Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bergo
tag
Nekem is nagyon bejött a GT540es után kivéve az akku mert abba ugye 1500as volt és kevesebbet evett és ugyan ilyen aktív használattal 5 napot elment ez meg 1-1.5 nap. De minden másba ráver
Ja meg a GT540esbe jobb volt oldalt az usb. Ez a tetején töltés nem volt a legjobb megoldás főleg amikor autóba töltöm szinte mindig oldalra dől miatta.
Nekem még a 2.3.4es van rajta nem frissítettem 4.0ára. Nálam az auto scn-t ha normálra állítom akkor van lehetőség átállítani dokumentumra ahol már szuper markot használ
valami ilyet kell keresned neked is rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest