- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ézsaiás
tag
válasz
nyikszi #12563 üzenetére
Jesszus atyauristen. Mar, bocs de mikor ezt elolvastam... Kicsit lefagytam. WP8-hoz hasonlitani a 6.5-ot? Ami nem is Windows Phone, hanem Windows Mobile rendszer? Mirol beszelsz? Mielott valakinek tanacsot adsz, tajekozodj. Mert hulyesegeket irsz. Bocsi, ha kemenyen fogalmazom. De erre nem lehet maskepp reagalni. Mar a WP7, 7.5 es a 7.8 is merfoldkovekkel jobb volt, mint a WM. A WP8-at meg nem is lehet osszehasonlitani vele. Ez olyan lenne, hogy valaki azert ne vegyen droidot, mert nem tetszett neki az Eclair kiadas es ezert szarozza a KitKat-ot. De a tied meg durvabb. Felvilagositalak: semmi nem kell ahhoz, hogy zenet rakj a WP8-ra. Semmi program. Hattertarkent kezeli mar a pc, mint a droidot. Filmet is lejatszik, minden gond nelkul. Egyszeruen nem tudom leirni, mennyire tevhitben vagy a WP-t illetoen. De mobilarenasok mar reg kiveseztek ezt, kicsit frissiteni kene az infoidat. Nem is probalom, meg akarom leirni egy droidos topicban, foleg, hogy arenasok mar leirtak mindent. Keress ra, olvasd el. Mert ez kicsit azert nevetseges, hogy azert nem ajanlasz egy rendszert(legyen az barmely), mert 2-3 generacios (ami tobb eves) tapasztalataid vannak. Ami ez esetben mar nagyon elavult. Reszemrol az off befejezve.
GEPESZ: hat nem tudom. nekem gyengenek szamit. de fokent azert, mert az elozo telefonjaim (amik nem 2013-as kidasuak de hasonlo kategoriak voltak anno, mint ez) azok meg mindig jobb kepeket csinalnak szerintem. persze, en nem fotozgatok nagyon. meg nagy elvarason sincs. de szerintem ez a kamera gyengenek szamit a mezonyben. meg mint mondtam, mas regebbi telefon jobbat csinal. de hat, ez is kerdes... hogy, kinek mi a jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest