Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
"Ráadásul elsősorban szoftveres hibára gyanakszom (ami viszont ugyanakkor szériahiba is lehet, mivel a szoftver nem különbözik egy másik példányon sem)" - na igen, ezt a mondatot lehetne boncolgatni. Ugyanis ugyanazon típusú készüléken ugyanaz a szoftver nem ugyanúgy fut/futhat
Szerintem hallottál már te is olyat, h több készüléken ugyanaz a szoftver fut, mégis vkinek jó, vkinek nem. Most természetesen nem akarok arra hivatkozni, h a Sony biztos h nem cseszett el semmit, mert elcseszhetett. Viszont nem kizárt, h egy másik példány pl semmi ilyen hibát nem generál, és ugyanez a szoftver van rajta. Sőt, lehet h az általad teszteltnek hardveres baja is lehet. Ahol ilyen hibák jönnek ki, mint pl az SD kártyás akció, és több ilyen bug, szerintem érdemesebb lenne még1 készüléket tesztelni, mert ez így nem ad megfelelő képet a készülékről, sőt, olyan negatív dolgok vannak benne, ami lehet h több 100 készülékből 1et érint.
Szerintem te magad is kíváncsi lennél arra, h tényleg jelentkezik e egy másik készüléken az általad leírt hiba, vagy tényleg jellemző az összes jelenlegi M5re az aktuális sw verzióval.
Mindenesetre véleményem szerint a teszt így erősen ferdít. Próbálj ki egy másikat, és nem kell 10-20 dbHa annál is fellép ez a hibajelenség, akkor van mire alapozni a negatív dolgokat, de nincs kizárva az sem, h tényleg 1000ből 1 ilyen, és a többi tökéletes
-
Tidzsimon
őstag
Holnap kipróbálom. A munkahelyi töltővel csinált ilyet nekem a mostani teló is( XL) , de az itthonival soha. E4 is de az is csak bizonyos töltővel. Persze ez nem kifogás elméletileg minden töltővel mennie kéne. Az XL a sajátjával olyat is produkál, hogy a menü vibrál, ha érintem a képernyőt, itthoni töltővel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Képregény topik
- Parfüm topik
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest