- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
-
padararpi
csendes tag
válasz
hurrikan #10867 üzenetére
Szia!
Augusztus 2-án adtam le a gépemet a siófoki Vodához, ők pedig az említett céghez küldték. 9-én már vissza is érkezett Siófokra.
A baja az volt, hogy egyre gyakrabban indult újra hívások alatt. Ebben az volt a kellemetlen, hogy ha ismeretlen szám hívott és közben újraindult, eltűnt az aktuális szám a híváslistámról, így vissza sem tudtam hívni az illetőt...
Szóval Vodástól mindenestől 7 nap volt az ügyintézés, cseréltek egy akkut és egy adatkábelt - utóbbit ne kérdezd miért - korrekt leírást kaptam a hibáról, tesztekről, és még az idegességemben egyszer letépett usb takarópöcköt is pótolták nekem. A hiba persze eltűnt.
Úgyhogy részemről XL-es piros pont jár nekik.
Üdv.:
Pádár Árpi
-
ko9
addikt
válasz
hurrikan #8097 üzenetére
Hát tudnék mibe belekötni ebben a cikkben... Az tény, hogy jól összeszedted a dolgokat, én nem tudnék ilyet írni (túlságosan szerteágazó dolgokat írok, és nehéz követni
), de viszont szerintem túl jó fényben állítod be a Sonyt... Ha már arról írtál, hogy azonos a hardver, akkor miért kellett azt felvetni, hogy sokat kell optimalizálni az ICS-t, és azért késik ennyit? Ha már egy hardverre megcsinálták (nem most jött ki pl NeoV-re), akkor a többire miért késik?
A másik probléma amiről egy szó se esett, az a kernel... Aláírom, sok idő teljesen új kernelt készíteni, de ez egy olyan volumenű és programozói bázissal rendelkező cégnek, mint a Sony lenne pont probléma? Erre vezethető vissza a Play helyzete is, meg az akadozó "hardcore" játékok - az meg más, hogy a gamepad teljesen ugyanazon az elven működik, mint a Mini Proban a QWERTY billentyűzet. Még kitalálják, hogy mi se kapjunk, mert nem megy a bill -
Ghard
őstag
válasz
hurrikan #2159 üzenetére
közben feltettem rá a FPse for android psx emut és ezzel tökéletes, 60fpsel mennek a játékok. Egyedül amit észrevettem, hogy a FFIX introja alatt nincs hang.
@Emszi
Az angry birds tökéletesen megy,az asphalt 6ot probáltam eddig,de az elég bugos volt,akadni nem akadt,de texturahiba volt benne,gondolom ennél a felbontás nem tetszett neki. -
sxxorp
őstag
válasz
hurrikan #1612 üzenetére
Köszi, de ez így normális? Ezért is nem raktam fel a hivatalos fórumra. A srác kifejezetten azt írta, h az X10 Mini Pro-ján NEM így volt.
Hurrikán - légy szíves, te meg ne kezdj bele "a tipikus rossz indulatú" panelsztoridba.
A srác indította az XDA-n a téma topikját - ritkán korrekt hozzáállása van (gondolom megnézted) - ez egy felvetés volt a részéről, h esetleg köze lehet a problémához, vmi bezavar. És ha ugrál az iránytűje (ő is főleg ezt furcsállta), neki elhiszem. -
aggleány
addikt
válasz
hurrikan #1605 üzenetére
Te érted félre, amit írtam. Az SE írta, hogy soron kívül fogják megnézni a készüléket. Olvasd el még egyszer alaposan, amit írtam. Nem irigykedem. Azt látom, hogy ha az ember minden követ megmozgat, minden helyre ír, dolgozik rajta, hogy történjen valami, akkor úgy néz ki (szerencsére), hogy történni is fog valami. Ez jó. A baj az, hogy a hivatalos úton, ügyeskedés és jelentős erőbefektetés nélkül nem lehet elérni ugyanezt.
Az nagyon jó, hogy hajlandóak foglalkozni a dologgal, de ezt írtam is. Nekem a garanciális szervízzel volt bajom, de ezt is írtam.
Nem tudom, hogy honnan veszitek ezt az irigykedés dolgot.
-
benjonino
tag
válasz
hurrikan #1235 üzenetére
Érdekes amit írsz, de eleddig csak QWERTY-es telefonnal találkoztam. Én a T-nél szeretnék telefont venni, be is mentem a T-pont-ba, ahol kézbe is vehettem. Kérdeztem az ügyfélszolgálatost, aki nem tudta megmondani, hogy lesz-e és hogy mikor QWERTZ.
Eddig te voltál az egyetlen, aki azt állítja, hogy magyarországon QWERTZ-eset kapsz. A gyakorlat nem ezt mutatja, pedig igen igazad van, ennek KELLENE lennie.
T-nél a webshop-ban azt írják, hogy QWERTZ, de mivel voltam benn, és ott nem olyat adtak a kezembe, ezért nem mertem megrendelni.Itt valaki azt írta, hogy beszélt a T-vel, és ott úgy tájékoztatták, hogy a webshopban QWERTZ-eset míg az ügyfélszolgálaton a QWERTY-eset adnak. Még nem mertem ez infó alapján megrendelni. Bár lehet, hogy nem nagy rizikó, mert 3 napon belül vissza lehet vinni, ha valamiért nem tetszik.
-
ko9
addikt
válasz
hurrikan #1112 üzenetére
Akkor ez marad így egy darabig...
Seria-s felhasználónevem meg 3 éve rossz... beírom a felhasználónevet meg a jelszót, és Enter vagy Belépés, és visszadob a login képernyőre, semmi hibaüzenet, semmi változás. Automatikus bejelentkezéssel, vagy anélkül, semmi. Kértem új jelszót is, de semmi változás...
-
ko9
addikt
válasz
hurrikan #1097 üzenetére
Üdv!
Megpróbáltam SEPC-vel frissíteni, a T-Mobile-os Mini Pro-m, és azt a választ kaptam, hogy "Még nem érhető el szoftver az Ön telefonjához."
Pedig mikor kérdezte, akkor Javítást választottam.SEUS-t is kerestem, de nem találtam ehhez valót. Szívesen megcsinálom a Trés cumót, ha segítesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest