- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
Tsebacsi #24043 üzenetére
Szia!
Én nagy örömmel vettem meg anno a telefont, mivel külsőre és belsőre is olyan volt,amit már hiányoltam régóta. (Fém keret, erős hw, elérhető ár.) Pár hsz-el ezelőtt leírtam,hogy egyelőre elég sok a kompromisszum vele. Tény, hogy nekem (T) még nem jött ki a 4.3,így addig nem akarok nagyon előre tervezni,de ha nem hoz fejlődést, akkor menni fog. Viszont, amire a kedvesed használná, arra tökéletesen megfelel, ha nem tartjátok nagynak a készüléket.
-
oz82
senior tag
válasz
Tsebacsi #24043 üzenetére
Szia!
Az előttem hozzászóló mellé kiegészítésként hogy arra amit írtál arra bátran bevállalható! Nem kell tőle félni!
"Mókolgatni" nem kell, kezelni igen, mivel az android velejárója hogy néha a saját menüjében kell kotorászni.
Nekem a gyári rendszer van 4.1.2 tökéletesen el vagyok vele, nem zavar a 4.3 hiánya, barátnődet sem fogja hidd el.Régen volt egy galaxy ace em azt folyamatosan csersztettem új romokkal stb. ezt meg csak arra használom egyenlőre amit Te is leírtál, arra viszont tökéletes! A vájtfülűek veszik észre a 4.1 "hibáit".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest