- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1590 üzenetére
Ez a sértettség megint valótlanra színezi, amit csináltam. Próbáld külön venni a Te ügyedtől, ne magadra fókuszálj.
Ahol lehet megjelentettem, hogy
1. megoldást találjak a problémámra
2. más bele ne fusson a dologba, a mai eszközökkel elérhető fórumokon - hallattam a hangom, együttműködve másokkal. Mindenütt betartva mindenféle hivatalos, törvényes utat - és a te módodon is folyik az ügyem, külön száma is van.
Panaszkodni, te panaszkodnál, ezzel a daccal, ami most is megjelenik.
Emellett (spekuláció ON) ez lehet, hogy a cégnek fontosabb, egy fontos típus hibajavítása, mert komoly visszhangot vált ki - nem csak Magyarországon. (OFF)
Azt is meg fogom írni mindenütt, ha az időhúzás után korrekt lezárása lesz a dolognak - és végre arra biztathatok mkit, hogy vegye meg a készüléket, mert bár lassan mozduló, de végül is figyelmes support-ja van. Elválik...Milyen előzmények után? Természetes, hogy máshogy beszélek egy hivatalos ügyben, mint a fórumon. Az 'Én nem ítélkezem', pedig számolatlanul sérül a hozzászólásodban. Ez hiteles? de szerintem ezt a szálat zárjuk is le, úgyis megint
lesz a részedről
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest