Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
mrlujoak #31062 üzenetére
No akkor megint felültünk fordítva a lóra.
Ez a frissítés azért késett annyit, mert nem megfelelő mennyiségű esetleg minőségű erőforrásokat fordítottak erre a projektre. A temérdek hiba és egyéb miatt nem tudták időben kiadni. És akkor erre föl kiderül, hogy nem is egyforma hardvert építettek bele... De most komolyan, mi a büdös répáért kell nekik hű de egyedi androidot kreálni, letiltani mindenről a usert, és akkor tákolmányokkal traktálni, ígérgetni olyat amit be se tudnak tartani, és akkor hogy saját magukat felültessék a szopórollerre, még eltérő hardvert is építenek... totally bullshit.Most komolyan mit változtatott ezen a nyavalygás?
Szerintem pont semmit, de ha egyszer megveszek én egy árut és hozzá egy szolgáltatást, amit x időben teljesítenie kellene a szerződő félnek, akkor mit pattogok, hogy az ígért időpontra még nincs kész? Mit érdekel, hogy más ügyfelek miért kapták meg már azt amit én nem? Bakker, talán mert ezért fizettem? Egy hardver bekerülési áron 25 ezres termékért 100 ezret? Igen, pont ezért.Nos, ha ennyi idő nem volt elég, akkor nem kell kiadni amíg nem tökéletes, legalábbis rendszerszinten, nem kell olyan dolgokba belemenni amiből nem tudnak kimászni, nem kell olyan projektekbe tömni több száz millió dollárt, aminek amúgy semmi értelme. Kinek fájna ha a Sony telefonokon az eredeti droid futna, és minden második hónapban lehetne frissíteni? Skineket a VérPistike is tud telepíteni rá. Jelentene ez problémát? Igen a Sonynak presztízsveszteség, no de sebaj így is elszenvedik többszörösen.
És igen, én vagyok a megmondóember.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest