Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Ha már a telefonnal kapcsolatos problémákról esett szó..
Megköszönném ha valaki segítséget tudna nyújtani problémámra: A gyári zene app-ban kipróbáltam az automatikus zeneadatok letöltését. Hát nem kellett volna. Most konkrétan úgy néz ki a helyzet hogy minden zenémnél ugyanaz az albumborító, illetve össze-vissza kavarta a zeneszámaim, random átnevezgette őket, stb.
Köszönöm előre is!
-
Ronam
addikt
válasz
Simivok #6590 üzenetére
File Commander-rel töröltél cuccokat? Sajnos csak a Premium verzióban tudod véglegesen törölni, áthelyezi a "lomtárba", elég szánalmas, de ez van sajnos, Total Commander-t érdemes használni. Másik kettőhöz sajnos nem tudok hozzászólni, nekem ilyen problémáim nem voltak. Mondjuk a status bar-t nem véletlen találták ki, én soha nem használtam widget-et, hogy ki-be kapcsolgassam a wifi-t, vagy bármi mást.
-
Norb23
újonc
Sziasztok !
Lenne egy kis problémám. Tegnap láttam telón ,hogy jött valami frissítés a telóra rányomtam írta ,hogy csatlakoztassam a gépre. Mondom oké megcsinálja PC companionnal (4.4.4. Kitkat-et használtam).
Újra elindítom semmi válasz teló se kapcsol be sony logónál vár kicsit majd újra indul ,próbáltam mindent semmi nem megy javítás se semmi. Nagy kétségbeesésembe gondoltam megpróbálok flashtoollal felrakni valami régebbit vagy ugyan ezt a kitkat-et. Sajnos így se működik system.sin-nél megáll és nem csinál semmit ebbe a progiba se. Gondoltam azt kihagyom hátha úgy megcsinálja ,de semmi változás. ha flashtoollal csinálom annyi a változás ,hogy sony logónál megáll de nem indul újra. Hiába olvasgattam akármit semmire nem jöttem rá. Így gondoltam hozzátok fordulok a teló (telenoros még garis bár nem fűlik a fogam ,hogy bedugjam szervízbe ,de ha ti se tudtok segíteni akkor az marad. Válaszotok előre is köszi ! -
Simivok
senior tag
Kezd az idegeimre menni ez a telefon...
Az egyik gondom az hogyha rányomok a widgetre, hogy kapcsolja be a WiFi-t akkor néha megnyitja a telefonkönyvet, néha pedig egy random fotót a galériából.
Ezt hogy lehet orvosolni? Letöltöttem a gyári helyett egy másik widgetet és az is ezt csinálja...A másik, hogy kiírja, hogy a belső tároló 75%-a tele van...oké áthelyezek pár dolgot, de amint minden át van helyezve amit tudtam, akkor is kiírja, de nem tudok csinálni semmit...akkor miért írja ki? És miért nem mondjuk 95%-nál jelez? Gondolom, ha rootolom ki lehet kapcsolni ezt nem?
A harmadik az hogy, amikor a legnagyobb szükség lenne rá, akkor a kamera nem érhető el, ezt csak a folyamat újraindításával lehet orvosolni...
Valaki segítsen!
Nagyot csalódtam ebben a telefonban, az előzőm egy Sony Live with walkman volt...ha nagyobb lenne a kijelzője, akkor még mindig azt használnám... -
bence_85
csendes tag
Megvettem 2 hete a telefont és már szinte epekedve vártam azokat a katasztrófálisan fos, életlen képeket de egészen vállalható fotókat lő. Hozzáteszem, hogy van rendes fényképezőgépem is, mert ez a hobbim és nyilván ha nagy betűvel FOTÓZNI megyek akkor azt fogom vinni. (ha nem lenne és egy all-in-one mobilkészüléket keresek amiben minden szuper, akkor meg duplaennyi költségkeret kell)
Összességében úgy érzem a fórumokon kicsit túl van fújva ez a fényképező minőség témakör, annyira azért nem rossz a helyzet.. -
aszti75
senior tag
Úr isten!Hová lett a térerőd?Elment nyaralni?
Én ezt találtam
Olvasd át,gondolom segít a problémádon. -
Themes
aktív tag
-
Barell
senior tag
Sziasztok, van bármi hír a lollipopról?
Ha jól tudom erre a hónapra ígérték? Ma nyomkodtam egy M4 aquát, egyáltalán nem estem hanyatt tőle, sőtt, viszont a rendszer nagyon tetszett. (5.0)
-
Ronam
addikt
Az elmult napokban folyton elszall a terero itt Budakeszin. Nem tudjatok, hogy ez mitol lehet? Eddig egyaltalan nem tapasztaltam ilyet.
-
aszti75
senior tag
válasz
#01993216 #6578 üzenetére
Probaltam a Snap Camera progit,de akkor meg "koszos"volt a vedouveg.Semmi kulonbseg nem volt a kepek kozott.Akarhogy is allitottam.Hangsulyozom akkor.Azota meg nem probaltam.De megteszem,amint letoltom ujbol.
Tudom,profi minoseget nem varok el.De attol ami akkor volt,azota meg ez is jobb.De,ha a Snap Camera meg javit rajta,akkor szuper lesz. -
aszti75
senior tag
válasz
bubus66 #6571 üzenetére
Neha nem artana egy wipe cache,wipe dalvik cache.Mikor mar sok maradvany van,akkor jol jonne.Rootolni most nem akarom,mert szervizeltetnem kell.Van benne egy sor pixel csik fuggolegesen a kepernyo bal szeletol befele kb fel cm-re.Nem tudom,ezt garanciaba csinaljak?Fel eves mar a keszulek es most kerult hozzam.Igaz a gari papironnincs leecsetelve a vasarlas napja
-
bubus66
nagyúr
válasz
#01993216 #6567 üzenetére
a Camera app-ra gondoltam hogy mélységebe szétszedni és ott kutakodni az xml fájlok közül. Nem tudom nem emlékszem, hogy van az m2-be de egy kis segítség. Ezek között kellene kutakodni.
Vagy ebe próbálj meg keresni és össze rakni. Download Open source archive for build 18.0.C.1.13 (143 MB) A Gyengébbek kedvért ez nem ROM nem lehet telepíteni. A kérdések elkerülése végett írtam..
(#6568) aszti75
Szerintem a PCC sem tudja. Esetleg a FlashTool
-
aszti75
senior tag
Udv!
Valaki felhomalyositana arrol,hogy az istenbe lehet stock rom-on belepni a recoverybe?Tudom,olvastam,hogy elmeletileg nem lehet billkomboval,de nehogy mar csak a PCC-vel menjen -
bubus66
nagyúr
válasz
#01993216 #6561 üzenetére
#6561) szanitec
Az etc mappában lévő camera.xml kellene buherálgatni.. Vagy esetleg össze hasonlítani másikkal.
apk tudsz szétszedni mélységébe??
Edi77 ha esetleg a szerviz után is fenn állna a hiba akkor keres meg privátban.
D2303_Vodafone HU_1286-1897_18.3.1.C.1.17_R6B
Aki ki szeretné próbálni keressen meg..
-
okarm
újonc
Sziasztok!
Az elforgatás problémára egy talán működő (szükség)megoldás, amig Sony is megoldja:
Letöltöttem az "Automateit" appot (legtöbben ismeritek), és a hozzá tartozó "AutomateIt Screen On-Off&Lock" plugint. A szabály rém egyszerű, bármilyen hivás kezdeményezésekor vagy fogadásakor screen off, hivás végénél screen on. Persze kimenő hivásnál a hivás vége jelet csak akkor kapjuk, a ha a hivott fél szakitja meg a hivást, ezért a telefon kisegitő lehetőségei közül a "A bekap. gomb befejezi a hivást" mellé a jelölönégyzetbe a pipát be kell rakni, igy lehet befejezni a hivást kikapcslt képernyő mellett.
Ha valaki tesztelné de homályosan irtam le a dolgot, szóljon -
Edi77
őstag
Köszönöm, urak, a sok segítséget, de a PCC sem begyere és már kezdek én is berágni, pedig birka türelmem van. Adja el és jónapot, ha nem sikerül az FR.
-
Edi77
őstag
válasz
bubus66 #6549 üzenetére
Ma reggel, amikor néztem a telóját, már több, mint 6500 fölött járt a play szolgáltatások telóébresztgetése 22 ó alatt és az android rendszer is 2060 felett. Újrahúzni nem akarja, mert garis, hiába mondom, ez nem gond, tehát ennek megfelelően kell a megoldást megtalálni.
-
-
törölt tag
Nekem sosem volt ilyen gondom. Én a Z3 launcher-ét használom. Egyébként a legutolsó 17-es frissítést fel se tettem, mert nem láttam értelmét a törlésnek, mikor semmi szembetűnő változást nem hozott. Valahol a közepénél elcseszték az ékezetes karakterkódolást az email app-ban, de a 16-osban most jó. Nekem most CE16-os van. Több frissítés meg elvileg már nem lesz a lolli előtt. Megvárom már azt, addig nem bántom a telefonom.
gti16v: Egy jól beállított Snap Camera HDR alkalmazás sokat segít a fotókon, még autómata módban is.
-
aszti75
senior tag
válasz
#01993216 #6541 üzenetére
Hat szerintem megvarom a nyalokat,ha kijon frissitem,aztan eszhez ter az auto forgatas.Egyebkent hosszabb hivas utan jon elo,ezt olvastam es tapasztaltam is.Ilyenkor a service menuben sem "lathato".
Erdekes...
Hat a Clin-es cucc nem tudom,hogy leszedte volna-e azt a "kopast",de a Signal leszedte. -
törölt tag
válasz
aszti75 #6536 üzenetére
A tiétek a telefon, azt csináltok, amit akartok, én biztosan nem esnék neki fogkrémmel. Egyébként nem a zsírra gondoltam a Clin-el, hanem arról a vékony védőrétegről, amit te fogkrémmel akarsz lepucolni. Kis Clin, papírtörlő és némi erőhatás. Egyébként nem kell végigolvasni 7000 hozzászólást, erre van kitalálva a kereső.
Az elforgatást a legutolsó rom-al b*szták el, az összes többi, ami előtte jött ki, hibátlan. Ilyen szempontból legalábbis.
-
-
aszti75
senior tag
válasz
#01993216 #6535 üzenetére
Az lehet,hogy volt mar tema,de had ne olvassak vegig kozel 7 ezer hozzaszolast.Lof*szt nem er a Clin+papirtorlo.Max akkor ha csak "siman"koszos,zsiros.En a lencsevedo elszinezodeserol irtam,hogy kopik es arra tokeletes megoldas a fogkrem+fultisztito paros.
A kepernyo forgtasi hibara.Kosz az infot.Mivel igy vettem a telot,hogy az utolso frissites van rajta,nem volt viszonyitasi alapom.Idaig csak azt olvastam itt,hogy paran panaszkodnak ra,koztuk en is.Azt nem tudtam,hogy az utolo frissitessel b*sztak el valamit. -
aszti75
senior tag
Ez az elforgatas nekem is gond.Egy darabig megy,aztan ujra kell inditanom a telot,mert nem forgatja el a kepernyot.
Xda-an olvastam,lesz 5.1,ha nem hazudott a Sony.
Szinten Xda-as olvasmany,hogy a kamera lencset takaro "uveg"kekes szinezesenek kopasa okozza a homalyos,zajos kepeket.Ez,ha jol emlekszem az SP-nel is gond volt.Ott is azt ajanlottak,hogy fogkremmel+fultisztitoval orvosolhato a problema.Bar idoigenyes.Ma kiprobalom,mert latom en is a lencsetakaron,hogy homalyos,kopott a vedo.Olyan,mint ha tiszta zsir lenne.Ezt mar SP-n ki akartam probalni,de kozben eladtam. -
aszti75
senior tag
válasz
#01993216 #6525 üzenetére
Azert azt tegyuk hozza,hogy ha te megtapizod,probalgatod a telefont a boltban,az egy dolog.Az,hogy keszitesz vele par kepet,ha eppen nincs tiltva az alkalmazas,az is egy dolog.De attol meg pc-n nem tudod megnezni a kepek minoseget.Azert a telefon kijelzojet nem kellene viszonyitasi alpnak venni egy pc monitorhoz kepest.Szepen mutat az M2-n a a vele keszitett kep,(mar,ha nem mosodik el szemet bantoan) ha ramasolod a pc-re,ott mar mast mutat.
-
törölt tag
A teszt nem életszerű, mert senki nem fog mindenféle benchmark programot futtatni, ahogy nagy valószínűséggel nem fogja állogatni a kamerát sem. Telefonvásárlás előtt el kell menni egy boltba és megnézni. Én sosem vettem látatlanban semmit. Nem is nagyon ért még meglepetés ilyen téren.
-
válasz
#01993216 #6517 üzenetére
Esetleg lehet, de akkor meg nem életszerű a teszt - mobilon az emberek 90+ százaléka hagyja auton, és igenis nyomkodja, mint süket a csengőt.
(Max. letölt egy-két kamera appot és megnézi, hogy melyik tud elviselhető képet csinálni még auto-ban is a gyári helyett - de még ez is egy elenyésző kisebbség.)
-
Alister71
nagyúr
A Sony kamerák autó-helyzetfelismerése nem túl gyors. Fotózás előtt érdemes egy kicsit várni, hogy kitalálja az autómatika mit is akarsz fényképezni. Nekem az M4 kiírja, hogy milyen helyzetet akar fotózni, és többször is a tájképet, sport módban akarta fotózni, ami tutira szar lesz. Kicsit érdemes megmozgatni, egy kicsit belevenni az eget majd vissza, és ha rendesen felismerte a témát, akkor elsütni.
Vagy manual, nappal és iso 100. (természetesen a szabadban) Fénymérés matrix legyen, ne spot. -
Edi77
őstag
-
-
aszti75
senior tag
FR? Nekem ugy tunik,az megoldotta.Egyenlore.
Mas:Vettem egy ilyen csodat.En azt hittem,hogy nagyok az elvarasok a fenykepezo reszevel,azert huzzak le tobben a kamerat.Tevedtem!Ez a gep kritikan aluli kepeket keszit
Mas szoval,sz@r. Elnezest,ha valakit bant a megjegyzesem,de a tenyt kezeljuk tenykent.
-
gti16v
őstag
Sziasztok,a feleségem felfrissítette a teloját 4.4.4 re és azóta nem forog el a kijelző,esetleg erre valami orvosság? Köszi
-
Edi77
őstag
Koszi, Bubus és Themes!
Azóta a teló megnyugodott, de a kolléga nem.
Nem a play áruház frissül, Bubus, hanem a Play szolgáltatások. A kolléga meg használja, így ez van. Nekem is volt ilyen, de most ugye, én nem tudom ezt csekkolni.
Themes: és ha újraflashelnéd a telót? -
aszti75
senior tag
Szia.Eza problema nalam is fennal.Most vettem eszre en is tegnap,mikor az albumban neztem a kepeket es nem fordult el a kepernyo.Nekem is az utolso build(17)van fent.Igaz,elozmenyeirol nem tudok,mert most vettem(nem ujjonan,de garis meg) es az elado nem emlitette,hogy tapasztalta volna.En pl tegnap ujrainditottam siman es helyreallt,de most hogy olvasom a hsz-ed,kiprobaltam es most sem fordul el a kep.Szoval....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest