- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
tomsics #2648 üzenetére
Maga a facebook erről a telóról is ingyen van, legalábbis t-mobileról a 0.facebook.com címen. Csak itt ugye a kis android amint észleli, hogy van net-elérés már akarja is használni... azok pedig nincsenek ingyen, sajnos.
ben11:
Ha a w580 böngészőjét nyitja meg, akkor nem a facebook a kezdőlap, és nekem pl nem is sikerült átállítanom a kezdőlapot azon a telón (bár olyan nagyon nem mélyedtem bele). Ezért, hogy ne kelljen fizetni a nem kívánt kezdőlap betöltéséért sem, egy sms-ben kapott 0.facebook.com címre kell kattintani, ami kihagyja a főoldal betöltését, vagyis ingyen van a face.Amúgy ha netán 0 Ft van a számláján, akkor nyugodtan be lehet kapcsolni x8-on is az adatforgalmat, mert úgy nincs miből levonja az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest