- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
nemrég hívott a feleségem. szerencsére a telefon éppen a kezemben volt, mert az én androidos telefonom b@szott csörögni. a beszélgetés után megnyitottam a névjegyet és a csengőhang mezőben "nincs beálítva" szöveg volt. persze a többi egyedi csengőhangos névjegynél is ugyan ez volt a helyzet. viszont csöröghetett volna az alapértelmezett hangon is, de ott sem volt hang kiválasztva. még a handcent sms-ben sem volt jelzőhang. az "alapértelmezett értesítés" hangon kívül minden hangjelzés beállítást elfelejtett. pont a napokban írtam, hogy elégedett vagyok vele, de úgy látszik mindig tesz róla, hogy az alapvető véleményem az androidról ne változzon...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest