- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambusznád
tag
Én is hunfatal-tól szereztem az infót
-
xperiababu
csendes tag
Akkor te nem az 1200 mAH-s aksival érted el, utángyártott cuccal mindenkinek menne. De most még arra is költeni? Nevetséges az egész telefon, nagyot csalódtam benne. Ami tetszik az a lecsúsztatható klaviatúra. Amúgy egy rakás sz*r a telefon, másfél hónap után kijelenthetem.
Még frissítés sincs? Igen?!
Akkor ha visszaviszem, mert idegesít a ciripelés, akkor megmondom, hogy másik készüléket kérek, de mi lesz a két éves hűségidővel? LOL sonyeriksson megcsináltad :||||
-
e-newsee
addikt
Biztos, hogy nem az éppen aktuális megoszlást mutatja, mert a fészbúk a telefon szerint is le volt állítva már vagy fél órája, és még mindig 53%-on ált, ami lehetetlen egy épp nem futó alkalmazásál. Most ismét megnéztem, és az előző hozzászólás óta eltelt két órában visszaesett a fészbúk 51%-ra, az akku pedig 66%-ra. A jelenleg futó folyamatok közül a megjelenítés vezet 33-mal. Így már mindjárt barátibb a dolog.
Bár így is durva, hogy az akku 1/3-adát a megjelenítés emészti fel úgy, hogy a kijelző gyakorlatilag ki van kapcsolva.
-
Bukk900
őstag
Ezt én is figyelem pár napja, nálam a teljes feltöltés után, a töltőről lehúzva nullázódik, se a repülőmód, se a kikapcsolás, se a részben rátöltés nem nullázza.
A zöld telefonjelzés volt már sárga(?) és piros (nem volt térerő) is.
A százalékok pedig a töltés óta elhasznált energia százalékos megoszlását mutatja, ha nem a kijelző vezet, akkor valami gubanc van.e-newsee: szerintem jól matekoztál
-
e-newsee
addikt
Abban én sem értek egy-két dolgot, de az időtartamot nekem vagy onnan számolta, hogy lehúztam a töltőről, vagy onnan, hogy kikapcsoltam a repülőgépes módot. Ezt nem tudom, a kettő egyszerre történt. Majd hazamegyek próbálgatom. Engem az zavar igazán, hogy pl mi az az 53% a fészbúk alkalmazás mellett? Hogy az eddigi elfogyasztott akkunak az 53%-át az ette meg? Reggel óta lecsökkent 68%ra, akkor azt jelenti, hogy ha nem ment volna a fészbúk, akkor olyan 83% körül kellene lennie?
(100% minusz az elfogyasztott 32%-nak az 53%a)Bocsi a matek példáért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest