Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tegnap töltés után újraindítottam a telefonomat, de boot közben újraindult. Magát a rendszert betöltötte, de amikor a programokat kezdte tölteni, folyamatosan újraindult. Kb. fél nap után meguntam és kiszedtem az SD kártyát. Úgy rendben volt, csak ugye, minden oda volt mentve, tehát az alap dolgokon kívül semmi nem működött. Este próbálgattam, hogy mi lehet a gondja, de volt, hogy csak SD nélkül indult el, meg olyan is, hogy ha a sim kártyát vettem ki, akkor is bebootolt. Csináltam egy rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra, és letörölgettem a mostanában felrakott programokat. Így elindult a telefon, de most meg nem tud egy csomó alkalmazást elindítani, pl. a K-9-et, vagy a marketet sem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mit lehet tenni vajon?
Üdv:
R.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Iphone 13 Pro 128gb
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest