- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Miért nem találom a PCC-ben olyat hogy biztonsági mentés??? Váltanék ics-re de elötte kellene egy mentés, nem? Hogyan kell mentenem? -
riszter
senior tag
válasz
Brutális eb #9412 üzenetére
Gyári visszaállítás elvégezve, probléma maradt!
PCC-nél nem látok ilyet hogy szoftver javítás. Frissítésre azt dobja fel hogy naprakész a telefonrendszere.
Szerinted visszavigyem a Telenorba cserére? 2 napos a telefon, kicserélik ezzel a hibával vagy elkezdenek szoftverfrissítéssel sz@rakodni?!
-
riszter
senior tag
Sziasztok! Elnézést hogy ez nem a Sola topik, de gondoltam ide is beírom, mert ez a topik talán picit jobban pörög és eléggé égető problémám lenne a Solámmal!
-
riszter
senior tag
Ma bementem egy Telenor üzletben ahol meg tudtam nézni a ray-t, csak akku nélkül. Tény, hogy sokkal vékonyabb, viszont nem sokkal hosszabb, akkora mint az e72-öm. Csak így kikapcsolt kijelzővel, nem jutottam egyről a kettőre. Azt azért így is láttam, hogy nincs 1 cm-rel hosszabb a kijelzője mint a mini pro.(Mellé tette a hölgy a mini pro-t is
) Nem tudom. Még kattogok rajta.
-
riszter
senior tag
válasz
mrlujoak #7658 üzenetére
Szia!
Kicsit tanácstalan vagyok és a segítségedet kérném. Jövő hónapban kedvezményesen tudok vásárolni készüléket a Telenornál és a mini proval illetve a ray-jel szemezgetek. Páromnak most vettünk egy mini pro-t és nagyon megtetszett. Ray-t még sajnos nem láttam élőben, mert nem volt kitéve az üzletben.
Másodtelefon lenne, az első egy Nokia e72 amit munkástelefonnak használok céges kártyával eléggé strapabíró... Igazából ezért lenne szükségem valamelyik xperiára mert elég sokat netezek, neteznék napközben is viszont a céges kártyámon nem lehet adatforgalom, internet előfizu.
Szóval nagyon tetszik a mini pro, de félek tőle hogy egy idő után kicsinek találnám a kijelzőjét. Mennyivel jobb nála a ray, illetve milyen kopromisszumokra számítsak ennél a kettő telefonnál? Ugye amire használnám az szinte csak a böngészés, emailezés, facebook, max. navigálás még néha... Melyik a jobb választás a mini pro 10k-ért qwertyvel és 3"-lal, vagy a ray 30k-ért qwerty nélkül és 3,3"-lal? Szériahiba ugye egyiknél sincs? (Valahol olvastam hogy a ray-en az android beszaggat...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest