Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
Isten88
üzenetére
Sziasztok!
Jókor néztem a fórumra, mert épp kezdem elveszteni a türelmem. A telóm egy gyárilag független, gyári 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftverre van frissítve, azt írja ez a jelenleg legfrissebb rá. Na nekem ebből kezd elegem lenni, és visszasírom a jó öreg GB-t, amivel megvettem a telefont, mert azzal minden probléma nélkül, akadásmentesen, tökéletes sebességgel működött rajta.
A jelenlegi szofttal csak a szívás van, rengetegszer beakad, de a legidegesítőbb az maga a telefon funkcióknál jelentkezik. A telefon, ill. a kapcsolatok elérése kibírhatatlanul lassú.
Mit tanácsoltok, mit lehet tenni? Én legszívesebben visszatenném rá a GB-t, de a gyári GB-ből azt, ami a legfrissebb volt. Azt hogy tehetem meg? Nekem az ICS nem hozott semmi előnyt!
Van valahol leírás, hogy mi ennek az folyamata? vagy elfogadom, ha a 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftom helyett valami másik ICS gyári szoftot tegyek rá, de csakis gyári kinézetű, tehát sarkos ikonok is legyenek benne. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest