- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobor
aktív tag
válasz
riszter #7665 üzenetére
Nekem 3 napig volt Ray-em, aztán vissza a mini pro. Mennyivel nagyobb a telefon: sokkal nagyobb, sokkal vékonyabb, ezért cserébe a kijelző szerintem semmivel nem nagyobb, teljesen elhanyagolható a külömbség. A felbontás hát igen az jobb.
"Android szaggatás nincs - mint a mini pro esetében - ha rendeltetésszerűen használod..."
ezt nem igazán értem tudtommal ugyanaz a hardware(lehet tévedek), mindez nagyobb felbontás mellett, nem tudom mitől akadna mini pro, szerintem egy benchmarkra többet kapna, nálam nem akadt egyik sem.
Aztán hiányzott a fizikai bill., tény, hogy kinézetre sokkal elegánsabb, és a kamerája is jobb, ha jól tudom(ray).
Ezek csak a saját tapasztalataim, nekem nem jött be pedig nagyon rákattantam, ha bármiben tévedtem valaki javítson ki köszönöm.
-
mrlujoak
veterán
válasz
riszter #7665 üzenetére
Nekem majdnem +40-et ért meg
Egyébként ezt neked kell eldöntened.
Én jócskán buktam a választásomon, mert míg 1 forintért elvittem a mini pro-t, addig akkor 7900-ért (ha jól emlékszem) vihettem volna a ray-t...
Aztán amikor beszámíttattam a független ray árába a függő mini pro-t majd' 40-et "kellett" fizetnem a ray-ért... Persze, így van egy gyári független ray-em, de most nem ez a téma.Nekem simán megérné, hogy +20-ért a ray legyen.
-
mrlujoak
veterán
válasz
riszter #7660 üzenetére
A ray-nél két kompromisszumot kell tenni a mini pro-hoz képest.
Az egyik, hogy nincs hardveres kameragomb, a másik, hogy led fény "csak" ki és bekapcsolható, azaz nem olyan automata, mint a többi Xperia esetében (ez pont az expo gomb hiánya miatt van)Értelemszerűen a ray-nek a fizikai qwerty hiányát nem lehet felróni, hiszen nem qwerty-s modell.
A kijelzője keskenyen hosszúkásabb, és nagyobb, no meg a felbontása is egy kategóriával magasabb. Netezésre a ray alkalmasabb, mint a mini pro.E-mailezésre, sok üzenetváltásra pedig a qwerty billentyűzet verhetetlen, bár én pont emiatt - vagyis ennek a ki nem használása miatt - adtam el a mini pro-m és vettem ray-t.
A ray anyagfelhasználásból kiváló. Fém keret, minőségi műanyag hátlap, és üveg előlap. Mindez úgy összeszerelve, hogy nagyon minőségi benyomást kelt.
A mini pro előlapja is nagyon szép, korrekt, a többi burkolatelem viszont inkább fiatalos, mintsem komoly vonásokat hordoz.
Android szaggatás nincs - mint a mini pro esetében - ha rendeltetésszerűen használod...
A mini pro első szériájában volt hiba, miszerint videófelvétel közben amolyan statikus zaj került a felvételre. Ez már a tavalyi, 40-ik heti készülékek után nincs.
A ray esetében nincs ilyen tipikus szériahiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged