- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
-HajTömeg- #10696 üzenetére
Esetleg matt fólia. Én is gondolkodom rajta, mert most Clear van fent és tükröződik rendesen.
Szerk.:
Mondjuk a fényerő állítást nem úszod meg semmiképpen. -
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #10694 üzenetére
Szerintem mást nem tudsz csinálni, mint kiveszed az automatikus fényerő szabályozást, s maximumra állítod a fényerőt.
Van-e már valami hír a 16-os végű szoftverről? -
-HajTömeg-
őstag
Valami tipp vagy trükk vagy tok arra,hogy a kijelző napfényben is látható legyen?
Konkrétan alig látom világosban. -
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Valaki fel tudna tölteni egy vodafone-os rom-ot?
Előre is köszönöm! -
Bogyi007
veterán
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Bogyi007 #10689 üzenetére
Hát nekem eddig három Sony telefonom volt és a Live With Walkman volt a legjobb, sajnálom, hogy el kellett adnom. Utána volt a Sola, az már egy hatalmas csalódás volt, de adtam nekik még egy esélyt az L személyében, a többi már a fórumot olvasva is kiderül, nem igen vagyok elégedett, sajnos.
-
daara
aktív tag
Iphone-t mindenkinek
-
daara
aktív tag
Uristen, köszönöm szépen
!!!
-
daara
aktív tag
Valaki feltudná tölteni az xperialockscreen.apk, felülirtam valami sz@rral es nem az igazi azóta?
-
dzoli87
aktív tag
válasz
#38464487 #10683 üzenetére
Hát ez az, nem egészen jó az üzletpolitika, én aki már megvettem ezt a .... engem letojnak, ami nem teljesen igaz, mert adtak ki frissítéseket csak bár ne tették volna, mert nem hogy alig javítottak, hanem még rontottak a helyzeten! Szóval bye bye Sony, egy hónap elteltével eladtam volna már, csak azért van még meg, mert a párom azt mondta, hogy neki jó lesz és én meg a nyáron veszek valami mást.
(Kicsit drága tanulópénz volt azért). -
törölt tag
Meg szerintem az L-ből sokkal többet vásároltak az emberek. Az M-et meg így akarja a sony,hogy többen vegyék.
-
dzoli87
aktív tag
Nah az M tényleg megkapja a 4.3-at:[Xperia M 4.3] kíváncsi leszek mi mit kapunk a lóf@szon kívül.
-
Mate
nagyúr
Jó ez a főoldali cikk, miszerint Xperia M megkapja a 4.3-at
-
Meelt
csendes tag
Sziasztok! Kérném a segítségeteket, szeretném xperia l telefonom root-olni, de eddig nem találtam sehol se megfelelő programot erre a célra... A legtöbb amit találtam, valami nevesincs oldalról származó kinai szar, amit nem szeretnék futtatni... Pár sorral feljebb láttam egy képet amin asszem a 4.4 van.. Kedves hozzászóló, letudnád írni részletesen, hogy hogyan rootoltad? Kérlek! Nagyon megköszönném!
-
Sungoo
addikt
Nektek volt már olyan, hogy nem lehetett kikapcsolni a telefont? Ráböksz a kikapcsolása, és semmi.
Aksi kivét segített.
-
razorka777
veterán
-
csibabu
tag
Hogy lehet egy telefon számot letiltani?
-
zolnagy
őstag
válasz
dokee78 #10652 üzenetére
És ezt hogy? Ehhez nem kell bootloadert nyitni? Vagy kell, de a visszaflashelés után visszazárható nyom nélkül? Tényleg érdekel, mert ha ez így megy, akkor kipróbálnék egy UB romot custom kernellel.
headset, pl. ebay, én ilyet vettem: http://m.ebay.com/itm/181318140400?nav=SEARCH
-
tomy86
addikt
válasz
#38464487 #10658 üzenetére
OMTP (régi szabvány) - CTIA (új szabvány) átalakítót keressen! De, ha barkácsoló típus, akkor csinálhat magának. CTIA vs OMTP (a föld és a mikrofon érintkező van felcserélve)
+1 kérdés. Szolgáltatós L bootloadere továbbra sem nyitható semmilyen módszerrel? Nem akarom, hogy esetleg warez legyen, úgyhogy elég egy igen vagy nem válasz is.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #10657 üzenetére
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy xperia L készüléke. vásárolni akar hozzá egy Sony Ericsson MH1 vezetékes sztereo headsetet de sajnos csak a régi sony ericcson telefonokkal kompatibilis. Hogy lehetne megoldani,hogy kompatibilis legyen az xperia L készülékével? Olvastam valami átalakított lehet hozzá kapni és az megoldja a problémát. Csak az a kérdés hol tud hozzá szerezni ?
-
daara
aktív tag
valaki tud megoldást hogy windows 8.1 alatt müküdjön a flashtool rendesen??
-
Attila57
tag
Sziasztok!
Az xperia L a sorozatfelvételeket melyik mappában tárolja, és írjaák, hogy a sorozatoknál három sebességi lehetőség lehetőség van, hol?
-
Kernel csere vki?
Felraknám a thunderzapot, de olyan módosítások vannak benne, amiket nem értek teljesen.
-
Krakesz27
tag
Valaki tud sony xperia L -re flash player-t. Aki tud az dobjon üzit. Előre is köszönöm.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
89BDave89 #10640 üzenetére
Nekem anno a Live With Walkamennel volt ilyen, eleinte produkált ilyeneket,h kikapcsolt random. egy-két dolog nem ment,majd újra megint. Végül szépen lassan meghalt. Ott is az alaplap repedt el, de nem leeséstől,hanem a zsebembe ahogy sokszor léptem fel villamosra-buszra szépen hajlongott,és egyszer megadta magát. De bízzunk benne,hogy neked nem lesz ilyen.
-
89BDave89
tag
sziasztok
érdekesség: telefonomon szórakozott a wifi (bekapcsoláskor nem csatlakozott, majd lefagyott és újraindult, majd csak a pinkódig jutottam vele állandóan, és csak aksi többszöri kivétel betétel után sikerült elindítani, de ez a wifi problémát továbbra se oldotta meg)
Elvittem tehát gariztatni, a telefont előtte már sokszor flasheltem, meg SI szám átírás is volt, de mindent megpróbáltam visszaállítani, az előzményeket megtaláljátok ha rákerestek.
2 hét után jött a telefon, hogy mehetek a készülékért, de sajnos elutasította a sony a garanciális szervizelést, és hogy "mindenféle dolgokat írtak bele a garancialevélbe.
Hát bementem, gondolván, hogy tuti észrevették a mókolást a telefonnal, már azon gondolkodtam mit találjak ki, hogy dehát nem én voltam, meg biztos a szervizben tették tönkre.
Beértem hát, és láttam a jegyzőkönyvben, hogy valami mikroszkópos vizsgálattal megállapították hogy a főpanel több helyen repedt, és a telefon külsején is jól látható sérülések vannak, mind a négy sarkán.
Na hát erre nem számítottam, tök jogos, mert megjárta sajnos egyszer a viakolort, és csúnyán megnyomta a sarkait.
Egyszer volt leejtve, gari bukta. Ez ellen nem tudtam mit csinálni.
Slussz poén, hogy a telefon amióta visszakaptam, tökéletesen működik, a wifi is, semmi baja.... szóval én ezt nem értem.Ennyi a sztori, gari már nincs rajta, de legaláb jó, mostantól még jobban vigyázok rá.
Üdv
-
dokee78
félisten
-
Bogyi007
veterán
Ezt a telót versenyeztetném egy Htc Desire 500, egy Nokia 625 és egy Samsung Galaxy S3 mini és egy Galaxy Xcover II ellenében.
Eddig Xperia U-m volt, tőle menekülök éppen így az Xperia M a listára màr fel sem került mert vele nem nagyon lenne előrelépés.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabi__memo #10626 üzenetére
4.4 szerintem sem lesz az L-re.
De még 4.3 sem.
Csak a 4.2.2 legyen bugmentes! -
Mate
nagyúr
Nem tervezi valaki eladni T-s telefonját?
-
P@ly
tag
válasz
bigzee1977 #10604 üzenetére
Én Samsung 32 GB-os Class 10-est használok.
Tidzsimon & mate3553
Köszi! Akkor így teszek. -
Szokenesz
senior tag
Ezekre az Xperia mobilokra jön Android 4.4
"...nyilvánvalóan a januárban bejelentett T2 Ultra, E1 és M2 és minden ezután megjelenő modell is Android 4.4-et kap." - Tehát megint semmi konkrét, csak nyilvánvalóan?
-
zolnagy
őstag
válasz
szaki04 #10621 üzenetére
Tehát, ahogy levettem Tőled: mobilnetet használva nem nyit meg semmit a bőngésző, a többi netet igénylő app müxik. Wifin megy minden. Ha ez így van, az fura. Ha a böngésző nem megy se így, se úgy, akkor próbálj meg egy másik böngészőt pl. opera. Ill. a böngészőnek, amit használsz, csinálnék egy adat ill. gyorsítótár törlést (Beállítások/Alkalmazások, ráböksz az appra és ott)
-
válasz
cl10 kingstone 32gb-t használok.
-
rikxjeee
tag
Nekem egy bugmentes 4.2 is jó lenne, a 4.3 igazából csak a témák miatt érdekel, hiányzik az ilyesmi.
-
rikxjeee
tag
válasz
#38464487 #10612 üzenetére
"Forrás seria facebookos oldala."
Ez aztán a komoly forrás. Ráadásul olyan közlemény nem volt, hogy 4.2-n maradnak. Főleg, mivel az m még azt sem kapta meg.
http://blog.sonymobil.hu/2014/02/21/xperia-m-xperia-m-dual-frissites-erkezik-valoszinuleg-az-android-4-3-jon/
http://www.xperiablog.net/2014/02/21/major-xperia-m-firmware-update-certified-could-this-be-android-4-3/
-
törölt tag
Forrás seria facebookos oldala.
M, L, E, pedig a korábbi hivatalos közlemény szerint 4.2.2-n maradnak. Míg a 2012-es első félévi Xperiak az aktuális verziójukon.
Na ez igaz akkor jól kib@szot a sony a xperia L és xperia M tulajokkal. Főleg az xperia M tulajokkal egy főverziót sem kaptak.
-
gabancs
addikt
válasz
Ne bolondíts már meg! Egy Sony telefon nem kompatibilis a Sony kártyával. Ez már Hitech!
-
kazy76
aktív tag
válasz
A Class 6-al 32gb nincs gond. A 10-s az már más vagy vayg
-
bigzee1977
tag
Sziasztok!
Milyen SD kártyát ajánlotok az L-hez? Class 6 vagy 10, milyen márkájút (olvastam, h Sony márkájúval van néha kompatibilitási probléma), mekkora kapacitásút érdemes/kezel a telefon?
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest