- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
Ha jól használható kameragomb van akkor tényleg kényelmesebb az(k800i), nem hiszem el ha valaki mást állít, de itt mivel elég kemény illetve nem érezhető hogy kétállású én is inkább a kijelző érintést preferálom.
-
wandor0930
aktív tag
-
wandor0930
aktív tag
Szerintem egy strapatelefont nyugodtan reklámozhatnak így, az Active-ról is látni hasonló videókat a neten, viszont azt senki ne várja el hogy egy "sima" telefonba olyan üveget tegyenek, ha egyszer azért felárat is kérhetnek.
Saját maguknak állítanának konkurenciát ha ebbe is beletennék azt az üveget ami az Active-on van, mert ezt jóval olcsóbban megtudod szerezni így azt senki nem venné. -
wandor0930
aktív tag
Nem értem miért az a variálás amikor szinte egy árban vannak, ráadásul T-nél elvileg jobb fülest kapsz(amit ha esetleg eladsz máris jobban jártál).
Meg már feltalálták a számhordozást is... -
wandor0930
aktív tag
Nekünk is kijött az új szoftver hozzá, esetleg próbáld meg arra frissíteni. (a minis topicban mintha valaki azt íraa volna hogy ennek a problémának az orvoslásra van)
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Cartman023 #1688 üzenetére
Én múltkor 10%-on még navigáltam vele 10-15 percet, szóval nálam ez nem jelentkezett.
-
wandor0930
aktív tag
Hülyeséget nem kell beszélni, ez nem országspecifikus dolog mint az államcsőd, ez a gyártótól függ ami mindkét országon kívül esik, mellesleg ez egy telefonos fórum.
Itt élek a határ mentén és tapasztalatom van róla hogy mennyivel másabb az osztrák mentalitás, mennyivel másképp állnak az ügyfelekhez.
Nálunk tulajdonképp bárkit felvesznek eladónak, a lényeg hogy olcsón dolgozzon, míg odát vagy már eleve érti a dolgát vagy ha nem elküldik fejtágításra.
Azért bosszantó tud lenni amikor az ember bemegy a szolgáltatóhoz és nem tudja az eladó megkülönböztetni az x10 minit az Xperia minitől vagy épp nemtudja hogy a GPS való-e navigálásra vagy a Wifi.
Na az ilyen ember nekem mondhat bármit, még a nevét sem hiszem el. -
wandor0930
aktív tag
Azért ne túlozz, én nem sokadkézből kaptam az infót, arról nem is beszélve hogy visszahívásról egy szót sem írtam.
És lám mit vetítettem előre tegnap?
Lehet jönnek a Sony telefonok, erre fel reggelre be is jelentik.
(Mellesleg én valahogy jobban bízom a külföldi értesülésekben mint a magyarokban.) -
wandor0930
aktív tag
Én biztosat nem állítottam, egyébként a srácnak (nemtom melyik)osztrák szolgáltatónál mondták ezt.
-
wandor0930
aktív tag
Ugyan nem kapcsolódik a telóhoz közvetlenül, de lehet már nem sokáig forgalmazzak.
Ismerősöm Arc s-t akart venni, de mondták neki hogy már nem gyártják az Ericsson felvásárlása miatt, ez gondolom a többi telóval is így lehet.
Szóval lehet hamarosan jönnek a Sony telefonok. -
wandor0930
aktív tag
Hét nekem olyan fóliám van, aminek mind a két oldalán van egy vékony fólia.
Meg vannak számozva hogy 1-es 2-es.
Az 1-est lehúzom és rásimítom a kijelzőre, miután ez megvan le kell húzni a másik feléről is a fóliát, és akkor a telefonon marad egy réteg fólia.
(Igazából ezt csak azért kérdem hogy ha nem sikerül pontosan felrakni, leveszem és bekoszolódik akkor megfordíthatom-e és rakhatom-e rá a másik felét, vagy az úgy nem tapad rá?) -
wandor0930
aktív tag
Tudom hogy ez itt off de nemtudom hol kérdezzem.
A kijelzővédő fóliák két oldala között mi a különbség?
Mi van akkor ha én fordítva rakom fel? -
wandor0930
aktív tag
válasz
zsoka123 #1366 üzenetére
Nem az emlékeztető az azt jelenti hogy mennyivel előtte emlékeztessen.
Ha pl tárgyalásra mész 6-ra, akkor az már késő ha 6-kor csipog a telefon, ezért van az emlékeztető, hogy valamennyivel előbb emlékeztessen a közelgő eseményre.
Mivel nálad nem volt már 10 per a eseményig valószínűleg azért csipogott mindjárt beállításkor. -
wandor0930
aktív tag
válasz
adatfalo #1293 üzenetére
Szia!
Nálam is produkálta ezt egyik nap, de érdekes módon csak ha kikapcsolt a képernyő, bármennyit nyúztam akkor nem ha kikapcsolt akkor meg kb 1 percen belül.
Nekem ezt azután produkálta mikor feldugtam töltőre kb 3/4 órára, és félig töltve lehúztam róla.Utána hazajöttem fullra töltöttem lehúztam töltőről még egyszer újraindult és azóta (lekopogom) nem.
Ez kb 2 hete volt.
Igazából nem tudom van-e összefüggés a töltés és az újraindulás között, mert mégegyszer nem próbáltam ki, de érdekes hogy utána kezdte produkálni.
Esetleg próbáld meg te magad kikapcsolni pár percre kivenni az akksit és újraindítani, nekem egy régebbi SE-omnál ez segített. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Winchester95 #1264 üzenetére
Már bocs de ez nem igaz, van két másik android a családban, náluk a bluetooth bekapcsolásával felfedezhető lesz a készülék, nem kell azt is külön beállítani.
A 119 mp az igaz hogy így van, de ha elolvasod a hozzászólásom nekem nem ezzel volt a problémám, illetve nem erre vonatkozott a kérdésem."Szerintem ha valaki kezdő androidos téren akkor nézzen utána."
Erre pedig csak azt tudom mondai, hogy erre való a fórum, és a kérdezés is az utánajárás része.Van akinek van ideje órákat a netet böngészni,hátha talál valamit, van akinek csak annyi ideje van hogy kérdezzen és elolvassa a választ, amiben nem azt reméli hogy leoltják hanem választ remél a problémájára.
Mellesleg a te hsz-ed sem tartozik a telefonhoz, miért nem tetted offba?dokee78
Köszi már próbáltam, de annak a widgetje sem tette felfedezhetővé nálam a készüléket. -
wandor0930
aktív tag
Nálatok is úgy működik a bluetooth hogy ha widgetről benyomjátok akkor még nem felfedezhető a készülék automatikusan?
Én már azt a 119 másodpercet is hülyeségnek tartom, de hogy még azt is külön be kell nyomni hogy felfedezhető legyen...u.i.
ellemes Ünnepeket!
-
wandor0930
aktív tag
válasz
dokee78 #1196 üzenetére
Hát folyamatos szinkronizációm nincsen, mert ha nem használom a netet akkor kinyomom a netet(djuice 100Mb 500Ft, de túlforgalmazós), de mondjuk itthon általában megy a wifi.
Ha nem nyomkodom egész nap, csak arra használom amire egy telefon való, meg egy kis netezés, időjárás minimális játék vagy zene akkor két napot vígan kibír, ha tudom hogy harmadnap szükség esetén tudom tölteni akkor van hogy még harmadnapra is hagyom, bár 3 teljes napot még azért nem húzott ki.Viszont ha sokat használom, egyfolytában nyomkodom, netezek, játszok akkor éjszakára fel kell raknom mert félő nem bírná a második napot.
(nálam ez úgy nézki egyébként hogy hétfő-kedden naponta töltöm mert a suliban sokat nyomkodom, szerda csütörtököt esetleg fél pénteket általában kibírja mert munkában nem sokat foglalkozom vele, és szintúgy a hétvégét is) -
wandor0930
aktív tag
Az A-GPS csak egy kisegítő lehetőség, ha be van kapcsolva akkor adatforgalom ellenében gyorsabban pozicionál a telefon az adótornyok segítségével.
Viszont a telefon csak műholdak alapján is képes pozíciót találni és navigálni.{Zodiac}!
Ha lesz eredménye a szervizelésnek, légy szíves írd meg nekünk is mit mondtak/csináltak -
wandor0930
aktív tag
GTA 3 szépen fut rajta
-
wandor0930
aktív tag
Igen sz így igaz, de nekem csak telenoros/djuiceos vagy független játszik mert szolgáltatót nem váltok.
Így nálam telenorosan a LWW olcsóbb volt mint a mini és ez a lényeg.Tudom, hogy a telefonok független árai között(illetve más-más szolgáltatónál) nincs nagy különbség, ezért is írtam, hogy függ attól ki milyen konstrukcióban tudja megvenni, mert a legtöbb ember valamelyik szolgáltatóhoz van kötve és egy telefon miatt nem fog váltani.
-
wandor0930
aktív tag
Én is hasonlóan voltam, úgy nézett ki ugyan ebben az árban lesz mini függetlenül, akkor az lett volna, de mivel nem volt nem adtam ki érte a plusz 10-15 ezret.
Nálam ez volt a fő szempont, mert az igényeimet mindkettő kielégíti.aero.
Ez attól függ hol milyen konstrukcióban szeretnéd. -
wandor0930
aktív tag
Miért lenne butaság? Egy sokkal fiatalosabb, sportosabb kinézetű készülék ez mint a mini van akinek ez is számít, illetve a dedikált zenegomb is ott van ha valakinek arra van szüksége.
Ja és köszönjük a matekozást, de itt nem kimondottan az átlóról van szó ami 0,2" hosszabb hanem a kijelző területéről ami durván +2.4 cm2.
Egyébként meg erről fölös vitázni, ha ebben a topikban kérdi akkor úgyis a walkmant javasoljuk, ha nálatok a minisben akkor pedig a minit.
Viszont ha elmegy a milyen okostelefont vegyek topikba, akkor azt a választ kapja hogy tapogassa meg őket és amelyik jobban tetszik.
Szerintem mindkettőnek van előnye a másikkal szemben - bár egyik sem számottevő - szóval nálam az sem volt utolsó szempont hogy melyikhez jutok hozzá jobb áron.
-
wandor0930
aktív tag
Én ehhez azt hozzátenném, hogy sztem nincs ekkora különbség a színek között. Miután megtapogattam őket és én nem vettem észre ilyen drasztikus különbséget csak arra tudok gondolni, hogy a videón látható különbség javarészt a betekintési szög miatt van, mert abban a mini jobb.
Ezt sajnos élőben nem tudtam összehasonlítani, mert én a telefont szemből nézem - nem is értem mi ez a nagy hűhó a betekintési szög körül - és a videót csak ezután láttam szóval akkor még eszemben nem volt így összehasonlítani.
(Sokan a Bravia Engine javára írják, de én úgy tudom az csak kép/video nézésnél működik.) -
wandor0930
aktív tag
Nekem pl. simán frissítette, nem kellett semmit csinálnom csak a gépen kattintgatni és amikor mondta lehúzni a telefont, várni míg bekapcsol - ez több perc volt - és utána tökéletesen működött minden.
-
wandor0930
aktív tag
az megoldható valahogy hogy ha benyomom a bluetooth-t akkor automatikusan felfedezhető legyen?
-
wandor0930
aktív tag
No tegnap én is boldog tulaja lettem a Live-nak.
Első körben azt kérdezném meg, hogy ha már a gépre felnyomta a a PC Companion-t akkor a memóriakártyáról törölhetem-e, vagy mire való még és a Try and Buy mappa az mit takar, mert az is sok helyet foglal?
(tudom már előbbre írtátok hogy minden törölhető, de úgy nem akarom hogy nem tudom mi is az)
Illetve az érdekelne, hogy astroval nézve van egy olyan mappám hogy .demovideo, de ha összekötöm géppel ott ez nem látszik.Miért? -
wandor0930
aktív tag
válasz
Winchester95 #652 üzenetére
görgesd lejjebb az oldalt ahol külön vannak szedve a dolgok, és katt a fülesre.
Én a kép alapján azt mondom hogy ez nem nyomógombos, de ne legyen igazam. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Cartman023 #462 üzenetére
tán mert a többit a rendszer lefoglalja
-
wandor0930
aktív tag
azért most már tényleg kíváncsi lennék mit produkált a cserekészülék...
egyébként techneten olvasható róla sztem egy korrekt teszt, és bár nem ismerem a többi androidos zenelejátszót, de nem tűnik ez olyan fapadosnak mint itt sokan mondták
-
wandor0930
aktív tag
Valamit azért írhatna már, hogy van-e cseretelefon...
-
wandor0930
aktív tag
-
wandor0930
aktív tag
Mindenki a walkman-en lovagol, pedig ez csak nézőpont kérdése.
Mi a walkman?
Hát ez.Ez a telefon én úgy gondolom bőven hozza a szintjét, bár biztos van akinek fájó pont hogy nem lehet bele kazettát rakni...
Na viccet félretéve, manapság már minden telefon hasonló hangminőséggel rendelkezik mint anno a SE walkman-ok, tehát ezen a téren nem nagyon lehet újat nyújtani, vagy ha lehetne akkor pedig megkérdőjelezhető lenne az MP3/4/5 lejátszók létjogosultsága.
A SE most más oldalról közelítette meg a dolgot, és inkább csinált zenelejátszó gombot, adott stereo hangszórót és itt van az xLoud is, plusz a hozzászólások alapján -ami még a mai telefonoknál sem általános- jól szól kihangosítva.
A fülhallgató az tényleg fájó pont, a memkártyához meg már lassan hozzászokhatunk hogy folyton alul méretezik.Mindezt leszámítva ezért az árért sztem ez abszolút nem rossz ajánlat főleg most a pannonnál.
Ha valaki meg nem olvas utána vásárlás előtt és ezért csalódik a zenei teljesítményben az meg vessen magára.
u.i.:Az meg hogy nem kapott plecsnit remélem megváltozik ha a cserekészülék úgy működik mint a hozzászólóké.
Tekintvén hogy mostanság az összes SE specifikációja ugyan az és csak a ház és méret változik akkor azoknak sem kellett volna kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest