Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Esküszöm szivat ez a telefon. Mikor a JJ-t próbáltam feltenni akkor kiírta, hogy md5 valami. Azt az instrukciót kaptam ,hogy hosszú a név, rövidítsem le és akkor jó lesz. Most megint ki akartam próbálni, direkt rövid nevet adtam neki de megint md5 hiba. A cumi meg ott kezdődik, hogy már mindent wipe-oltam és egy reboot után a Sony feliratnál megáll a tudomány. Szal kezdhetek mindent előről? Tehetem fel újra az ICS-t, meg cserélgethetek kerneleket, meg root, meg cwm meg kitudja még mi a tö..öm.
Mit lehet csinálni ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest