- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
válasz
Kobaljov #1847 üzenetére
Szerintem ez hülyeség! Gondolj bele egy ilyen neves gyártó, aki pár telefont már letett az asztalra, biztos nem fogja hosszú távon jóváhagyni a hibás készülék gyártását. VAgy ha mégis a te forgatókönyved szerint menne a foylamat akkor kárpótolná az eddig hibás készülékeket vett vásárlójukat, vagy esetleg cserélik a készüléket. Az, hoyg a negyedéves jelentés veszteséget mutatott, az még nem menti fel őket hogy teljesen lesz@rja a problémát. Ami biztos, hogy még egyelőre nem láttunk változást, a változások után vonjuk le a következtetéseket, de mint mindenki énis remélem hogy minél hamarabb tesznek valamit lés cselekednek!
-
hurrikan
addikt
válasz
Kobaljov #1794 üzenetére
Aki tud dobjon majd meg egy Telenoros, Vodafone-os, T-mobile-os build számmal.
A build szám egy 2x 4jegyű szám. Kötőjelell elválasztva. A build.prop fájl tartalmazza. A Build.prop fájlt a Telefonmemória/Sytem mapáában találjátok. RootExplorerrel vagy MyPhone Explorerrel Rootolás nélkül is meg tudjátok nézni nekem.
-
dokee78
félisten
válasz
Kobaljov #1733 üzenetére
Én láttam ki hozta létre,a linkemen is látszik: by:sxxorp
Már csak a SonyEricsson hivatalos álláspontjára várok,valami ilyesmire:"A SonyEricsson mobiltelefongyártóktól szokatlan módon visszahívta több 100.000 hetekkel ezelőtt kiadott készülékét,amiben a felhasználók észlelték a hibát."
Ez csak kitaláció.
-
sxxorp
őstag
válasz
Kobaljov #1383 üzenetére
pl. a Pierre Cardin érdekes ajánlat... a Mini Pro 92mm - elég lesz a tok?
@ko9: bocs, ugyanaz a hang, bár erősségben van különbség
Megoldás: SIM-nélkül fogjuk használni a telefont!
Emellett a környezet abszolút nem ideális - lehet, hogy mire beraktad a SIM-et egy valódi tücsök ugrott oda, és azt vetted fel! -
Lajdzsi
tag
válasz
Kobaljov #1304 üzenetére
Ha van is ilyen teszt, én nem láttam.
Mindenesetre annyit tudok, hogy gyengébb - és a Gorilla Glass-hoz képest a gyengébb természetesen még erős.
(Egy youtube videón kínai úriemberek kulcstartóval, konyhakéssel, és egyéb fincsiségekkel karistoltak egy Galaxy Ace-t, és azon semmi se látszott meg)#Kobor:
Ragassz egy védőréteget ideiglenesen a kijelző és az érintésérzékeny gombok fölé, aztán ejtsd az egészet fekete festékbe. Homméd feketítésJobb most nem jut eszembe. (Ha ilyen eljárás után világítanak a gombok továbbra is, nyert ügyed van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest