Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1590 üzenetére
Ez a sértettség megint valótlanra színezi, amit csináltam. Próbáld külön venni a Te ügyedtől, ne magadra fókuszálj.
Ahol lehet megjelentettem, hogy
1. megoldást találjak a problémámra
2. más bele ne fusson a dologba, a mai eszközökkel elérhető fórumokon - hallattam a hangom, együttműködve másokkal. Mindenütt betartva mindenféle hivatalos, törvényes utat - és a te módodon is folyik az ügyem, külön száma is van.
Panaszkodni, te panaszkodnál, ezzel a daccal, ami most is megjelenik.
Emellett (spekuláció ON) ez lehet, hogy a cégnek fontosabb, egy fontos típus hibajavítása, mert komoly visszhangot vált ki - nem csak Magyarországon. (OFF)
Azt is meg fogom írni mindenütt, ha az időhúzás után korrekt lezárása lesz a dolognak - és végre arra biztathatok mkit, hogy vegye meg a készüléket, mert bár lassan mozduló, de végül is figyelmes support-ja van. Elválik...Milyen előzmények után? Természetes, hogy máshogy beszélek egy hivatalos ügyben, mint a fórumon. Az 'Én nem ítélkezem', pedig számolatlanul sérül a hozzászólásodban. Ez hiteles? de szerintem ezt a szálat zárjuk is le, úgyis megint
lesz a részedről
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest