt onnan tudom, hogy a telepítés után a dátum 1970, és ezzel gyártotta le, majd minden egyes újraindításnál újracsatlakozott a wifire, és akkor potyogtatja őket. Nem találtam rá megoldást, illetve talán opció, hogy a facebook gyártja, de ha még nem is fut, akkor hogy gyártaná (telefon első indítása -> wifi beállítása -> a fájl máris létrejön, de a facebook még nem fut), mindenesetre kipróbálom, leszedem és meglátjuk mi lesz.
    Megkeresem a Trémobilt is mivel, én úgy gondolom a meglévő infóim alapján, hogy ez csak a magyar Telekomot érinti, azaz az ő romjukkal van valami kaka. A korábbi (201-es) CE1-es rom se gyártotta, de a Telekomos igen.

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák