- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2 #398 üzenetére
Hazai 4G: [link]
Hazai 5G: [link]Nézd meg, hogy a szolgáltatód mobilnet-hálózatának a frekvenciáit ismeri-e a telefon.
(Ezek a B jelzésű számok, mint B20, B28, B42 stb.)
Ha ezekkel nem kompatibilis, akkor csak nagyon korlátozottan fogsz tudni mobilnetezni itthon.
Illetve arra kell még vigyázni, hogy Japánban a legtöbb telefon szolgáltatófüggő (és fogalmam sincs, hogy hogyan lehet függetleníteni egy telefont ott.)
Ha például Sony üzletben veszel egy független nemzetközi verziót, az jó kell, hogy legyen itthon is.
Kérdés, hogy egy EU piacos készülék nem érné-e meg jobban a garancia miatt...?iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
angyalpc2
aktív tag
Venni akarok egy Xperia 1/5 II vagy III-at és azt néztem, hogy pl japánban is van egészen sok.
Ráadásul a fehér ezüst ami viszonylag ritka
(nem szeretem a fekete színt) A kék zöld is elég ritka
Szóval a japán piacos működik az EU-ba? Milyen különbségek vannak?
Wifi? 5G hálózat gondok? -
-
melodie
tag
válasz
Dr. 444Hertz #392 üzenetére
Háttérkép/ Háttérkép és stílus/ Háttérképszínek
-
válasz
Dr. 444Hertz #390 üzenetére
Na visszajött a drágaszágom
Minden flottul működik rajta.Hogy kell a színsémát állítani?
Nem találom sehol...
(Frissítve 13-ra)[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #388 üzenetére
Előfordul, nekem a Blackberry K1, a HTC One X meg a Note10 is megjárta anno a szervizt.
Végül is 1 év alatt megjött ez a funkció is, kellett rá egy főverzió frissítés de legalább jól működik egyelőre. Mintha kicsit simábbak lennének az animációk is, de ez lehet placebo, nem sűrűn van újra indítva a telefon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz
Teringettét #389 üzenetére
Elromlott az antennája, nem fogott rádiójelet, vagyis nem lehetett telefonálni, illetve mobilnetezni.
(WiFi működött)Ritkán előfordul telefonoknál ilyesmi, hát pont voltam olyan szerencsés, hogy kifogtam egy ilyen esetet
Két nappal az antenna felmondása előtt alig fogott 5G-t, három órával az incidens előtt a hálózati beállításokban maga az 5G opció tűnt el teljesen, az utolsó fél órában pedig csak az EDGE volt elérhető...
Factory Reset, másik SIM nem segítettiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Teringettét
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #388 üzenetére
Szabad tudni, miért került oda?
-
-
Xaels
félisten
Megjött az Android13. Végre állítható gyárilag a színséma is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bigaki
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #385 üzenetére
Köszi!
Sajnos nincs engedélyezve semmi, csak használat közben.
Nem értem, mi okozza. -
Feltételezem, BT fej-/fülhallgató nélkül csinálja.
Esetleg nézd meg az engedélyeknél, hogy nincs-e olyan alkalmazás, ami használja a mikrofont, és zavart okozhat a képletben, ennyi ötletem van.
(Beállításokban rákeresel a Mikrofon/Emgedélykezelő menüpontra).
Nekem sose volt hasonló gondom....iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Bigaki
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy hanghívásnál rosszul hall a másik fél? Konkrétan olyan, mintha az első másodperc a mondatok elején el lenne némítva. A mikrofont teszteltem, tökéletesen működik. Ugyanez van ha messengerben hangüzenetet hagyok, lemarad az első másodperc.
Van ötlet, hogy szoftveresen melyik alkalmazás okozhatja? -
válasz
Elit3Zotya #381 üzenetére
Jaja, elég jó kis telónak tűnik
Bár, én egy jó pár évig valószínűleg elégedett leszek a közepes osztályzattaliFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
válasz
Dr. 444Hertz #380 üzenetére
Azért van ott más is, ami miatt sok mindent bevállalnék az 1m4-ért.
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
válasz
Elit3Zotya #379 üzenetére
Ha megoldják, nem kell senkinek a IV
Ha a RAW lehetőség bevezetéséből indulunk ki, amit anno meglépték az 5 II (ha jól emlékszem) megjelenése után a korábbi modellekbe, akkor kell még egy pár hónap, hogy esetlegesen bekerüljön ez a kamera váltás a III-ba a IV után.
-
válasz
Dr. 444Hertz #378 üzenetére
hümm kár, pedig nem lenne szerintem olyan nagy dolog megoldani a Sony-nak.
-
válasz
Elit3Zotya #377 üzenetére
Úgy látom, hogy ilyen változást nem hozott a frissítés
-
Sziasztok.!
Az új android 12-es frissítéssel, tud már a telefon videó közben váltani a kamerák között, úgy mint a mark 4..? (4k 30fps-el)
-
Steve198310
őstag
válasz
Zsuzsi70 #373 üzenetére
Szia! Hasonlót tapasztaltam de nem tudom mi okozza. Van egyedi hang amit hozzá rendeltem de nem használható csengőhangnak mert nem lehet hallani. Gondoltam a tömörítés okozza de nem.
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Zsuzsi70
újonc
válasz
Dr. 444Hertz #374 üzenetére
Az autóban a rádióhoz van párosítva. BT kikapcsolt állapotban is produkálja. Az előzőnél az XZ3-nál nem volt ilyen gond. Eddig minden sony telefonom probléma mentesen működött és ez most kicsit elkeserít. Köszönöm a válaszod.
-
-
Zsuzsi70
újonc
Sziasztok! Valaki esetleg tapasztalt-e olyat, hogy az értesítés és csengetés hangereje maximumra van állítva, mégis nagyon halkan csöng és az értesítés hangok is alig hallhatóak. Esetleg tipp, hogy mi lehet a probléma. Média és zenelejátszás az hangos.
-
-
fekomat
tag
Jött ma egy ~350 megás frissítés, szerintem az áprilisi biztonsági frissítéseket tartalmazza
-
fekomat
tag
válasz
Dr. 444Hertz #369 üzenetére
basszus, a legvégén!
Köszi! -
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #366 üzenetére
Lusta vagyok megint nekiugrani, de nem értem miért nincs benne az Android12-es színválasztás... Ennek a matt fekete design-nak jól állnak az erős színek.
-
válasz
Dr. 444Hertz #362 üzenetére
Az viszont már biztos, hogy a háttérfolyamatok kilövése enyhült.
A Girls Frontline játék azóta mükszik folyamatosan készenlétben, amióta a frissítést megkaptam.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #364 üzenetére
Mint majom a farkának... Annyira nem megy ez a szín ehhez a telefonhoz.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #362 üzenetére
Az biztos, hogy visszakaptam a bugyikék UI-t...
-
-
Xaels
félisten
Jött valami 300MB-os frissítés
-
Nekem sincs bajom a térerővel, az 5G is tökéletesen működik, ahol van.
Valahol így:Lehet, hogy két SIM-mel más a helyzet, nem tudom.
Az akku sajnos ilyen, nekem is 7 óra kijelzőidőt bír 30% környékéig.
4K kijelzővel és SD888-val többet nem érdemes várni.Nincs alkalmazás-kilövő gyárilag, de ha az akku üzemidőre panaszkodsz, akkor nem is ajánlott kilövögetni az alkalmazásokat, mert az Android esetén semmi értelme nincs (ez nem Windows), főleg a 12GB RAM mellett.
Android 11-ben volt lehetőség a háttérben lévő appok kilövését korlátozni.
Az Android 12 sajnos kivégezte ezt a funkciót, pontosabban az új főverzióban az előtérben lévő folyamatnál nagyobb erőforrás-igényű háttérfolyamatok egy idő után leállnak automatikusan.
Ez engem is zavar néha, sajnos erre még nincs nagyon gyógyír egyik gyártónál se.A Sony lényegében a gyári stock Androidot optimalizálja Xperiára, így nincs saját UI, mint a legtöbb gyártónál, vagyis a legtöbb jó és rossz egy az egyben megmarad az UI-ban.
Appok esetében is ez a helyzet, nincs sok saját fejlesztésű alkalmazás.
Kivétel ez alól például az extrém összetett (és jól sikerült) kamera app.AOD-t nem használom, ebben nem tudok segíteni.
-
fekomat
tag
SIM kártyák nem újak, de mint írtam, másban kifogástalanul működtek.
Még egy dolog jutott eszembe: a környezeti kijelző (AOD - Always On Display) nem időzíthető, hogy mikor jelenjen meg? Vagy mindig, vagy sose, vagy felemelésre. Miért nem lehet időzíteni, mint bárhol máshol, ahol megadható hogy hánytól hányig legyen aktív?
Sok kis apróság, ami olyan természetes lenne, de itt nincsen...
-
Xaels
félisten
Sim kártyáid mennyire újak? Én is Telenoros vagyok, nekem általában nincs bajom a térerővel, mivel villamost vezetek naponta átszelem a várost. A lakhelyemen ráadásul stabil 5G van jó jelerősséggel.
Akku nagyjából ugyanazt hozza nekem mint az előtte lévő Note10. Nem egetrengető az biztos, de a Samsung mellett mindig volt powerbank a táskámban. Ha igazán jó üzemidő kell akkor az iPhone 13 Pro az ami kimagasló, ezek az androidos cuccok valahol elcsúsznak.
Nem tudod kilőni ott az összes alkalmazást, de nem is enged olyan sokat a háttérben futni szerintem.
Az alkalmazásinfo-n belül elég sok mindent be lehet állítani, bele kell túrni.
Az Android 12-t ne sajnáld, egyelőre nem sok pozitívumot tudok elmondani róla.
-
fekomat
tag
Ja és még egy dolog!
Az Android 12 frissítést eddig nem jelezte a készülék. Kerestem, de sehol nem találtam letölthető formában egy manuális frissítéshez. Sőt, ahogy utánaolvastam, mintha visszahívták volna a frissítést...[ Szerkesztve ]
-
fekomat
tag
Picit több, mint 1 hét használat után az alábbi tapasztalatokkal gazdagodtam.
- szinte sehol, semmilyen helyzetben nincsen full térerőm. A készüléket Budapesten, jellemzően a belvárosban használom. Ez korábban a többi használt telefon esetében nem fordult elő, pedig az elmúlt fél évben legalább 4 készüléket használtam folyamatosan.
- hogyan kellene látnom, hogy VoLTE csatlakozom, mert ikonnal nem jelzi, 4G is csak akkor jelenik meg, ha tudottan mobilneten vagyok
- láttam már rajta a belvárosban 5G jelölést, szóval az biztosan működik (Teleonor-os vagyok)
- bár az NFC folyamatosan be van kapcsolva, fizetni is tudok érintéssel, a gyorskapcsolók között folyamatosan inaktív az ikonja
- az akku nem bír egy napot, legalábbis nálam. Igazából ezen annyira nem lepődök meg, 2 évvel ezelőtt az első Xperia 1 sem bírt, azt mondanám inkább, hogy olyan 12-15 órát tud biztosan. Szerintem ez édeskevés, legalábbis nekem biztosan.
- valóban nem lehet egyszerre megtisztítani a memóriát az összes futó alkalmazástól? Csak egyesével lehet őket kilőni felfelé söpréssel? Erre gondolok itt:
- ugyanitt nincsen arra mód, hogy tartósan a memóriában tartsak egy programot? A kívánt appon hosszan nyomva csak alkalmazásinfó és az osztott képernyő érhető el.
- bár ebbe nem halok bele, de nincsen semmilyen időjárás alkalmazás alapból a telón, sem olyan óra widget, amiben lenne időjárás?
- ugyan így, nincsen saját Sony-s Galéria app csak a Google Fotók? Mondjuk ez sem fáj, csak érdekes. -
Xaels
félisten
Arccal történő feloldáshoz nem optimális a solo előlapi kamera, ráadásul nem is a legjobb szenzor van mögötte így biztonság tekintetében egyébként sem lenne ajánlott.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni.
-
fekomat
tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy nincsen a készülékben arccal történő feloldás, csak ujjlenyomat?
Valamint nem megoldható, hogy egy üzenetküldő appot két fiókkal használjak? Máshol ezt dual appnak vagy iker alkalmazásoknak hívják, itt semmi ilyesmi nincsen? -
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #352 üzenetére
Nekem ott van egy rahedli flac de lusta vagyok. Meg nekem elég a Spotify, volt anno komolyabb lejátszóm telefon mellett, meg igényem is lenne rá csak ha lúd akkor legyen kövér alapon nagyon sokba kerülne és most nem fér bele.
-
válasz
Dr. 444Hertz #351 üzenetére
Még 2 hónap használat után sem tudom megszokni, hogy a telefon natívan tudja a 24bit/96khz-et...
Egy 30k-s japán fülessel pedig álomszépen szól.
-
A TIDAL előfizetést töröltem, annyira gyatra a tárház...
Arra tökéletes volt, hogy veszteségmentes zenehallgatást kipróbáljam a telón, függővé is váltam, így előfizettem Amazon Music Unlimited-reiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #348 üzenetére
Frissítés után én is tapasztaltam, hogy agresszív volt de azóta volt ugye pár újraindítás meg használom úgy ahogy azelőtt és úgy vettem észre, hogy kulturáltabb lett. A készenléti fogyasztást viszont visszafogta, jobban bírja valamivel a telefon azóta.
-
Valami borzadály ez az Android 12, irtó agresszív a háttérfolyamatok kilövése...
Úgy olvastam, egyelőre nincs gyógyír a jelenségre.
...ti hogy tudtok együtt élni ezzel a hülyeséggel?
Azon töröm a fejem, hogy downgradelni kéne 11-re, ha nincs jobb megoldás...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #346 üzenetére
Az a tok is rohadt jól néz ki.
A színcserélős poszton nézve most tűnt fel, hogy kicsit elszámoztam a lépéseket, ez van amikor a felét laptopról a másikat meg telefonról írja az ember
Amúgy a sorrend jó.
Még annyit, hogy ezekkel az élénkebb színekkel jobban bejön az UI. Maradtam a zöld variációnál és egyelőre úgy néz ki, hogy fixen beállítja. Azóta kikapcsoltam a fejlesztői beállításokat és töröltem a Repainter-t meg a Shizuku-t, illetve újra is indítottam a telefont de megmaradt a beállítás.
-
-
Xaels
félisten
Root nélkül is megoldható az UI átszínezése, laptop és Wifi kell hozzá. XDA-ról van a mechanizmus. [link]
Kell a Play áruházból a Repainter nevű alkalmazás ami fizetős. Ez kérni fogja a Shizuku-t amihez kelleni fog az ADB.
1. körben aktiválni kell a fejlesztői módot a telefonon amit a Beállítások\A Telefonról alatt a Build számra kattintgatással lehet aktiválni. Ezután a Beállítások\Rendszer menü alatt ott lesznek a Fejlesztői lehetőségek.
2. ha még nincs akkor fel kell tenni az ADB-t.
3. lépés aktiváljuk az USB hibakeresést meg a Vezeték nélküli hibakeresés-t
4. párosíthatjuk a laptoppal a készüléket USB-n vagy Wifi-n is, én az utóbbit használtam. Ehhez az kell, hogy a PC\Laptop azonos hálózaton legyen mint a telefon. A Vezeték nélküli hibakeresés-nél nem a kapcsolóra hanem a szövegre nyomva előjönnek a további opciók. Itt az Eszköz párosítása párosítókóddal menü hatására felügrik egy ablak, benne a párosításhoz szükséges kóddal és a készülék IP címével és portjával, de ezt a kódot mindig újragenerálja és csak rövid ideig érvényes így csak akkor fog kelleni amikor ténylegesen párosítani akarjuk a készülékeket.
3. ha eddig eljutottál akkor nyiss egy Parancssort\Terminal-t Windowsban. Ezt a CMD paranccsal is megteheted a keresőben vagy a Win+X gomb lenyomása után a Futtatás ablakban, ne ijedj meg ez egy szöveges felület ahol parancsokat kell megadni. Itt parancsok segítségével oda kell navigálni ahova az ADB-t tetted. Megnyitod az intézőt, megkeresed az adb.exe-t és fent belekattintva a mappa helyét mutató címsorban megkapod a mappaelérés szöveges formátumát. Ezt másold ki, a Parancssorban a cd parancs után hagyj egy szóközt és másold be. Ha jól csináltad akkor a cím lesz a következő sorban. Add ki az adb parancsot és ha minden jó akkor legördül a parancslista.
4. párosítsuk Wifi-n a telefonunkat a géppel. Ehhez a pair parancsra lesz szükségünk. Nyisd meg a telefonon a fent leírt módon a Párosításhoz szükséges szövegdobozt. Ott látsz egy IP-címet és portot. Ezt írd be a pair parancs után úgy ahogy látod. Utána ugrik egyet és kéri az ugyanott látható 6 számjegyű kódot. Ha elég gyors és ügyes voltál akkor a készülékek párosítva lettek és a telefonon meg is kell jelenjen a PC-d a párosított eszközként.
5. Indítsd el a Shizuku-t, ott is lesz egy olyan, hogy Indítás vezeték nélküli hibakereséssel. Van itt egy angol lépésről-lépésre leírás ha esetleg elakadnál, de az alatt van egy Párosítás menüpont. Indítsd el, keresni fogja a párosítható eszközöket, ha minden jó akkor az értesítési felületen kérni fogja ez is a 6 számjegyű kódot amit ott fogsz találni mint korábban, ez más kód lesz már mint amit korábban használtál. Lehet elsőre nem megy minden flottul akkor kapcsold ki\be a Vezeték nélküli hibakeresést és próbáld újra. Ha sikerült akkor a Shizuku is látszani fog a telefonodon a párosított eszközök között.
6. Indítsd el a Repainter-t és ha minden jó akkor élvezd a színkavalkádot.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Túrtam a netet este, hogy lehetne ettől a babakék UI színtől megszabadulni. Android 12 alatt elvileg amikor a főképernyő üres részére nyomsz akkor a Háttérkép (Wallpaper&style) menü alatt lehetne variálni de itt ilyen nekem nincs... Marad a Launcher csere meg az ADB...
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #342 üzenetére
Most ment fel... Mi ez a lehúzható beállítási menü istenem... A beállítások meg full minimál fekete alapon fehér betűkkel semmi ikon vagy szín
-
Nálam már alap a Nova, anélkül nem tudok élni :D
Az mondjuk tetszik, hogy van ez az alacsonyabb fényerő funkció.
Vagy nem vettem észre eddig, vagy tényleg új funkció, mindenesetre jól jön, mert szeretek sötétben olvasni.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #340 üzenetére
Meglátjuk, ha nagyon nem jön be akkor ott a B terv, Nova Prime meg Funking ikonpakk.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #338 üzenetére
Jaja, nekem is jelzett már reggel, de nem akartam azzal bajlódni munka előtt. Majd ha hazaértem ráeresztem.
-
Megjött a Android 12
-
-
soldier2
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #335 üzenetére
Néha előfordul, hogy koszos lesz és nem olvas. Ilyenkor egy kis tisztítás megoldja.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Nektek hogy muzsikál az ujjlenyomat-olvasó?
Nekem sokszor volt, hogy egy kis bezsírosodástól megadta magát.
Újra regisztráltam az ujjam egy kiadós fürdés után, és így pár napja már hibátlanul működik...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
soldier2
őstag
Évekig a Sony volt az egyetlen aki tartós, vastag fóliát tett a telefonjaira. Ha később eltávolítottad, cserélhetted másra, a népnek mégsem kellett. Most, hogy elhagyták van akinek hiányzik. Mindenkinek nem lehet jó
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #331 üzenetére
A mostani az UltraHybrid, a NeoHybrid az gumi amin van egy műanyag keret. A Galaxy S10-ig én is azt hittem tudok vigyázni rájuk, soha nem szerettem a tokokat de azt sikerült összetörni.
-
Látom, a NeoHybrid nálad egy jól bevált megoldás
Van nálunk is egy Samu, azon is volt egy tök jó fólia.
Én se bántam volna, ha hasonló lett volna a Sony-n (nem pedig egy légbuborékos okádék, amit arra tervezték, hogy levedd).
Japán rendeléseim között van egy japán gyártmányú plexi fólia, majd lecserélem arra ezt az üveget, ha a tokkal együtt megérkezik.
Nem igazán szeretem az üvegfóliákat, és szerencsére tudok vigyázni a telefonokra(ezt most gyorsan lekopogom)
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #329 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nincs gyárilag valami legalább a kijelzőn. A Note10-em amit a Sony váltott januárban lesz 2éves és még mindig a gyári fólia van rajta, minimális csak a sérülés rajta. Az szinte teljesen, még az alsó és felső peremen is le volt fóliázva. Igaz azt is 0. perctől Spigen NeoHybrid tokba tettem.
-
válasz
Dr. 444Hertz #328 üzenetére
Na megérkezett a Qulloo fólia szett.
2 kijelzővédő és 2 kameravédő üveg van benne.Kijelző:
Széleken minimális az illesztés pontatlansága, a működésben sem érzek problémát, flottul működik minden.
(Még nagyon új, nagyon csúszik az ujjam, de ennyi)Kamera:
Ugyanezt tudom elmondani, működésben hibátlan, illetve nagyjából lefedi ténylegesen a kamerát, így nem néz ki idétlenül (mert vannak olyan kameravédő üvegek, amik jóval kisebbek, mint a lencsevédő üveg).
Egy dologra kell figyelni, hogy nagyon pici a fólia, mindenféle segédeszköz nélkül, úgyhogy ügyesnek kell lenni.Ha valaki a jövőben gondolkozik egy Sony szaküzletben is kapható fapados üveg vásárlásán, azonnal felejtse el, mert az egy univerzális hulladék, ami "jó" mondjuk egy Xperia 5-re is...
Maximum vészmegoldásnak jó, ilyet használtam eddig én is...[ Szerkesztve ]
-
Jó hír
Én is rendeltem most (a japán rendéléseimen kívül) egy Qulloo fólia szettet német amazonról.
Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de azért kipróbálom.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #323 üzenetére
Végül egy Spigen Ultra Hybrid tokot vettem, ez víztiszta mindenhol. A hátlapja kemény műanyag, kivéve a kamera kivágás peremén ahol körbefut egy vékony gumiperem illetve a széleken ahol a gumi keret hajlik rá a hátlapra. A sarkokon légbuborékok tompítják az esést anélkül, hogy lenne bármilyen kinövés. Az exponáló gomb ebben is kicsit tompán működik de nem vészes. Az üveg amit rendeltem nem Spigen volt, szar is volt inkább le is szedtem.
-
válasz
tutuhawer #325 üzenetére
Jól!Legalábbis az otthon kapható verzióban.(Van egy 512GB verzió külföldön, ott nem tudom, hogy van-e különbség ilyen téren)
Elsőre félreolvastam a kérdésedNem, nem jól.
Kettő SIM fér el egymás mellett, és az egyik helyett tudod rakni az SD-t.
(Az itthon kapható 256GB-os verzióban.)[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Jól látom, hogy kettő SIM kártya és egy memória kártya is elfér együtt?NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
-
Érdekesség:
Japánban nemrég megjelent egy zöld verzió, szerintem bitang jól néz ki...
(Független, 512GB tárhellyel)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
A merrére nem tudom a választ, de nekem van egy mezei szilikon tokom (edigital-os rendelés), és egy baj van vele, hogy a kétlépcsős kamera gomb nehezen működik.
A japán bloggerek ajánlják a Spigen rugged armor tokot és szintén Spigen üvegfóliát, lehet, hogy érdemes ilyet rendelni netről.
(Én egy ilyen tokot rendelek Japánból, remélhetőleg még ebben a hónapban meglesz.)[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Majd lehet megnézem a Tidal-t is, de egyelőre a telefonnal kell összebarátkozni és belakni. Fóliát/üveget illetve tokot merre érdemes keresni? Camponában azt mondták csak rendelni tudnak rá, de azt meg tudom magam is tenni.
-
soldier2
őstag
Töltsd le a Tidal-t, állítsd be a fejhallgató appját rendesen a 360°Reality Audio-hoz (hülyén nézel ki ahogy próbálod a saját füled videózni, de ez van :) ). Majd este amikor nyugi van próbáld ki azokat a zenéket amik a kedvenc stílusodból elérhetőek 360°reality audio formátumban. Jobb ha az állad előre kitámasztod, mert különben koppanni fog a padlón :) Spotify a fasorban nincs. Utazáskor, ha a zene csak háttérzaj akkor nincs értelme a Tidalnak (vagy Spotify szintjére kell butítani), elég nagy adatforgalmat generál.
-
Én is így voltam ezzel, de eszembe jutott, hogy jön majd valamikor 2022-ben a Spotify veszteségmentes streaming, úgyhogy gondoltam, kipróbálom előbb ingyen Tidalon
Nem bántam meg
Viszont olyan kevés zene van Tidalon, hogy a regisztrációt törölni fogom a 3 hónap lejárta előtt[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #318 üzenetére
Spotim van, azzal is elég érzékletes az előrelépés.
-
Gratula
Kíváncsi vagyok, hogy nálad hogy vizsgázik a teló.
Egyébként nekem is megvan azóta ugyanaz a fejes, és alig tudom levenniSzerk:
Ha nincs még TIDAL regisztrációd (és nincs amazon music-on prémium előfizetésed), érdemes kipróbálni a 3 hónapos próbaverziót.
Elég durván teljesít a veszteségmentes audió.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Megjött a holmi, a telefont még be kell lakjam meg 1-2 dolog, de a fejestől letettem a hajam
-
-
Ha valaki esetleg ki szeretné kapcsolni a Google Asszisztens gombot (és ezzel együtt az egész Google alkalmazást):
[kép]Nálam csak egy bökkenő volt, hogy a Chrome alapértelmezés szerint a Google Lens-en keresztül akart képet keresni a felugró menüben (a Google letiltásával pedig meghal a funkció).
Alábbi módon tudtam beállítani, hogy böngészőn keresztül keressen:
[kép][ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #313 üzenetére
Most is egy Sony fejest használok, igaz az majdnem fele annyi volt amikor vettem mint amit adnak és zajszűrés nincs benne. Majd kipróbálom és eldől melyik marad.
-
Akkor szeretni fogod vagy eladod, és akkor bestbuy a telefon
Néztem egyébként én is a telenoros kínálatot, de mivelhogy telekomos vagyok, így semmiképpen sem érte volna meg nekem...
(Úgyhogy vettem egy ugyanolyan fejest edigitalnál, ma vagy holnap megyek érte)
Szerk:
Igaz igaz, ahhoz túl markáns a telefon árcédulája[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #311 üzenetére
Azt írták igen, bár ajándéknak kicsit nehéz ilyen árak mellett tekinteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Xaels
félisten
Én is rendeltem egyet végül Telenortól. 9.-én mehetek majd érte elvileg
[ Szerkesztve ]
-
-
Megvan a telefon
- Első benyomás -
Ez a telefon valami eszméletlen.Pro:
– Az audio képessége egyszerűen lenyűgöző.
– Kijelzője gyönyörű, a működése vajsima.
– A matt üveg nagyon minőségi, annyira nem is csúszós a készülék, ráadásul nagyon könnyű, úgyhogy többnyire egy kézzel is megoldható a kezelés.Kontra:
– Az ujjlenyomat-olvasó nagyon fura volt elsőre, alig érzékelt. Amióta rájöttem, hogy alig kell megérinteni, azóta 10/10, de ehhez egy kis tréning szükséges (5 perc).
– Valószínűleg nem üzemidő bajnok.Egyelőre csak ennyi, majd hosszabb használat után összefoglalom a tapasztalataimat
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #305 üzenetére
Szevasz.
Nézem, köszi
mindjárt eladom a kocsit, és veszek egy telefont. Kocsi kb annyit érNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
Dr. 444Hertz #300 üzenetére
Kíváncsi vagyok a véleményedre. Jöhetnek a tapasztalatok, és a képek.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #300 üzenetére
Huh kösz az infót, lelkesen nézegetem
De előbb a festő, burkoló, aztán meglátjuk, mi marad utánuk.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnelőnnyel és különleges zoomkamerával versenyez a Sony a VIP kategóriában.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest