- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
oz82
senior tag
válasz
Tsebacsi #24043 üzenetére
Szia!
Az előttem hozzászóló mellé kiegészítésként hogy arra amit írtál arra bátran bevállalható! Nem kell tőle félni!
"Mókolgatni" nem kell, kezelni igen, mivel az android velejárója hogy néha a saját menüjében kell kotorászni.
Nekem a gyári rendszer van 4.1.2 tökéletesen el vagyok vele, nem zavar a 4.3 hiánya, barátnődet sem fogja hidd el.Régen volt egy galaxy ace em azt folyamatosan csersztettem új romokkal stb. ezt meg csak arra használom egyenlőre amit Te is leírtál, arra viszont tökéletes! A vájtfülűek veszik észre a 4.1 "hibáit".
-
blakey
titán
Olvasgatom a sok "siránkozást", de nem látom rossznak a telefont, nem mókolgatok, nem csinálok semmi fiomhangolást hanem egyszerűen használom, működik, stabil, nem laggol, nem lép ki, egyszerűen működik, HTC One X-ről váltottam, nem bántam meg. 4.3 van a telefonon és semmi gondom. Az SP vásárlók most jól "megszívják" mert csak a siránkozást látják, de mi mást látnának? - bármelyik topikot olvassa az ember általában a hibákról szólnak a bejegyzések, akinek nincs az ugye nem írogat állandóan. Szerintem bátran bevállalható készülék.
-
Üdv!
Kedvesemnek szeretnénk új telefont venni, és eddig az SP volt kiszemelve, de 2 hete hallottam, hogy kijött a 4.3-as frissítés, és kb. minden a feje tetejére állt. Mi most a helyzet? Merje megvenni szolgáltatónál (Telekom), vagy mókolgatni kéne rajta (nekem, amihez nincs kedvem
), hogy normálisan működjön rajta minden?
Ő főként telefonálásra, sms-re és netezésre használná, plusz néha fotózgatna is vele. Mennyire stabil a rendszer jelenleg?Előre is köszi a válaszokat!!
-
tomp
félisten
válasz
hirsch4700 #24037 üzenetére
3G(UMTS): 384Kbps le/fel
H(HSPA): 7,2Mbps-nél nagyobb letöltési és 384Kbps-nél gyorsabb feltöltési sebesség együttes neve
H+ (HSPA+): 21Mbps le és 5,76Mbps fel
DC (DC-HSPA): 42Mbps le és 5,76Mbps fel
LTE (4G-nek nevezett hálózat): 100Mbps le és 50Mbps fel az SP-nél. De már itthon is van 150Mbps-es LTE hálózat.Gyári rendszer nem tesz különbséget a H+ és a DC hálózat között.
-
tomp
félisten
válasz
hirsch4700 #24035 üzenetére
DC-HSPA+
Megfelelő előfizetéssel akár elméleti 42Mbit/s-es letöltési sebesség. -
hirsch4700
csendes tag
Nálam a mobilnet CM-ben folyton 3G és DC között ugrál. Mi az a DC?
-
-
kacsahus
tag
válasz
anderledani #24020 üzenetére
Az volt nekem is az első, hogy levettem gsm-re (még mikor először elkezdte a mókát), de az sem hozott észrevehető változást. Szomorú, hogy a mai világban le kell mondani a 3G-ről, hogy ember telefonja bírja
-
Athes88
tag
Üdv.
Most szedtem le az utorrentet azonban nem igazán tudok vele mit kezdeni nem egy torrent oldallal próbáltam de ha be is rakja nem kezdi el vagy csak azt írja ki h "failed" torrent. Pedig ez Pro verzió is -.-
-
bajzal
őstag
válasz
predator00 #24022 üzenetére
4.3-at használsz?
-
bajzal
őstag
válasz
predator00 #23987 üzenetére
-
pepe10.10
tag
sziasztok!
nemrég írtam a 4.3 frissítéssel kapcsolatban, miszerint nekem használhatatlan volt. javasoltátok hogy telepítsem újra a SUS-al.
Nos jó HELYEN járok??
illetve lehúztam a memóriakártyát fullra.
mit kell még tennem hogy olyan hibátlanul fusson a rendszer mint a 4.1 el ? -
tomp
félisten
A telenor ma esti rendezvényén a Sony standnál megemlítettem az SP 4.3-as kijelző villogást. Hát nem én voltam az első. Komoly és érdekes bugnak nevezték mert nem mimdenkinél van jelen. Display driverrel van gond. Aki jobb kamera minőséget akar az vegyen az SP-hez a hátlapra felcsatlakoztatható Sony kamera modult. :-D
-
huan
őstag
válasz
predator00 #24007 üzenetére
Átverés? A C5302 csak távolkeletre készült? Ha C5303-at kérek,akkor tuti Európai lenne?
-
raziel01
veterán
Jól értem, hogy a CM felrakható ilyen egyszerűen?
Felrakom ezt: Xperia SP (C5303) 12.0.A.2.245(JB4.1.2)
Ehhez úgyis van egy klikkes root. Rootolom majd felrakom a CWM-et aztán:"Install:
1: CWM-> Wipe data factory reset
2: CWM-> installing the ROM and then the GAPPS is also
3: CWM-> Power off
4: Flashtool: installed on this C5303_12.1.A.0.266_C1-FW.ftf"Így oké? Akkor így nem kell szopni azzal, hogy nincs a 4.3-hoz még normális root és kernelt kell cserélgetni meg minden hülyeség?
És ahogy fent lesz a CM már lesz is rajta root?
-
huan
őstag
válasz
predator00 #24002 üzenetére
Igazad van.Felhívtam őket,elismerték a "tévedést",visszaküldöm és küldenek másikat. (vagy lehet nem is tévedés?)
-
huan
őstag
válasz
A program csak Xperia SP-t ajánl fel,nincs választási lehetőség C5302 és C5303 között. Belsőleg a távolkeleti verziók megegyeznek az európaival?
-
raziel01
veterán
válasz
Régen azt írták fel lehet csak LTE nem fog működni.
-
predator00
tag
ez a hivatalos, a kinai appok lehet megmaradnak mivel valami kinai piacra szánt készüléket kaptál, mondanám hogy rakj fel egy független eu-s romot de nem tudom hogy fel lehet-e tenni a c5302re a c5303as romot
egyébként most ránéztem erre a vipphone-ra ott c5303-as készüléket árulnak én a helyedben visszaküldeném nekik hogy cseréljék ki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest