Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nitz
tag
sziasztok.
kb egy hete vettem az X8-at T-mobile-nál nagyon szeretem szerintem jó kis telócsak annyi gondom van ,hogy most új évkor fotóztam vele és felraktam a gépre a képeket és csak 426x320-as a képméret, mindenkinél ilyen kicsi? meg a képeknél oda írja a név mellé hogy mini de miért ekkora?
ah meg azt nem tudjátok, hogy a 2.1-re való frissítést azt meg kell várni a t-mobiletól? mert hallottam hogy akié nem kártyafüggetlen az frissítette és eltünt belőle adatfigyelő és a használati utasítás meg még valami. szóval meg kell várni a t-mobile-tól frissítést?
köszi előre is mindenkinek.
-
qantum
senior tag
nektek hogy van beállítva a Preferált hálózati mód ? GSM/ lehetőleg WCDMA ?
és találtam egy video playert a Marketban , vitalPlayer-t ami még azt is lejátsza amit a Rockplayer nem
-
Nekem továbbra se találja a 2.1-es frissítés a telefonom.
Nem lehet valahonnan leszedni és úgy rárakni? Mert ez elég reménytelennek tűnik, már egy hete próbálom frissíteni.
-
zeorsdfd
senior tag
Telenoros készüléket most akkor lehet simán 2.1-re frissíteni?
-
kikos
csendes tag
hirdetni márpedig itt nem szabad
ajánlom az aprót.
[ Módosította: bwoay ]
-
kingpeti
csendes tag
Sziasztok!
Már van is új probléma!!!
Kész a frissítés. A bluetooth megoldódott, már fogad xls, doc, ppt, pdf file-t is!DE!!!!!!!!!!!
A telefonkönyv beszart!
Amikor végigakarom görgetni, D betűnél tovább nem megy.
Pedig minden név rajta van, mert ha a felső sor keresőjébe beírom, hogy Peti, akkor megtalálja. Csak a görgő nem megy D-nél tovább....
Ilyenkor mi a bánat van?
Megoldás erre? Újabb market és letöltés??? Érdekes lenne...Köszi
P. -
qantum
senior tag
válasz
beholder00 #2675 üzenetére
bakker tényleg oda - vissza jó !
-
qantum
senior tag
válasz
beholder00 #2675 üzenetére
Ez melyik szótár, mert amit én néztem az több nyelven, de csak egy irányba fordít ?
-
KissP
tag
Sziasztok!
Olvastam már, hogy másnak is voltak olyan gondjai, hogy nem tudott SMS-t fogadni. Most én is ebben a cipőben járok.
Nem találok semmi beállítási lehetőséget sem a telefonon.
Valaki tud esetleg megoldást a problémára?
Előre is köszi!!!! -
qantum
senior tag
válasz
beholder00 #2672 üzenetére
de ezek visszafelé nem fordítanak ?
-
beholder00
tag
Nálam hátlapján már van 1-2 karc de csak erős nézegetés után tűnik fel,de ink vettem 1 bőr tokot
Elvileg karcálló az üveg de ajánlatos rajtahagyni a folját v utánna ráragasztani mert karcosodik.
Nekem az lenne a kérdésem h témát akarok rá tenni.Le is töltöm és mellé írja h vmi GDE kell hozzá? de ilyet nemtalálokLive Home-mal sikerült beálítani már cask ott pl alap óra marad aminél vannak sokkal jobba...help
Játék nekem is jöhetne,főleg autós de én eddig csak 1et találtam ami meg demo...Valaki? -
qantum
senior tag
Tudtok olyan szótárat ami magyarról angolra ill. németre is fordit ?
-
zuzu000
őstag
Halihó!
Nemrég lett meg a teló,t-mobilos,eddig telenoros voltam,csakhogy nem lehetett kapni sehol,t-nél is egy elrakatottat kaptam meg.Na most:Tok ajánlott rá?Leejtést mennyire bírja?Zsebben karcolódik a hátulja,eleje?Egyelőre ennyi kérdésem van,de lesz több -
ShadowX
őstag
válasz
tomsics #2662 üzenetére
Hát ha előfizetéses akkor tényleg egy Médiamánia S-el jár a legjobban. 4990 -ért van benne 50 db sms (bármely hálózatba), kb. 120 perc lebeszélhetőség, meg 500mb net. Ennél nehéz jobbat találni a T-nél.
Nekem most Relax 100 van, ezért fizetek 3500-at (nincs net), meg ha lenne egy Net100-am, akkor már 4500 lenne... és akkor még ehhez jönne a 38 ft-os sms (igazából ez a másik rablás szerintem, de mindegy + a hívószámkijelzésért a 250ft/hó).
-
-
JoolsNOS
veterán
Elvileg csak annyi az egész, hogy a 0.facebook oldal forgalmának díját elengedi a témobil. De minden csatoló link meg egyébért fizetni kell. Tehát kockázatos manőver.
-
#TOTTI
őstag
válasz
tomsics #2648 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus frissitést, a szinkronizálást, állitsd be kezdőlapnak a 0.facebook.com-ot..,hogy ne jöjjön be más. Majd be az adatforgalmat. Nekem le volt tiltva a net start, így kaméleon csomagban még akkor sem jött be ha az adatforgalom be van kapcsolva, ha eco, vagy mix dijcsomagban van, akkor lehet kell kötni net elöfizut vagy bekapcsolni a net start-ot de akkor ha elkeveredik az oldalról akkor drága lesz. ha dominós akkor elvileg mennie kell.. A netezéshez minimum médiamania S kellene.. előfizuk közül, vagy másik csomag amiben van legalább 1-200Mb net..
-
Speederer
senior tag
válasz
tomsics #2648 üzenetére
Maga a facebook erről a telóról is ingyen van, legalábbis t-mobileról a 0.facebook.com címen. Csak itt ugye a kis android amint észleli, hogy van net-elérés már akarja is használni... azok pedig nincsenek ingyen, sajnos.
ben11:
Ha a w580 böngészőjét nyitja meg, akkor nem a facebook a kezdőlap, és nekem pl nem is sikerült átállítanom a kezdőlapot azon a telón (bár olyan nagyon nem mélyedtem bele). Ezért, hogy ne kelljen fizetni a nem kívánt kezdőlap betöltéséért sem, egy sms-ben kapott 0.facebook.com címre kell kattintani, ami kihagyja a főoldal betöltését, vagyis ingyen van a face.Amúgy ha netán 0 Ft van a számláján, akkor nyugodtan be lehet kapcsolni x8-on is az adatforgalmat, mert úgy nincs miből levonja az összeget.
-
tomsics
senior tag
Sziasztok
A hugom kapott egy ilyen telot,de nem tudjukneku azt az ingyen facebookot behozni.Próbáltuk a 0.facebook.commal de semmi.Az lehet hogy azmiatt nem hozza be mert kinyomtam neki adatforgalmat generáló szutykot??
Tudtok erre valami megoldást mihamarab?
Előre is köszi -
Kolpiface
csendes tag
Valaki tud mondani olyan oldalt ahonnan komolyabb játékok tölthetőek le? Amik nincsenek marketba?
-
KissP
tag
Sziasztok!
Olvastam már, hogy másnak is voltak olyan gondjai, hogy nem tudott SMS-t fogadni. Most én is ebben a cipőben járok.
Nem találok semmi beállítási lehetőséget sem a telefonon.
Valaki tud esetleg megoldást a problémára?
Előre is köszi!!!! -
lowasz
csendes tag
Tudtok olyan online TV-t amivel az rtl, tv2 fogható?
-
kingpeti
csendes tag
válasz
kingpeti #2634 üzenetére
Sziasztok!
Már van is új probléma!!!
Kész a frissítés. A bluetooth megoldódott, már fogad xls, doc, ppt, pdf file-t is!DE!!!!!!!!!!!
A telefonkönyv beszart!
Amikor végigakarom görgetni, D betűnél tovább nem megy.
Pedig minden név rajta van, mert ha a felső sor keresőjébe beírom, hogy Peti, akkor megtalálja. Csak a görgő nem megy D-nél tovább....
Ilyenkor mi a bánat van?
Megoldás erre? Újabb market és letöltés??? Érdekes lenne...Köszi
P. -
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #2625 üzenetére
Nem próbáltam még őket majd légyszíves mond el a tapasztalatod
yxflash
Mpeg1/2/4, Flash, DivX, Xvid, WMV és iPod formátumú videókat játszik.
mVideoPlayer
mp4, m4v, 3gp videókat. Ha továbbra is szaggat konvertáld át kisebbre a videókat.
(Használd a telefonod kódolvasóját. Ha nincs még, idelye pótolni [link])
-
törölt tag
-
pit stop
addikt
Ha kisebbre veszi ember a kamerafelbontást akkor sem lehet vele közelíteni?
-
Asassin
csendes tag
Hello!
Bocs nem tudja megmondani valaki hogy mijen videókat tud lejátszani az x8?
Előre is köszönöm! -
SE_HELP
tag
válasz
kingpeti #2557 üzenetére
Szia! Frissíts Android 2.1re, mert ott már nem probléma a bluetooth küldés/fogadás. Itt egy turorial, hogy hogyan kell csinálni: http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8
T9: Beállítások, Nyelv és billentyűzet, Alapértelmezett bevitel, Gyors szöveg beállításai
Itt vedd ki a pipát az "új szójavaslatok"-tól és a "Helyesírási hiba javítása"-t állítsd "Ki"-re. -
JoolsNOS
veterán
válasz
#19103744 #2619 üzenetére
Előző telóm n82 volt, és olyan képet csinált (este is) mint egy pár éve 30ezerért vett kompakt gép. Tehát van olyan teló amivel lehet szépen fényképezni, ez nem ide tartozik. Wifivel nem tudom mi a gondod, szerintem nagyon jó az x8ban. Nálam egyes szinten is stabilan megy(jobban mint n82ben) ha meg van erős jel 7 megával szívja a cuccot.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #2623 üzenetére
Hy!
Téged átvertek. A szoft nem free, csak kipróbálható. A szaggatás a nagy felbontásnak vagy codec inkompatibilitásnak köszönhető.
Nincs zoom. Javaslom egy compact fényképező vásárlását. (abból is inkább Nikon, Canon) Azzal már lesz értelme fényképezni, videót felvenni, (3-10x OPTIKAI zoom) )és 30 év múlva amikor megnézed az űber HD++ TV-den, nem fakadsz sírva a minőség miatt.
Gondolom a számok színére gondoltál. Igen átlehet, szép feketére, pl. kalapáccsal. Marketbe 8,5 tonna órát találsz, még kínai számokkal is. cseréld le. A lejátszót is. -
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Három kérdésem lenne.
1.A Rockplayer-t töltöttem le lejátszónak.Ha a telefonon gyárilag lévő videót játszom le,akkor nincs hang, ill. néha egy egy szaggató hangot hallani lejátszás közben.
Tegnap mikor elindítottam a Rockplayer-t, akkor megint feldobta azt az ablakot, ahol három lehetőség van,kipróbálás,stb.
Mivel free a szoftver, akkor mire kattintsak a három lehetőség közül?
Vagy esetleg másikat töltsek le, hogy ne legyen lejátszás közben szaggatás?
2.A feleségem fényképezett vele, de nem találtunk zoom-lehetőséget.
Esetleg a Marketből töltsünk le valami másik szoftver-t?
3.A kezdőképernyőn átlehet-e állítani az óra betűszínét? -
kisvoo2
csendes tag
az lenne a kérdésem, hogy az a bizonyos 3 betűs gps-hez kell a root? mert én letöltöttem 1 et és ezt írta ki : A csomag elemzése során hiba lépett fel ... ötlet?
-
norbesz74
aktív tag
Ki ért a 2.1 root oláshoz, mert itt van egy okoság rá.
http://androidforums.com/x8-all-things-root/243918-2-1-root-add-ons-d.html
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Az első 60-hsz-t elolvastam, rá is untam, a folytatásra. Folyamatosan a kameráját nehezményezték. Azt kell mondanom, h. aki telefonnal fotóz, az elég szerencsétlen ember. Még nagyon sokáig nem fogják utolérni a telefonok egy mezei kompakt fényképező képeit. Most, h. írom, kipróbáltam a fényképezőt. A saját kijelzőjén sztem teljesen elfogadható képet készít.
Benyomások: Telefonálásra alig lehet használni, minden más egyébre viszont meglehetősen jól. Metróban a Nyugati Pu.-Lehel között állandóan eldobja a GSM-et, de ez alighanem az i-SmartSim miatt van amit kénytelen vagyok használni. Wifi nagyon gyenge, csak nagy térerővel stabil, viszont ha jó a jel 12mp alatt betölti az index.hu oldalát, a szerényebb origo.hu-t 4mp alatt. Ugyan így HSPDA-n keresztül is nagyon korrekt. Kijelző tökéletes, giroszkóp, fény és közelségérzékelők tökéletesen működnek, tapintás szerintem túl érzékeny, mert ha egy kicsit bemozdul a kéz, már nem hajtja végre. Nagyon picit akad amikor megérintem húzásra a kijelzőt de utána egyenletesen gördül a weben, alkalmazásoknál nem vettem észre ilyet. Külső hangszóró elfogadható, érthető a beszéd. Belső hangja nem tetszik de meg lehet szokni, bájcsevegni amúgy is inkább személyesen szoktamPc-re rádugva idegesítő, (egyébként érthető okból) h. választani kell az adatkommunikáció és a töltés között, viszont én a rendszeres töltést mindenkinek inkább a PC-ről javaslom, ugyanis asztali gépről 500mA (gyári töltője 850mA) vehető le az USB-n keresztül, (Laptop Notebook 1000mA tehát ezekkel nem) így ugyan lassabban tölt, de jobban kíméli az akkumulátort, vagyis kitolhatjuk az élettartamát. Külsőre pofás, fogása nem jó mert csúszik (le is ejtettem, menet közben meglöktek, hogy izgalmasabb legyen azzal a lendülettel még bele is rúgtam, csúszott vagy 6 métert, egy fém asztal lábába akadt meg. Kissé benyomódott a ház, érdekes módon 0 kopással megúszta, miközben darabjaira hullott. Összekotortam összeraktam semmi baja.) ajánlott a tok, ill. a fólia, mivel a kijelző nem karcálló. A hátsó fedlap a folyamatos leszedegetéstől alighanem ki fog nyúlni, az enyémnél már érezhető. Először nagyon stabilnak tűnt, de a rossz helyen való szétszedésnek (később észrevettem a bal oldalán középen kialakított helyet) köszönhetően a bal felső sarkánál már van hangja. A hidegben való töltő csatlakozó visszazárását lehet, h. szerencsésebb lesz fordítva visszapattintani mint ahogy kézre áll, nehogy letörjön a pöcök, vagyis először azt kell beakasztani. GPS kipróbálásához fel kellene öltöznöm, és kimenni, amire Jan. 1. nem vagyok hajlandó. Egyenlőre ennyi, szerintem ár-érték arányban ez igen is jó készülék, csak ajánlani tudom. Esetleges USB hibára: [link]
-
Lux66
csendes tag
Kösszike kikapcsoltam az adatforgalmat,jó lett.
-
csontho
tag
Honnan szedjek hozzá IGO-t hozzá? Lécci írjatok lehetőleg ingyeneset. És térképeket is mondjatok pls.
-
Fleed
aktív tag
Beállítások-->vezeték nélküli vezérlők-->mobilhálózatok-->Adatforgalom
innen szedd ki a pipát ( meg az adatbarangolásból is). Remélem ez teljesen letiltja, de eddig nem írt ki nekem adatforgalmat.GEPESZ66 Sztem ingyenes nincsen, bár ebben lehet tévedek, majd kijavítanak.
-
Lux66
csendes tag
Hogy lehet az adatforgalmat kikapcsolni? Előre is köszi.
-
Fleed
aktív tag
Első dolgom volt az adatforgalmat kikapcsolni mikor beszereztem a telót. De akkor mi kell, hogy wifi és mobilnet nélkül is tudjak gps ezeni?
-
Fleed
aktív tag
A gps-t hogy lehet beüzemelni? Mert az alap Navigáció program csak keres és semmi. (gps -t bekapcsoltam, és adatforgalom tiltva)
-
qantum
senior tag
BUÉK
-
qantum
senior tag
ha nincs hang agy divixes filmnek az azért van mert a hang 3ch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest