- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magisk
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12803 üzenetére
Azért nem változtatom állandóan, csak a több száz ébresztés okára nem jöttem rá.
Csak leírtam a tapasztalatomat, mert érdekel, ill. hátha más fórumtárs is tud hozzászólni, s tanulunk egymástól.
Ill. ha már az ember gyakorlott, akkor flashtoolal való telepítés után az alapdolgok beállítása nem nagy ügy, tévénézés közben egy óra. -
törölt tag
válasz
Ézsaiás #12650 üzenetére
Ilyet ne mondjál,hogy semmi nem fog rá érkezni! Majd csak akkor a sony bejelenti. Szerintem 1-2 hiba javító frissítés még lesz a telefonra csak ídő kérdése.
Most csak a felső kategóriás telefonokkal foglalkoznak mert elsőnek azoknak kell hiba mentesnek lenni. :
Xperia M-nél is szar a kamera meg nálam sp-nél is szar volt,.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12632 üzenetére
https://m.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Duk.co.shenye.android.inputmethod.latin&h=rAQFDezwe&enc=AZOHuVIJzbDDWd0QEL1iwWezEkYCdZNbE4OdRro5BgnakVrSib00ra_0OrQJCXtZ3piBDZ7yqM8tVaBcqyrxK2pVa8hcHOlLJETSjDChUHrSNYkrlO6QG7sQNOPFaxgLmjz1_aYa2BC2BshhNv7uC5Wx&s=1
-
Mate
nagyúr
válasz
Ézsaiás #12580 üzenetére
Jaja, samunál se jobb a helyzet, meg egyiknél sem.
A vicc, hogy ingyen kijavítanák az összes hibát, de a szerencsétlenek ezt megakadályozzák. Pedig anno pl. ZTE-nek is ez volt a szerencséje. Gyári szoftver 0-a volt, de megcsinálták userek. Így lett egy olcsó és jó telefonjuk, ami népszerű volt. Jött a Grand X In. Baromi jó telefon, de szoftver 0. A gond az volt, hogy nem hagyták a usereket kijavítani a hibákat.
Ez az amit nem értek.
Nem véletlenül kezdenek egyre vonzóbbak lenni a kínai telefonok. Szoftver ott is hibás, ott se lesz javítva. Ezt tudja mindenki. Viszont sokkal olcsóbb és készül hozzá egymillió rom.
-
nyikszi
őstag
válasz
Ézsaiás #12558 üzenetére
Volt windowsos telefonom, igaz még a 6.5-ös "futott" rajta. Azt se frissítették csak fél évig, Samu telefon volt, illetve még mindig megvan, csak nem használom. Amit nekem mondtak, hogy bármit rátenni kínszenvedés egy wp7-es telefonra, mondjuk egy zeneszámot. Vagy egy filmet. Nincs tapasztalatom, de ennyit mondtak róla. Én csak próbáltam elmondani, nem biztos, hogy a legjobb választás lesz
Nem az én pénzem, tehát azt vesz amit akar
Teszem azt próbálja meg, hogy lehet zenét feltenni? De persze lehet nem is hallgat rajta, tehát felesleges. Nem tudom igazából mire akarja használni.
-
dave0825
őstag
válasz
Ézsaiás #12439 üzenetére
Azért írtam neked, mert azt írtad, hogy "ezek nagyobb képek", szóval úgy értettem, hogy Te a felbontásra gondoltál. Akkor zárjuk le: kitehető, de ha más az arány, akkor hiányozhat pár része a képnek. Szóval az arány a lényeg, nem a felbontás. Ha más az arány, és a teljes képet szeretnénk, akkor szerkesztenünk kell.
Így lezárhatjuk?
Egyébként megoldódott GEPESZ66-nak, úgyhogy már amúgy is lényegtelen
Örülök, hogy segíthettünk GEPESZ66 -
dave0825
őstag
válasz
Ézsaiás #12437 üzenetére
Az arányt én is írtam, hogy ha más, akkor a széle, vagy a teteje/alja nem lesz rajt a háttérképen, mivel arányosan tudod beállítani, nyújtatni nem, csak ha szerkeszted. Ha simán csak kiteszed, és a keretet változtatod, azzal nem nyújtod az arányt, hanem arányosan állítja a keretet, a videón megnézheted. Legalábbis nálam arányosan állítja, de lehet, hogy ez rom függő, vagy launcher függő.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12401 üzenetére
Szia!
Letöltöttem, ill. nagy fellángolásomban megvettem pár 100 ft-ért (2 sör) az Illumination Bar programot.
Nagyon kicsit értek angolul, így sejtem, hogy a beállításoknál mit is akar.
De nem tudom azt beállítani, hogy pl egy nem fogadott hívás után ne villogjon.
Használtátok-e, mit kell beállítani? -
nyikszi
őstag
válasz
Ézsaiás #12361 üzenetére
"Kimászik a sírgödöréből a Panasonic
Két, masszívan veszteséges évet követően ismét nyereséget jelentett a japán Panasonic. A sikerben részes, hogy kiszállnak a plazmatévégyártásból és a mobilpiacról is, de nagy részt vállalt magára a gyengített jen is. "
Teljes cikk: [link]
A Sony is efelé tendál, mert tojik a vevők fejére. A Pana is, hiába mondták, hogy hagyjon fel a plazmával, csak erőltette.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12372 üzenetére
Tegnap este felraktam a CE 4.1-es 17-es ROM-ot.Tetszik, gördülékeny a rendszer.
Viszont nem találom az értesítő led ki-be kapcsolásának lehetőségét. Tudod-e, hogy hol van ez a beállításoknál?
Illetve ebben nincs az a beépített böngésző, ami a 26-os Telekomos-ban volt (földgömb volt a jele).
Ez megtalálható-e az áruházban?
Vagy esetleg a beépített Chrome, ill. letölthető Opera közül melyiket használnád inkább?
Remélem úgy lesz, ha egyszer vissza kell rakni a frissítés miatt a Telekomos 26-os-at flashtool-al, hogy visszaíródik az SI-szám, s nem kell variálni.
Ilyen CE verziót mindig kiadnak, gondolok az esetleges 4.3-ra? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12372 üzenetére
A 17-esben sokkal rosszabb volt-e a kamera, mint a 26-osban?
Illetve olyat olvastam, hogy a 17-es esetében gyengébb térerő esetén újraindult a telefon, igaz-e ez?
Én csak a 26-osat használtam, amikor decemberben megkaptam, rögtön frissítettem erre.
Akkor még nem olvastam utánna, hogy a frissítésnek milyen hátrányai-előnyei vannak. Azt hittem, hogy egy frisebb szoft kevesebb bugot jelent, ill. nagyobb felhasználói élményt. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Ézsaiás #12352 üzenetére
Az alábbi elég érdekes,talán reménykedhetünk.
Van-e valakinek 4.1-es Telekomos ROM?
Facebookon:
Dual. I contacted Sony today and I was informed that the model (c1904) and (c1905) , and M dual also ,will receive Android 4.4 kit kat soon. A big Thanks to Sony. Yes, your device will receive the Android 4.4 version of Kit Kat.
We are very happy to hear that from Sony, I think Android 4.4 Kit Kat is the last update for Sony Xperia M.
-
nincskedvem
aktív tag
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Ézsaiás #12126 üzenetére
Hát sonyéknál mindenképpen, a többi meg hát..
De ez a folyamatosan lemaradás, hát a legutolsó noname kínai telefon is 4.4-el jön ki, a sony meg most jelenti be, hogy a csúcs készülékei megfogják kapni valamikor a kitkat-et..
Közben sikerült felraknom ezt a romot. Hát nem az igazi,és még mindig 4.2 de legalább nem teljesen stock. Most fogom belakni, már a titanium rakja vissza az appjaimat, aztán utána tudok nyilatkozni.
Viszont itt is előjött, hogy boot után leáll a media folyamat. Ugyanez volt a CNT-nél,és a 112 stocknál is. Másnak is volt ilyen? -
nincskedvem
aktív tag
válasz
Ézsaiás #12124 üzenetére
Na igen, ha már a ,,sima" otthoni fejlesztők nem tehetik a ,,dolgukat" akkor legalább a Sony csinálna kb naprakész frissítéseket, bug mentes romokat etc. De nem, ők sem tesznek semmit,és másnak sem teszik lehetővé. Oké megértem még nagyjából új telefon, kb most 1 éve jött ki. 2 hete van működő cwm rá..így meg senki nem akar fejleszteni,mivel szerintem az L tulajdonosok 70-80% szolgáltató függő, így zárt bl-es. Szar ez mindenhogy azaz igazság..
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Ézsaiás #12122 üzenetére
Hát kb siralmas..A leggagyibb mainstreamebb alcatelre is raktam már fel 4.4 CM-et 10 perc alatt samsung ace-re 4.3 és még sorolhatnám (persze ott nem volt gond, hogy függő vagy sem) erre a saját telefonommal nem tudok mit kezdeni..kifejezetten utálom a sonyt..pedig utóbbi 4-5 telóm az volt
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Ézsaiás #12080 üzenetére
[ez is egy megoldás]. A2. Postban írja hogy lehet stock androidosra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest