Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
tomsics #2648 üzenetére
Maga a facebook erről a telóról is ingyen van, legalábbis t-mobileról a 0.facebook.com címen. Csak itt ugye a kis android amint észleli, hogy van net-elérés már akarja is használni... azok pedig nincsenek ingyen, sajnos.
ben11:
Ha a w580 böngészőjét nyitja meg, akkor nem a facebook a kezdőlap, és nekem pl nem is sikerült átállítanom a kezdőlapot azon a telón (bár olyan nagyon nem mélyedtem bele). Ezért, hogy ne kelljen fizetni a nem kívánt kezdőlap betöltéséért sem, egy sms-ben kapott 0.facebook.com címre kell kattintani, ami kihagyja a főoldal betöltését, vagyis ingyen van a face.Amúgy ha netán 0 Ft van a számláján, akkor nyugodtan be lehet kapcsolni x8-on is az adatforgalmat, mert úgy nincs miből levonja az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest