Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csakany2001 #188 üzenetére
Akkor hadd nyugtassalak meg: nem kell döntögetni, forgatni, csavarni, esőtáncot járni a telefon körül, csak a kezedben tartani és használni az összes feature-t, amit kínál az eszköz, így elérhető az egy kezes használat. Ilyenek pl. a gesztusvezérlés; ha a felső sáv kell, csak lehúzod az ujjad a wallpaper-ön egyszer, vagy kétszer; használod a képernyő jobb oldalán definiált sidebar-t ésatöbbi.
Egy Csamcsung alapján azt mondani erről, hogy nem tudod használni, minimum hülyeség, mert a koreai szélesebb - el is hiszem, hogy az úgy már nem kényelmes.
-
Enci1983
senior tag
válasz
csakany2001 #158 üzenetére
Nem a kompaktságról volt szó, hanem a kezelhetőségről. Teljesen félreértetted. Azt írta, hogy szubjektív vélemény, az egy kézzel való kezelés. Egyáltalán nem az. Nem kicsi a telefon, viszont van pár dolog, ami könnyűvé teszi az egy kézzel való használatot. Le is írtam, hogy mik azok. Egyébként, nem véletlenül nincs a piacon kompakt méretű telefon. Ha már iPhone 12 Mini, mekkora igény is van rá? Akkora, hogy leállították a gyártását. Rétegtermék lett a kicsi telefon. Kinőtte a piac, ugyanúgy mint a QWERTY billentyűzetes mobilokat. A Sony, évekig kitartott a kompakt mobilok mellett, azt sem lehet mondani, hogy sok kompromisszumot kellett volna kötni velük. Elég jól felszerelt készülékek voltak. Pár éve, ők is elhagyták ezt a vonalat.
-
opr
nagyúr
válasz
Ezzel teljesen egyetértek, és kb a teljes ismerősi kör is, igény az lenne normális, valóban kompakt droidos telefonra, az biztos.
-
válasz
Próbáltad már használni 1 kézzel? Sima liba, pedig az én kezem nem számít nagynak és tolvaj ujjaim sincsenek.
-
elfelejtette
veterán
válasz
csakany2001 #29 üzenetére
A 10 II után nagyon megörültem, hogy a 10 III a 3600-as aksi helyett 4500-ast kapott. De aztán láttam, hogy 50%-kal nagyobb árcédula járt a 20%-kal nagyobb aksi mellé...
Persze fele ennyiért lehet venni 1+ Nord N10 5G-t, ugyanezzel a procival, de OLED helyett IPS kijelzővel, meg persze tepsi méretben, ráadásul jóval gyengébb üzemidővel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnelőnnyel és különleges zoomkamerával versenyez a Sony a VIP kategóriában.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest