- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dzsolo #16960 üzenetére
Ki tudod cserélni magadnak, nem nagy ördöngösség, nem kötelező pénzt adnod érte
http://youtu.be/185gWTSg2bs
6 perc a szétszedés - lassított felvétellel
összeszerelés pedig ugyebár fordított sorrendben
az új érintőpanel beragasztásával eljátszottam vagy 10 percig, de az egész 30-40 perc alatt megvolt.Úgy gondolom hogy egy kitűnő telefon megérdemel az életemből fél órányi törődést - de kinek-hogy.
-
Megnyugtatlak egyik sem karcálló! A magyar nyelv sajátos értelmezése, hogy "karcálló", ezt sokan félre értik és azt hiszik, hogy lehetetlen megkarcolni, de ez nagy tévedés.
Egyébként nem is biztos, hogy a kulcs sértette meg, lehet, hogy a zsebben lévő keményebb porszemcse, pl. az út pora ( kvarc kristály ) ?
-
sheep
addikt
én már régóta keresek hozzá, de sajnos nincs olyan tartó ami neked (és nekem) megfelelne, és valszeg nem is lesz. Sajnos a linkelt univerzális tartó azért sem jó, mert a telefon oldalán , középen van a töltő nyílása, és ha beteszed a tartóba az pont takarja a nyílást, tehát nem tudod tölteni
illetve van még egy tippem amin gondolkodok én is:
vettem egy ilyen tokot:
[link]
ez ki van vágva a kameránál, és fel lehetne használni egy ilyen tartóhoz:
clingo nano
ennek van többféle változata, van amelyik ennél kisebb
csak rá kell tenni a tokkal együtt a telefont és kész, lehet tölteni, és úgy kell rárakni hogy a kamera nyílása is szabadon maradjon
de sajnos nem tudom hogy ez az autós tartó milyen minőségű, még nekem sem volt
de ha beválik akkor nem kell másik telefonhoz sem tartót venni...
(amúgy szerintem a Sony nem fog passzentos autós gyártani ehhez a telefonhoz) -
sheep
addikt
ez érdekes, mert a magyar ivs oldalon nincs fent a fólia a live-hoz, a zagg.com-on pedig fent van:
[link]amúgy adhatsz neki egy esélyt, már használtam ivs-t más telefonon, még mindíg jobb mint egy noname amelyet normálisan fel sem lehet rakni
több előnye is van:
-könnyű felrakni, mert adnak hozzá folyadékot, kártyát, törlőkendőt is
-tartós, tényleg nehéz megkarcolni
-akár ki is lehet mosni a fóliát (!)
-ha vmi gond van akkor valószínű kicserélika hátrányai:
-drága
-egy idő után "narancsbőrösödik"
-sárgul (enyhén szineződik)
-a tapintása kellemetlen, gumis, ragacsosde egy próbát sztem megér, csak vigyázz nehogy vmi fake ivs fóliát vegyél, ha tudsz inkább rendejl a zagg-tól
-
Swiss_audio
tag
Megjött a telefon és kaptam hozzá LiveSound fülest. Az az igazság hogy én ettől a fülestől sem vagyok elragadtatva. Meglátom majd mit produkál bejáratással.
Egyébként régi Sim-mel szeretném használni,de fel sem ismeri. Kb. 8 éves sim lehet szóval ez lehet a probléma? Menjek be T-hez és kérjek új simet helyette? A papírjai nem biztos hogy megvannak még, de így is kaphatok?
-
sheep
addikt
mindegyik most kapható noname fólia ugyanolyan szar, mindegy melyiket veszed
én vettem egy 6-os csomagot, és egy hónap alatt el is használtam, mert egy hét alatt felkunkorodott a végein, és bubimentesen nem lehetett felrakni
amíg valamelyik nevesebb gyártó (pl brando, ivs) nem ad ki fóliát addig tök mindegy melyiket veszed
én azért ara vigyáznék hogy kivágottat vegyek, az érzékelőknél bekavarhat -
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
Ez szoftverfüggő.
Ha a beépített Navigációt használod, akkor el kell fogadnod, hogy adatforgalom léphet fel.
Fel is fog, mert az igaz, hogy maga a műholddal történő "kommunikáció" az ingyenes, de a térkép, amire az utad kirajzolja már nem fog menni adatforgalom nélkül.
Azaz a jelet ingyé' kapod, de a hozzá tartozó térképet a navi a netről húzza le a gépedre.A másik az offline navigáció, amikor a memóriakártyádra a GPS program az által használt térképeket másolod fel. Akkor a térképet a memóriakártyáról olvassa be, így azok elővarázsolása nem generál adatforgalmat. Maga a GPS kommunikáció pedig szintén free.
Egyedüli adatforgalmat generáló dolog lehet még, amikor az indításkor az offline GPS is termel, az pedig a gyors pozicionálás. Ez természetesen kikapcsolható, és így igaz kicsit hosszabb ideig keres műholdakat a kütyü, de teljesen adatforgalom mentes navigációt kapsz/használhatsz.
A szerződések elfogadása mind-mind a kiszemelt GPS szoftverektől függ.
-
wandor0930
aktív tag
Én is hasonlóan voltam, úgy nézett ki ugyan ebben az árban lesz mini függetlenül, akkor az lett volna, de mivel nem volt nem adtam ki érte a plusz 10-15 ezret.
Nálam ez volt a fő szempont, mert az igényeimet mindkettő kielégíti.aero.
Ez attól függ hol milyen konstrukcióban szeretnéd. -
Cobalt14
tag
Saját tapasztalatom a következő: napi átlag 8-10 órányi wifi kapcsolat, picivel közepes alatti fényerővel, gyakori böngészéssel (hálózat vegyesen 3 ill. 2G-n), 30 percenkénti gmail ill. időjárás szinkronnal, játékkal (wind up knight), vakut naponta többször lámpaként használva, illetve alkalmanként avi videót nézve átlag másfél két napig bírja egy töltéssel, ami az X8-hoz képest kellemes csalódás (azt naponta raktam töltőre), tekintve hogy ugyanaz az akksi van benne.
-
mrlujoak
veterán
"illetve a mostani telefonomon ki tudom kapcsolni a 3G-t azaz be tudom állítani a készülékem, hogy csak hívásokat tudok intézni, (letiltattam minden más kommunikációt de biztos ami biztos alapon a készüléket is átállítottam) itt is van rá mód, ezáltal csak a wifit használom netezésre."
Először is, most milyen mobilod van? Az adatlapodon a konfigok között nem véltem felfedezni...
Természetesen tudsz csak GSM-et választani a hálózati üzemmódnál, és tudsz csak wifi segítségével is netezni.
Ilyen megkurtított hálózati beállításokkal több nap is kihozható a telefonból, de persze ne számíts a régi híresen jó Sony Ericssonos 4-5 napos készenlétre...
Gyakorlatilag a szoftverese része sem szorul javításra - lényegében egyik Xperiának sem - hiszen a tesztben detektált hiba csak a tesztkészüléknél volt, többen is jelezték, hogy náluk nincs hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Synology NAS
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest