Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Az első 60-hsz-t elolvastam, rá is untam, a folytatásra. Folyamatosan a kameráját nehezményezték. Azt kell mondanom, h. aki telefonnal fotóz, az elég szerencsétlen ember. Még nagyon sokáig nem fogják utolérni a telefonok egy mezei kompakt fényképező képeit. Most, h. írom, kipróbáltam a fényképezőt. A saját kijelzőjén sztem teljesen elfogadható képet készít.
Benyomások: Telefonálásra alig lehet használni, minden más egyébre viszont meglehetősen jól. Metróban a Nyugati Pu.-Lehel között állandóan eldobja a GSM-et, de ez alighanem az i-SmartSim miatt van amit kénytelen vagyok használni. Wifi nagyon gyenge, csak nagy térerővel stabil, viszont ha jó a jel 12mp alatt betölti az index.hu oldalát, a szerényebb origo.hu-t 4mp alatt. Ugyan így HSPDA-n keresztül is nagyon korrekt. Kijelző tökéletes, giroszkóp, fény és közelségérzékelők tökéletesen működnek, tapintás szerintem túl érzékeny, mert ha egy kicsit bemozdul a kéz, már nem hajtja végre. Nagyon picit akad amikor megérintem húzásra a kijelzőt de utána egyenletesen gördül a weben, alkalmazásoknál nem vettem észre ilyet. Külső hangszóró elfogadható, érthető a beszéd. Belső hangja nem tetszik de meg lehet szokni, bájcsevegni amúgy is inkább személyesen szoktamPc-re rádugva idegesítő, (egyébként érthető okból) h. választani kell az adatkommunikáció és a töltés között, viszont én a rendszeres töltést mindenkinek inkább a PC-ről javaslom, ugyanis asztali gépről 500mA (gyári töltője 850mA) vehető le az USB-n keresztül, (Laptop Notebook 1000mA tehát ezekkel nem) így ugyan lassabban tölt, de jobban kíméli az akkumulátort, vagyis kitolhatjuk az élettartamát. Külsőre pofás, fogása nem jó mert csúszik (le is ejtettem, menet közben meglöktek, hogy izgalmasabb legyen azzal a lendülettel még bele is rúgtam, csúszott vagy 6 métert, egy fém asztal lábába akadt meg. Kissé benyomódott a ház, érdekes módon 0 kopással megúszta, miközben darabjaira hullott. Összekotortam összeraktam semmi baja.) ajánlott a tok, ill. a fólia, mivel a kijelző nem karcálló. A hátsó fedlap a folyamatos leszedegetéstől alighanem ki fog nyúlni, az enyémnél már érezhető. Először nagyon stabilnak tűnt, de a rossz helyen való szétszedésnek (később észrevettem a bal oldalán középen kialakított helyet) köszönhetően a bal felső sarkánál már van hangja. A hidegben való töltő csatlakozó visszazárását lehet, h. szerencsésebb lesz fordítva visszapattintani mint ahogy kézre áll, nehogy letörjön a pöcök, vagyis először azt kell beakasztani. GPS kipróbálásához fel kellene öltöznöm, és kimenni, amire Jan. 1. nem vagyok hajlandó. Egyenlőre ennyi, szerintem ár-érték arányban ez igen is jó készülék, csak ajánlani tudom. Esetleges USB hibára: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Iphone 13 Pro 128gb
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest