Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Leejtettem a mobilomat (sajnos már nem sokadjára), és nem működik a hangszóró. Semmilyen hangot nem tudok belőle kicsikarni. És ez már a második eset, akkor megjavult egy akksi ki-be + újraindítással, de most nem. Szerintetek gari, vagy húzzam újra a romot? :S
-
l4c
senior tag
válasz
lazlo16 #11697 üzenetére
Az elséő hsz-ban le van írva egy egyszerű módszer, onnan idézek:
1. lépés: Rootolás
2. lépés: xRecovery telepítése -
lazlo16
aktív tag
Hali ! Kis segitséget kérnék
Elolvastam az első hozzászólásban h is vannak a dolgok.
Adott egy x8-as gyári(telenoros)2.1-es rommal.
Kérdés nicns vmi egyszerű módja hogy recorvery legyen atelon mint az a megoldás h 1.6-ra vissza majd 2.1 stb.
Mien recorvery van a telefonhoz hol jár ?
Fastboot van erre a telora ?gyors help kéne legrövidebben elgúljabb recovery szám stb érdekelne
(gt540 cm7.1.0 rc5 tulaj vagyok és friss az x8-am)
-
BRIKLY
veterán
válasz
FET-MEN #11693 üzenetére
sok mindenben. de nem részletezem mert annyira istenítitek hogy én leszek a köcsög hogy leszólom... és vannak dolgok,amik nekem is kellenek belőle. van pár ROM,amit megtalálni is nehéz,mert annyira nem "híres", és egy ki átalakítással nekem sokkal jobbak mint a gdx bármelyik verziója.
-
törölt tag
egyébként ez nemcsak a Bladeben van, hanem drágább droidokban is éppen dual-touchos (asszem Desireben is, korai revíziók szenvednek a forgatáskori koordináta tévesztésben, az X10 is nagy-drága droid és csak GEST) panel van. X8-ban is csak dual-touch panel van, mármint a Cypressesek.
és kérem mi a hulladék benne? attól, hogy picit laggol a nagy kijelző miatt, illetve nem zenefon? a nagyban emlegetett minőséggel egyáltalán nincs probléma. a készülékház relatív vastag műanyag elemeket tartalmaz, a gombok nyomáspontja jó, a kijelző érzékenysége (leszámítva a dual-touch problémát) rendben van.
(#11691) punk17: CM7 erre is van, meg annak variánsai, külhoni és magyar nagy fejlesztők is vannak Bladehez.
(#11692) Krisztián: igen, az X8 azért smooth, mert HVGA és ennyi a trükk. ellenben a WVGA jól néz ki.
ZTE-leak 2.3.4-gyel a Blade is smooth 2D-ben, a CM7 meg 3D-ben erős.
-
dnelb
veterán
válasz
punk17 #11691 üzenetére
Jah komolyan, eddig azt hittem blade > x8, hát 1 nagy f.xt, x8 legalább smooth meg tudja kezelni normálisan 2 ujjat, normális minőség + jól szól. De tényleg, a ram az egyetlen előnye, a kijelzőt már nem is mondom, mert ha kevés alá a hardver és laggoltatja, akkor az nem előny
#11684 BRIKLY: miben csalódsz? és akkor milyen romot használsz? -
dnelb
veterán
válasz
#19617792 #11685 üzenetére
csak egy Gesture Enhanced Single Touch van benne
lollol, most nagyot csalódtam a blédben
Ha még multitouch sincs benne, úgy mégis mire veri magát a sok blade user? Beszarás komolyan mondom
Egy jó dolog van abba a telefonba, a sok ramja, a többi meg hulladék. Eddig többe néztem..
-
törölt tag
válasz
FET-MEN #11683 üzenetére
akadozós, mert a procinak egy kicsit sok a 480x800 felbontás, illetve zenére nem igazán lehet használni, mert halk. minőségre teljesen rendben van, ROM-support kiváló hozzá, egyszerű hekkelni is. 3.5" "multi-touch" kijelző (ami sokat félreértenek és csak egy Gesture Enhanced Single Touch van benne) és 512MB RAM az, ami nagyon jó benne.
-
FET-MEN
veterán
aki itt tartózkodik azok mind gdx-et használnak?
-
dnelb
veterán
[link] Ezt próbálta valaki?
-
bubu126
tag
Majdnem feltaláltam a spanyol viaszt, de x10-es romot akartam linkelni.
-
mathaus=)
senior tag
Csak a gingernél ilyen a gyárival hibátlan!
-
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen #11671 üzenetére
Szerintem nézd meg. Csinálsz 1 backupot, 25 max 30perc alatt le lehet tudni az egészet. Ha gyári alatt nem csinálja , akkor legalább megtudod hogy szoftveres hiba. De ha ott is csinálni fogja, akkor valami nem jó azzal az érintővel.
-
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen #11669 üzenetére
De full alap gyári rommal is ilyen?
-
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen #11665 üzenetére
Nekem csak noti bár lehúzásánál megy nehezen vissza. De multitouch visualizerben nézd meg, ha ott se érzékeli rendesen, akkor szerintem go gari.
#11660 mathaus=) : flashtool 0291-et dobd fel, abba 2 gomb a root + jit. -
lsebestyen
addikt
annyit beszéltetek a v017-ről, h feldobtam, a kernelt még nem raktam fel, a kiegészítő zipet toltam fel. egyelőre nem tűnik gyorsabbnak...
csak nekem van olyan gubancom a telóval (bármilyen rom) h az alsó sort nagyon nehezen érzékeli? -
l4c
senior tag
válasz
FET-MEN #11659 üzenetére
Modules for stock kernel
CWM-ből kell szintén telepíteni, ezeket tartalmazza: AnDyX's Dualtouch for Cypress, AnDyX's smartass governor, ext3/4, X8Gesture, X8MDDI, X8UV. -
mathaus=)
senior tag
Azabaj, h freestyle focizok és ahoz ugye kell kamerázni és mindenben jobb a gdx mint a gyári csak a videó sokkal rosszabb minőségű. :S Szóval h kell a jitet aktiválni? Teljesen huzzam ujra?
Amugy az aláirás ottmaradt
Titanium?
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok. JIT-et szeretném aktiválni a telefonomon és ahogy az 1. hszben olvastam szűz 2.1 szükséges hozzá. Namármost mennyire szűz? Seus utáni állapot vagy az nem baj ha már van rajta pár program? PLS help!!
-
l4c
senior tag
Én konkrétan valami épkézláb backupra gondoltam, pl: Titanium, vagy MyBackup Root, stb. Azt vissza tudja állítani függetlenül a rendszertől. De lehet neked van igazad, nem kérdeztem milyen mentés. De akkor ezek szerint a SEUS után visszarakja valamelyik recovery-vel a v013-at és arról frissít v017-re?
De akkor miért kellett a SEUS?
-
dnelb
veterán
válasz
FET-MEN #11655 üzenetére
Ha reboot in cwmbe resized a telót akkor bejön alapból a cwm. Tapizni csak akkor kell ha csak simán indítod a telót, mint xrecnél a vissza gomb. Simán install custom zip, én semmi wipeot nem nyomtam 13->14re váltáskor.
l4c.: szerintem van neki 13as mentése, most ha factory wipeozik akkor mindent elveszít -
FET-MEN
veterán
na végrre saját gépnél, megvolt seus, fönn van recovery, akkor gdx 13 telepítés, utána reboot cwm, és tapicskolom a kijelzőt és bejön a clockwork, és azon belül? kell factory vagy egyéb?
-
DzsedalY
tag
Másnap működik a GPS GingerDX V017 alatt?
-
Dömy
tag
x8-hoz van olyan alkalmazás amivel az alap zenelejátszó-t kiegészítve equalizer funkciót ad? ha nincs, akkor ajánlana valaki egy jó zenelejátszó progit, ami hasonlít a gyárihoz, mert az eddig nagyon bejön mint kinézetre meg minden, csak hiányzik az eq!
-
FET-MEN
veterán
elég OFF kérdés: fölmegyek géppel az androidmarketre, akkor hogy tudok onnan installálni a telefonra?
-
DzsedalY
tag
A probléma megoldódott, kösz mindenkinek a segítséget!
-
dnelb
veterán
válasz
FET-MEN #11642 üzenetére
Mivan? Mibe?
D Az alap launcher az a launcher pro de rakhatsz fel activeot is ha akarsz. Screenshot . Amúgy a sajátomról felesleges adni szerintem, nekem már miui téma van fenn nem az alap, szal teljesen más..
-
DzsedalY
tag
Bejönni bejön, csak én barom nem hagytam rajta az előző romot
Rájöttem: lehet mountolni xrecoveryből, helyes
-
DzsedalY
tag
Sikeresen kinyírtam a telót
Sony Ericsson felirat bejön, elsötétedik a képernyő, kb 10 mp után megint Sony Ericsson felirat, és így tovább... -
DzsedalY
tag
Üdv!
GingerDX 13-tól lehet úgy updatelni 17-re, hogy megmaradjanak a beállításaim, az appok, etc..? -
FET-MEN
veterán
gdx13 teljesen beállt. nem tudom mi történt
halál lassu
-
FW190ace
csendes tag
Hali!
Wifi probléma: csatlakozás ok ; eleinte böngészni lehet; ha elkezdek letölteni valamit akkor egy ideig jön normális sebességgel, utána rohamosan csökken a sebesség és tart a nullához, ilyen B/s-ok, legyen az torrent vagy akár web... 3 különböző routeren, és két távolsági buszon is ugyan ez a helyzet... Rengeteg romot kipróbáltam, meg újratelepítettem, gyárival is ez volt, wifi hotfixek, de semmi! Olvastam, h másnak is volt hasonló problémája(gyakorikérdések...) ott a wifi hálózat titkosításával magyarázták a dolgot... De kérem, ha egyszer bizonyos ideig megy normálisan a wifi, aztán bizonyos idő/adatmennyiség elteltével jelentkezik a probléma akkor szerintem ez nem hardver lesz, hanem szoftver... talán a kernel? Idáig egy htc touch diamondom volt, amit nem neveznék telefonnak, inkább telefonba koncentrált idegbajnak, csak telefonálásra használtam, szóval a kérdés az, h ennek így kell működnie vagy sem? Bár szerintem ez egy nagyon nagy rendellenesség...
Valaki segítsen, mert már nincs kedvem meg erőm meg időm rom-telepítéssel erőszakolni a telefonomat...
előre is köszi! -
petri
tag
Sziasztok! Nekem ginger v013-van fenn, és piszokul belassult, igaz nem is hasított valami jól először sem. Ha újrarakom az segít? Mije lesz tele mivel? Gondolom olyan gond lehet.
Köszi: Petri -
FET-MEN
veterán
a progi sikeresen telepítve, reboot megvolt, de csak tölt utána meg retry mert valami nem okés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest