Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
Jaj. Valamit nagyon elnéztem.
Köszönöm. -
pikszel
addikt
Üdv sorstársak!
Kérdezném Lollipop rendszerrel rendelkezőktől, hogy milyen kijelzőidőt produkál azzal vas?
Köszönöm.
p -
glacious
addikt
Ha egy éven belül vagy 20000, ha egy és kettő között, akkor 10000 és ha már nem lenne hűség 2500.
Szerk.: az előbbi nem érvénye 2012 szeptember óta, szóval nagyon drága, kötbér és hasonlók, valamint csak számhordozás esetén csinálják meg (kissé röhejes).
Add el mindekettő telefont és vegyél egy jobbat -
silboy
aktív tag
Sziasztok!Kaptam egy céges mobilt,ami Telenor+windows kombo.A saját összeállításom Vodafone+android(M2).Mind kettőre nincs szükségem,viszont a windows nagyon nem jön be,az M2-t tartanám meg.Hogyan tudnám legegyszerűbben megoldani,hogy elfogadja a Telenoros kártyát?
-
Themes
aktív tag
válasz
#01993216 #6366 üzenetére
Igen a telefonok nagyon komolyak hardveresen meg minden téren, ütik a szifont, csak hát az android rendszer sajna nem nagyon stabil pl nekem 1 hónapban minimum 2 szer lefagy, na ezt a szifon még hírből sem ismeri!! Nagyon stabil a rendszere és akadásmentes, és ami még jó, hogy nem kell hozzá semmilyen tisztító app csoda mégis akár éveken át is akadás mentesen fut rajta a rendszer. Na ezt kellene elérni a droidnal és akkor verhetetlen lenne
-
Ronam
addikt
Az vajon mitől lehet, hogy a gép nem mutatja sem az SD, sem a belső memória tartalmát, ha rádugom a gépre? Eddig nem csinált ilyet, kiírja a gépen, hogy Xperia M2, de azon belül csak annyit ír, hogy a mappa üres.
-
SteveN44
csendes tag
Érdeklődnék, hogy Sony xperia m2 készülékhez Telekomos szolgáltatónál nincsenek hírek, hogy mikor érkezhet az 5.1-es frissités?
-
bubus66
nagyúr
A Függetlenre jött frissítés
D2303_Customized CE1_1281-1548_18.3.1.C.1.16_R1B
D2303_Customized CE3_1281-1546_18.3.1.C.1.16_R1B
D2303_Customized CE4_1281-1544_18.3.1.C.1.16_R1B
Ha valaki szeretné kipróbálni az keressen meg adok linket vagy az oldalamon elérhető
A build.prop össze hasonlítás csáljából
-
glacious
addikt
iPhone 4S iOS 9 Beta vs. iPhone 4 iOS 7
Ennyire érdemes a 7-esnél újabb rendszert tenni rá
-
Edi77
őstag
válasz
#01993216 #6366 üzenetére
A 8-as OS lett eddig a legelbaltázottabb rendszer, amit kiadtak az Apple-nél, függetlenül attól, h igyekeztek az én vasamra is optimalizálni. Rengeteg a gond, hiba, olvasom a topikokban. Androidhoz képest valóban stabilabb és megbízhatóbb rendszer, de hát Te is tudod, ez szubjektív. Nekem mindkettő van és kell is, ha lehetséges
-
bubus66
nagyúr
válasz
dokee78 #6359 üzenetére
Igen én használtam mind kötött a G620S minden téren jobb mint az M2. Félreértés ne essék nem szidni akarom az M2, de mivel volt mind a kettő ezért különbséget tudok tenni a kettő között.. Mondjuk nekem a szépen ment az akksi időm is jó volt..
Sőt az M2 ót a mostani a harmadik Huawei és meg vagyok vele elégedve (ugyan úgy mint anno) az M2-vel. is.
Mind kettőnek van előnye is meg hátránya is.. Viszont abban meg igazad van, hogy sokkal felhasználóbb barát a G620s nincs tele minden csicsával szeméttel, és mellesleg igen nagy előnye. hogy telepít külső SD-re is.
Az M2-be ami nekem hiányzott ( nekem .......) az az automatikus fényerő szabályzó, van egy két alkalmazás amit hiányoltam.
Sajnos a G620S-ban is ugyan úgy hiba a karakterkódolás mint az m2 legutolsó frissítésében.
Viszont a Hw előnye a garancia vesztés nélküli BL nyitás.
dokee78 Az M2 Lollira én is kíváncsi leszek a P8L nem rossz de én jobban ellennék a 4.4.4-el
-
Edi77
őstag
válasz
#01993216 #6363 üzenetére
Úúúúú, ezt nekem mondod, kolléga?
Feltettem a 4S-re a 8-as szoftot, de hulladék, olyan mértékben nem volt optimalizálva, h a megjelenése után 2 nappal ment is vissza a 7-es. Bár, most a 9-sel sok javítást ígérnek. Van egy olyan sanda gyanúm, h M2-nek sok lesz az 5.0.x rendszer.
-
törölt tag
Bármilyen új rendszert lehet használni régebbi konstrukción, csak hozzá kell igazítani a hardverhez. Nagyon jó példa erre az iPhone, ami hardveresen sehol nincs az android-os versenytársakhoz képest, mégis gyors, gördülékeny rajta a rendszer.
Én bízom benne, hogy nem trógerkodják el és rendesen hozzá lesz igazítva a gyengébb hardverű mobilokhoz is, mint például az M2. Ha lesz olyan jó, mint a KK, akkor én elégedett leszek.
-
Marci79
senior tag
Na ezt a Snap Camera beállítást kipróbálom én is. Rosszabb már úgy sem lehet a gyárinál.
-
dokee78
félisten
válasz
grafika95 #6355 üzenetére
Megmondom őszintén G620s tulaj vagyok 1:1-be sem adnám oda az M2-ért.
Igazán nem is értem,miért adnak ki 32 bites S.O.C.-ra Lollipopot.
Sony tulaj és Fan voltam,de két olyan Sony után,ahol a hibákat sem tudták vagy nem akarták javítani,elfordultam tőlük.Még a G620s felületét pozitívként venném,mert jobb és felhasználó barátabb a Sony felületétől.
Nyilván mivel sok embernek ilyen teló van a topikban,fikázásnak tűnhet a hozzászólásomde ár/érték arányban azért jobb a G620s.
bubus66 tag használta mindkettőt,szerintem ő tudna igazán érdemben nyilatkozni.
Követem a topikot,mert van 2 ismerősömnek és kíváncsi leszek valóban kap-e Lollipopot. -
grafika95
tag
válasz
#01993216 #6356 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ! Már is próbálkozom vele, és elnézést a hangnememért, ha berontósra sikerült a belépő.
Viber reinstall egyébként volt, sajnos visszajött a hiba. FR a 4.4.4 rakásakor volt, előtte is elő-elő fordult, és azután random mégis visszajött a hiba. Kb 10-ből egyszer kibírom, nem ér annyit az újra belakás.
-
törölt tag
válasz
grafika95 #6354 üzenetére
Senkinek nincs rossza napja, hete, csak itt nem szeretjük, ha valaki úgy ront be ide a fórumba, ahogy ezt te csináltad.
Na akkor kezdjünk tiszta lappal. A kamerán segít a Snap Camera alkalmazás. Úgy kell beállítani, ahogy az igényeidnek megfelel, de ezt képről képre kell kikísérletezned. Ami fontos, hogy a Zéró exponálási késedelem és a Denoise funkció legyen bekapcsolva, illetve az élességet vedd le nullára. Előfordulhat, hogy némelyik kép nem lesz teljesen éles, ami utólag korrigálható, viszont ha felnyomod az élességet, nagyon zajos lesz a kép. A többit (kontraszt, fókusz, fehéregyensúly, stb.) minden képhez külön állítom a saját ízlésemnek megfelelően.
A Viber-es problémád szoftveres jellegű, egy factory reset meg szokta oldani ezeket a problémákat. Vagy első körben próbáld meg törölni a Viber beállításait és a cache-t, vagy telepítsd újra. Ha nem javul meg, akkor FR.
-
grafika95
tag
Bocs a dupláért, nem engedte még egyszer szerkeszteni.
M2-G620S összefoglaló a kedvedért, mert igen volt a kezemben:
(az ár az én előfizumhoz nézve, illetve a t-s listaárat tekintve)
*58.900 Ft - 33 360 Ft
*Listaár: 70 990 Ft - 45 990 Ft
*Hátsó kamera 8-8 Mpixel, M2 nél szemcsés, G620s -nél tiszta képek, IGEN ezt lehet javítani, rajta is vagyok h találjak jó Snap Cam beállítást.
*Első kamera 0.3Mpixel - 2Mpixel. Mondanom sem kell (Ja, gyárilag villan fehéren a kijelző elő kameránál).
*Kinézet: Egyértelműen az M2 menőbb, Üveghatású hátlap, szép kockás ívek, ez az egyik része amiért ezt választottam. A tokokat sose szerettem, mert akkor minek vékony a telefon, ha aztán teszek rá egy duplázó műanyag szilok vagy akármilyen bőr tokot.
*Proci, hardver: Szerintem közel azonos benne minden. 4x1.2Ghz,1Giga Ram stb..
*Kiejlző: TFT 4.8" 540 x 960 - A G620Sbe IPS 5" 720 x 1280
*Akku +300mAh a Sony javára + a gyárilag nagyon jól működő StaminaHirtelen ennyi
A 4 betűs csoda +25k, akinek meg ér ennyit úgy is megveszi, én szívesen cserélek akárkivel akinek G620S-e van ! 1-1 be akár ! Nem akarok se vitát, se háborút indítani, de azért csak a kis összefoglalót átnézve be kell látnod, hogy a sony árkategóriát tévesztett. MINIMUM 1 áron kéne adnia, és akkor versenyezhetne a jobb felszereltségű kínai gyártóval. Nem vagyok Sony ellenes, sok sony volt a kezembe még a W-s walkman időszakból és imádtam őket, de EZ nem nyert meg -
Troll56
tag
Sziasztok!
A snap camera appot hogy érdemes beállítanom hogy a lehető legjobb képeket lőhessek az m2vel?
-
törölt tag
válasz
Marci79 #6350 üzenetére
Tegyünk pontot az i-re. Ez egy olcsó középkategóriás telefon. Persze van ettől olcsóbb is jóval, de sokkal drágábbak is vannak. Az élmezőny 200-300 ezer között mozog, ezért mondtam, hogy olcsó.
grafika95: Nem megsértődni kell. Én nagyon szívesen segítek, akár a Snap Camera beállításában is, de ne az legyen az első hozzászólásod, hogy egy jó hosszú kommentben leszarozod a telefont. Kommentelj kicsit ésszerűbben és segíteni fogunk, de előbb nézd át a téma összefoglalóját. Az az alap. Utána lehet kérdezni. Nem mindenki azért veszi meg, mert olcsó. Én azért vettem meg, mert ez tetszett. Sokmindenre van megoldás, de valamiben kompromisszumot kell kötni. Néhány oldallal hátrébb megtalálod pikszel kolléga képeit is. Az övéi igazán szépek és ezzel a telóval lőtte.
Én egyébként bőrtokban tartom a telefont. A hátlapon van pár nagyon apró hajszálkarc, az előlap makulátlan. Nincs rajta fólia sehol.
-
Marci79
senior tag
válasz
#01993216 #6329 üzenetére
Olcsó telefon???
54-ért vettem és ez volt a legolcsóbb előfizetéssel, tavaly. Egy majdnem minimálbérnek megfelelő összegű telefont nem neveznék olcsónak. Bár... Kinek mi az olcsó. Még mostani viszonylatban sem olyan olcsó. Ha egy Beex-re, Alcatelt-re vagy valami más "hokiphone"-ra mondanád, helyeselnék is.
Viszont a kijelző felbontása nem rossz. Kicsit sem zavaró.
-
bubus66
nagyúr
válasz
grafika95 #6344 üzenetére
(#6344) grafika95
(mint pl a linkelt képek, hogy olyat lőhessek akár én is. Mert most a gyárival olyan mintha hangyafoci lenne
Egy nem kellene háborogni, kettő senki nem fogja neked meg keresni.. Leírták az app nevét a Google Play áruházból lelehet tölteni. A kolléga a #6341 Leírta a kamera app névét. Itt jön az amit az Edi77 irt olvasni kellene, azt nem mondta senki, hogy 6000 hsz-t el kell olvasni, de a Téma Összefoglalót legalább illő lenne..
Várom az összehasonlításod az M2 & G620S
De azért segítek
erik0319
Nem tudom ez miért akkora gond fillérekért lehet fóliát kapni azt rá tenni és meg van oldva.
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#6344) grafika95
Volt G620S-ed, hogy ilyen biztos vagy benne????? Akkor inkább P8 Lite vagy P7 kategóriákkal feljebb van mint a G620S... Telefon vásárlás előtt általában rászoktam keresni a kiválasztott készülékre. A Kamerán kívül (saját tapasztalatból) mondja valamit a G620S-ről és az M2-ről, nem a netről szed össze.. Ha volt a kezedben mnd kettő akkor tudsz véleményt alkotni..
(#6346) erik0319
Így van össze hasonlítja a Huawei Ascend G620S mikor szerinetm még nem is volt a kezébe, kíváncsi lennék, arról milyen véleménye lenne.
-
erik0319
tag
válasz
Nem kérdeztél csak elmondtam h mennyire szar telefon. Nem kell hatezret elolvasni. Van összefoglaló. Gugliba rakeresel h karcolódik e a hátlap megkapod a választ. A kijelzőn az van ami majdnem minden mostani telefonon nehezen hiszem h ez jobban karcolódik mint a többi. Itt pedig valasztassz egy tetszőleges oldalt elolvasod és majdnem biztos h találsz rajta olyat ahol leirják h a kamera nem jó mit lehet vele csinálni. (6500ból 5000 erről szól.)
-
grafika95
tag
válasz
#01993216 #6329 üzenetére
December -ben trémobiltól vettem, akkor még nem 40ezerért vágták az emberhez, hanem olyan 65 a vége. De MOST 40-ért se venném meg. Egy olcsóbb! huawei g620 -as sokkal többet tud, valamivel olcsóbban. Márka ide vagy oda, ez rossz vétel volt...
-Edi77 de utána szoktam, de akkor sehol nem találtam panaszt arra hogy hiperérzékeny és karcolódik még 1 porszemtől is, Az előlapi persze tudtam h "gagyi" de azért várná az ember hogy egy sony-ba legalább ha előlapira váltasz fotózáskor lő egy fehér full-fényerős képet, hogy látszjon is valami, ha már ennyire gyenge sötétben.Fele ennyiért kínai telefonba gyárilag megoldották nem kell 20 appot kipróbálni míg találsz ilyet.
Azért jöttem ide a fórumra, hogy hátha kapok hasznos tanácsot, hogy hogyan tehetem jobbá (mint pl a linkelt képek, hogy olyat lőhessek akár én is. Mert most a gyárival olyan mintha hangyafoci lenne....) nem azért h leoltsanak, h én vagyok a hülye h megvettem.
Hát akkor nekiállok a 6000+ hsz-nek , köszönöm a segítséget, és a segítő hangnemet
-
törölt tag
Ezt lőttem a gyári kamera app-al.
-
törölt tag
Legutóbbi képem az M2-vel. Tanulok a fotós kollégáktól a másik fórumban.
-
Tomtotom
senior tag
Várunk minden Sony telefon használót
[link]
-
Edi77
őstag
válasz
grafika95 #6328 üzenetére
Nem szoktál utánaolvasni egy telefon tulajdonságainak, mielőtt megveszed?
Ismerd ki jobban a telót, és aztán fogod tudni bővíteni a csekély pozitívum listádat, mert igencsak jó és szerethető telefon, a kamera meg, mint mondták a többiek s, elég jól korrigálható. Itt a topikban linkeltek a fiúk pár olyan képet, hogy el sem hinnéd, hogy M2-vel készültek. Ha ennyire elégedetlen vagy, el is adhatod.
Javaslom a témaösszefoglaló tanulmányozását a többi kérdéseddel kapcsolatban. -
törölt tag
válasz
grafika95 #6328 üzenetére
Először is! Nem igazán értem a hibák listáját. Ez egy olcsó telefon. Nyilván nem lesz olyan szép a kijelző, se a kamera, se az anyagminőség, mint egy 200.000Ft-os Z3+ -on. Ahogy tanult kollegám mondani szokta, az ár tükrözi a minőséget.
Olcsó telefon=kompromisszumok
A kamerán egyébként segít egy jól beállított Snap Camera HDR alkalmazás.
-
grafika95
tag
Üdv !
Nem rég vásároltam az M2 -es telefonomat.
Kicsit csalódott vagyok:
-Kicsit lehetne nagyobb a felbontása
-Iszonyatosan karcolódik és gyűjti a lenyomatot, mind a hátulja mind a kijelző.
-Az első kamera tökéletes fényviszonyok mellet éppen csak az elfogadható határát súrolja, sötétebb szobába meg kb élvezhetetlen-
-Hátlapi kamera 8MP -hez képest zajos, csúnya képeket lő. minimálisan javított egy másik app használata rajta, de ilyen minőségű képet lőhettem az előző 5MP-el Huawei-el is...Csekély Pozitívum:
+Hardverileg úgy tűnik rendben van, kellően gyorsnak tűnik.
+Az akku idő egész jó
+Fényerő számomra kielégítő, bár -lassan reagál az állításraValakinek tanács arra, hogy hogyan hozható ki belőle több ?
Gondolok itt kamerára, hasznos appokra, esetleg más rom vagy root ?Sony M2 D2303
Andoid 4.4.4 -
törölt tag
Nem újkeletű a dolog, de még nem találtam rá megoldást. Gondoltam kérdezek, hátha van valakinek értelmes ötlete.
Kikapcsoltam a beállításokban a zárképernyőt és feltettem egy másikat a Play-ből. De akármelyiket dobom fel, nekem mind késik. Kikapcsolom a kijelzőt, majd rögtön vissza, akkor nem a zárképernyő jön fel rögtön, hanem a home, csak 1-2 másodperccel később teszi rá a zárat.
Ez a teló ilyen és törődjek bele vagy csak nálam ilyen? Lehet ezzel valamit kezdeni?
hokins: Van az új rom-ban Böngésző app? A stock-ra gondolok.
-
topszlixx
csendes tag
Az uj firmware(18.3.1.c.1.15) mukodik OTA frissitessel is, vagy csak szamitogeprol? Mert nekem hetek ota, a frissitest felkinalta de csak ha szamitogepre csatlakoztatom... vagy az OTA-ra meg kell varni?
-
TJLavin
tag
Sziasztok, adott egy Xperia M2. A probléma az hogy alapvetően halk a telefon ha hangfalra dugom ha Bluetooth hangfalra csatlakoztatom. Vagyis jóval halkabb mint más telefonok, főleg a legfrissebb Zene alkalmazással. Van bármi mód felhangosítani a telefont vagy ennyit tud? Munkatársam kis nyomógombos samsungja is sokkal hangosabban, torzítás nélkül szól ugyan azokon az eszközökön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest