- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tegnap töltés után újraindítottam a telefonomat, de boot közben újraindult. Magát a rendszert betöltötte, de amikor a programokat kezdte tölteni, folyamatosan újraindult. Kb. fél nap után meguntam és kiszedtem az SD kártyát. Úgy rendben volt, csak ugye, minden oda volt mentve, tehát az alap dolgokon kívül semmi nem működött. Este próbálgattam, hogy mi lehet a gondja, de volt, hogy csak SD nélkül indult el, meg olyan is, hogy ha a sim kártyát vettem ki, akkor is bebootolt. Csináltam egy rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra, és letörölgettem a mostanában felrakott programokat. Így elindult a telefon, de most meg nem tud egy csomó alkalmazást elindítani, pl. a K-9-et, vagy a marketet sem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mit lehet tenni vajon?
Üdv:
R.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest