- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
ez szoftveres probléma,ami tuti az oprendszerben van,és valakinél előjön,valakinél nem.Nekem Xpria S van,de kb. 10 hívásból 1x nekem sem kapcsol vissza hívás befejeztével.
Pedig már tettem fel többfajta gyári romot,mindeggyikel eljötött.Az érzékelő tesztet elvégeztem,mindig tökéletesen működött,ezért tuti nem hardveres.És anno énis megfogadttam petipetya tanácsát,és beállítottam hogy bekapcs. gombbal is lelehessen tenni.
Sőőt Xda-n találtam egy leirást,hogy az érzékelő adatain kellett átirni pár számot 1 fájlban,és elvileg érzékenyebb lessz,de ezsem segített.De hál isten nem sűrűn jön elő
-
petipetya
nagyúr
Gondolom a szerviz előtt javítottad a jelenlegi szoftvert a telódon a Sony Update segítségével majd utána nyomtál egy gyári beállítások visszaállítását - ha nem hardveres a probléma, akkor ez helyrehozza.
Egyébként ha majd visszakapod a telefont hibátlanul, akkor érdemes aktiválni rajta a beállítások / kisegítő lehetőségek / a bekapcsológomb befejezi a hívást menüpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest