- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Az első 60-hsz-t elolvastam, rá is untam, a folytatásra. Folyamatosan a kameráját nehezményezték. Azt kell mondanom, h. aki telefonnal fotóz, az elég szerencsétlen ember. Még nagyon sokáig nem fogják utolérni a telefonok egy mezei kompakt fényképező képeit. Most, h. írom, kipróbáltam a fényképezőt. A saját kijelzőjén sztem teljesen elfogadható képet készít.
Benyomások: Telefonálásra alig lehet használni, minden más egyébre viszont meglehetősen jól. Metróban a Nyugati Pu.-Lehel között állandóan eldobja a GSM-et, de ez alighanem az i-SmartSim miatt van amit kénytelen vagyok használni. Wifi nagyon gyenge, csak nagy térerővel stabil, viszont ha jó a jel 12mp alatt betölti az index.hu oldalát, a szerényebb origo.hu-t 4mp alatt. Ugyan így HSPDA-n keresztül is nagyon korrekt. Kijelző tökéletes, giroszkóp, fény és közelségérzékelők tökéletesen működnek, tapintás szerintem túl érzékeny, mert ha egy kicsit bemozdul a kéz, már nem hajtja végre. Nagyon picit akad amikor megérintem húzásra a kijelzőt de utána egyenletesen gördül a weben, alkalmazásoknál nem vettem észre ilyet. Külső hangszóró elfogadható, érthető a beszéd. Belső hangja nem tetszik de meg lehet szokni, bájcsevegni amúgy is inkább személyesen szoktamPc-re rádugva idegesítő, (egyébként érthető okból) h. választani kell az adatkommunikáció és a töltés között, viszont én a rendszeres töltést mindenkinek inkább a PC-ről javaslom, ugyanis asztali gépről 500mA (gyári töltője 850mA) vehető le az USB-n keresztül, (Laptop Notebook 1000mA tehát ezekkel nem) így ugyan lassabban tölt, de jobban kíméli az akkumulátort, vagyis kitolhatjuk az élettartamát. Külsőre pofás, fogása nem jó mert csúszik (le is ejtettem, menet közben meglöktek, hogy izgalmasabb legyen azzal a lendülettel még bele is rúgtam, csúszott vagy 6 métert, egy fém asztal lábába akadt meg. Kissé benyomódott a ház, érdekes módon 0 kopással megúszta, miközben darabjaira hullott. Összekotortam összeraktam semmi baja.) ajánlott a tok, ill. a fólia, mivel a kijelző nem karcálló. A hátsó fedlap a folyamatos leszedegetéstől alighanem ki fog nyúlni, az enyémnél már érezhető. Először nagyon stabilnak tűnt, de a rossz helyen való szétszedésnek (később észrevettem a bal oldalán középen kialakított helyet) köszönhetően a bal felső sarkánál már van hangja. A hidegben való töltő csatlakozó visszazárását lehet, h. szerencsésebb lesz fordítva visszapattintani mint ahogy kézre áll, nehogy letörjön a pöcök, vagyis először azt kell beakasztani. GPS kipróbálásához fel kellene öltöznöm, és kimenni, amire Jan. 1. nem vagyok hajlandó. Egyenlőre ennyi, szerintem ár-érték arányban ez igen is jó készülék, csak ajánlani tudom. Esetleges USB hibára: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest