- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitőr.
tag
Üdv mindenkinek, kis segítséget kérnék, zárt bootladerre milyen romok mennek fel?
-
pitőr.
tag
válasz
Cartman023 #16252 üzenetére
köszönöm szépen!
ki is próbálom őket.
-
pitőr.
tag
válasz
Cartman023 #16250 üzenetére
zártra milyen rendszerek vannak? vagy csak az van ami a felsoroltak között a topick legelső hozászolásában? vagy van új azóta?
-
pitőr.
tag
válasz
Cartman023 #16248 üzenetére
Hogy lehet boot loadert nyitni?
mondjuk az a gond h elveszik a gari a készülékről :S
-
pitőr.
tag
üdv. hogy tudnék CM10 (jelly bean)-t tenni a telomra? valaki segítene?
megköszönném
-
pitőr.
tag
Sziasztok, esetleg ha valakit érdekel eladó a Sony Ericsson Live-om
(tudom nem itt kell hirdetni de több az esély talán rá
)
infok és képek a linken:
http://hardverapro.hu/apro/elado_csere_sony_ericsson_live_with_walkman_wt19i/hsz_1-50.html -
pitőr.
tag
válasz
Cartman023 #13926 üzenetére
az ics nálam is profi és ahogy mondod a leddel semmi bug sem volt! Az akuja meg nagyon jól bírja intenzív használat mellet is nekem fut 1.5 napot megvagyok vele elégedve.
-
pitőr.
tag
üdv, érdeklődnék hogy mondjuk egy flashtool futtatással ugyan azt a romot teszem fel ( mostani szar nagyon :S), kiveszem a wipe data a chace stb pipákat akkor az alkalmazásaim mentése megmarad itt a játékokra gondolok legjobban
-
pitőr.
tag
valaki tudna segíteni? átállt egy launchertöl a háttérkép beállítási módom, most nem fekvő tudok betenni hanem állót, és így nem is mozog görgetéskor a háttérkép, h lehet visszaállitani? a launchert már töröltem de megmarad ez az opcio, nem szeretnék gyári beállítás vissza állítást tenni
mégsem kell ujrainditás visszaállitotta -
pitőr.
tag
üdv. van egy kis problémám az ICS 4.0.4 el (gyári) van hogy engem felívnak, és először hallanak, átunna pedig nem, és újra kell hívnom nekem az illetőt, igaz ritkán csinálja, csak arra lennék kíváncsi más is tapasztalta e már? vagy van valami fix progi rá?
-
pitőr.
tag
érdeklődnék hogy lehet e valamit csinálni hogy a menüben más legyen a háttérkép mint az asztalon a lww ics4.0.4 en? launcher nélkül
-
pitőr.
tag
dekrer: van linked ahonnan letudom tölteni azt a romot amit te használsz? A Cyanogenmod 9.1.0 -át
meg köszönném. kipróbálom milyen
-
pitőr.
tag
válasz
albinolynx #12626 üzenetére
jaa értem
hát igen elég népszerű, enyém is kb 3 hetes de egyszerűen imádom
kicsi és bika
és a zöld a kedvenc színem
-
pitőr.
tag
tényleg kopnak az lww-k?
-
pitőr.
tag
valaki játszott már asphalt 7 el LWW-n?
-
pitőr.
tag
HELP!!
üdv, még mindig nem sikerült meg oldanom hogy pcc vel frisitsem az lww-m seusal tettem fel a 2.3.4 es droidot, de nem lehet megcsinálni h pcc frissitse? próbáltam vele meg is csinálja e nem frissül :S nem szeretnék flashtoolozni. :S ötlet?? ICS-re ez kimaradt -
pitőr.
tag
válasz
razorka777 #11567 üzenetére
-
pitőr.
tag
üdv. valaki segitene honnan tudnám letölteni az uj ICS-t sony ericssomn wt19i re, és a flashtoolt. egy linket ha valaki adna megkösszöném
-
pitőr.
tag
üdv, senki nem tudja még hogy az új ics-be mi változott? Előre i köszi
-
pitőr.
tag
Üdv. HEELP VALAKI?
Sony Ericsson Live with walkman (wt19i) nem világit a led a nyíl gombon:S nincs 1 hetes a telo, de már amikor kivettem a dobozból nem világított, de a csíkozott gomb az világit, bocsi nem tudom h hívjak ezeket a gombokatna szóval, beslattyogtam a t-mobilba, de ott sem működött a készüléken, így azt mondták h nem is világit így nem cserélik, de a neten teszt videókon világit. Hiába mondtam hogy láttam a vidikben, nem foglalkoztak velem:S feltettem az ics-t rá de úgysem világit, valakinek ötlet esetleg találkoztatok ti is ilyen hibával? :S
most GB 2.3.4 van rajta.
üdv. és köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest