- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Persze nyilván. Legalábbis én úgy tudom, mivel a gyári SEUS vagyis nem tudom mikor vettem a PLAYt még ez volt a neve, de akkor az még pakolta a frissítéseket és tudtommal nem jár garivesztéssel bár, ha közben hal meg a teló azzal nem tudom mit kezdenek, de elvileg nem hal meg, és ha már ráment akkor nem pampognak mert gyári.
Telón nem tudom viszont én SEUS-al mikor kerestem a frissítéseket sokszor csináltam, olyat, hogy újrarakattam vele a rendszert és az visszaállít mindent.
-
Boonen007
őstag
válasz
Ricardo #2985 üzenetére
Mondjuk ahogy nézem ennek a telónak a hardvere full ugyan az mint a Xperia Neo V és PLAY hardvere ugyan az a proci és grafikus gyorsító is sőt még a felbontás is kisebb tehát illene menni még az új Spacenek is rajta. Vagy hülyeséget beszélek?
Milyen olyan igények? Tényleg Galaxy Note nagyon erős utánna is nézek.. Hoppá Hoppá Galaxy Note brutális kis hardver...
Na jó de az újabb részek egyre jobban eszik a ketyerét
Jah értem már! Szerintem sem lesz olyan nagy az igénye... Reméljük. Köszönöm a gyors válaszokat. Egy kicsit felhasználó barátabb 1. hszt csinálna valaki? Néhány infó rootolás menete stb...
-
Boonen007
őstag
Valaki próbálta már rajta az Angry Birds Season legújabb részét? Ugye megy szakadás nélkül?
-
Boonen007
őstag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy lesz hozzá gyári ICS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest