Új hozzászólás Aktív témák

• Ézsaiás

tag

válasz nyikszi #12563 üzenetére

Jesszus atyauristen. Mar, bocs de mikor ezt elolvastam... Kicsit lefagytam. WP8-hoz hasonlitani a 6.5-ot? Ami nem is Windows Phone, hanem Windows Mobile rendszer? Mirol beszelsz? Mielott valakinek tanacsot adsz, tajekozodj. Mert hulyesegeket irsz. Bocsi, ha kemenyen fogalmazom. De erre nem lehet maskepp reagalni. Mar a WP7, 7.5 es a 7.8 is merfoldkovekkel jobb volt, mint a WM. A WP8-at meg nem is lehet osszehasonlitani vele. Ez olyan lenne, hogy valaki azert ne vegyen droidot, mert nem tetszett neki az Eclair kiadas es ezert szarozza a KitKat-ot. De a tied meg durvabb. Felvilagositalak: semmi nem kell ahhoz, hogy zenet rakj a WP8-ra. Semmi program. Hattertarkent kezeli mar a pc, mint a droidot. Filmet is lejatszik, minden gond nelkul. Egyszeruen nem tudom leirni, mennyire tevhitben vagy a WP-t illetoen. De mobilarenasok mar reg kiveseztek ezt, kicsit frissiteni kene az infoidat. Nem is probalom, meg akarom leirni egy droidos topicban, foleg, hogy arenasok mar leirtak mindent. Keress ra, olvasd el. Mert ez kicsit azert nevetseges, hogy azert nem ajanlasz egy rendszert(legyen az barmely), mert 2-3 generacios (ami tobb eves) tapasztalataid vannak. Ami ez esetben mar nagyon elavult. Reszemrol az off befejezve.

GEPESZ: hat nem tudom. nekem gyengenek szamit. de fokent azert, mert az elozo telefonjaim (amik nem 2013-as kidasuak de hasonlo kategoriak voltak anno, mint ez) azok meg mindig jobb kepeket csinalnak szerintem. persze, en nem fotozgatok nagyon. meg nagy elvarason sincs. de szerintem ez a kamera gyengenek szamit a mezonyben. meg mint mondtam, mas regebbi telefon jobbat csinal. de hat, ez is kerdes... hogy, kinek mi a jo.

Új hozzászólás Aktív témák