- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bergo
tag
válasz
RobiJoe #15748 üzenetére
A főzött romok akkor érnek valamit ha a hozzá való kernelt is használod de ahhoz meg nyitni kellene BL-t ami nem egy életbiztosítás mert egyrészt garanciavesztéssel jár másrészt könnyeben tönkremehet a telefon mint hardver. Pl nagyobb órajellel jobban melegszik a telefon, többet fogyaszt stb. Szóval meg sem fordult a fejembe a kernel csere sem a BL nyitása ezért a főzött rom sem. Egyet próbáltam a saját gyári kernellel de nagyon nem jött be (Smultronic_v5.0)
Szerintem a legjobb megoldás a gyári kernellel a gyári 4.0.4 de rootolva és leszedve róla ami nem kell. Így több lesz a hely és kevesebb appot futtat amitől gyorsabb és stabilabb is lesz. -
Bergo
tag
válasz
RobiJoe #15746 üzenetére
Igen azokat kiszedheted nyugodtan. Viszont utána még töröltem pár app-ot de azokat nem írtam fel.
Van egy listám mik törölhetők és azokból válogattam ki amiket én töröltem és a listában van még ilyen hogy:CrashSMS.apk --- diagnosztikai eszköz (debug segítő)
IddAgent.apk --- Anonymous Használat statisztika
Protips.apk --- Pro tippek widget
SemcCrashMonitor.apk --- debuggerEzeket is töröld még ki ha benne vannak! Nem biztos hogy benne vannak ezek, de amelyik igen azt töröld nyugodtan.
-
Bergo
tag
válasz
RobiJoe #15744 üzenetére
Üdv!
Nekem független gyárilag a telefonom de szerintem rootolni lehet szolgáltatós telefont is.
[link]
Aztán a system app remover progival kitörlöd a felesleges appokat. De előbb járj utána mik törölhetők! Mert ha olyanokat törölsz ami kell a rendszernek akkor nem fog tudni be bootolni! -
Bergo
tag
válasz
RobiJoe #15737 üzenetére
Szeva!
Nekem újkorába is csinálta ezt az újraindulást de nem ilyen sűrűn. Hetente gondolt egyet és újraindult de volt olyan is nagyritkán hogy egy nap alatt 2x is. Nem tudtam mit kezdeni vele hiába kerestem az okát. Aztán amikor rootoltam és nekiálltam leszedni a felesleges app-okat a telefonról akkor valamit leszedhettem ami ezért a restertért felelős mert utána nem csinálta (Gyári 4.0.4) Be is tettem róla képeket hogy egy hónap után is futott restart, fagyás meg belassulás nélkül. Szóval a gyári romba lehet valami amitől újraindul ezért nem találtak semmit a szervizbe. De nekem nem csinálta ilyen sűrűn azért!
-
exchaby
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged