- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
A cda szám generátort elfelejtettem mellékelni, de nem is kell, mert az a zárójeles szám a helyes. Én is azzal csináltam, és a SE fórumon is mindenki, amit látom meg is találtál
Ha megy alapból 2 flash menü is a telódon, akkor először ne tedd fel a gyári szoftot, hanem amit küldtem leírást, annak az elején van, hogy az a2-vel melyik mappába másold az swf-et, és melyikbe a thm-eket. Fontos, hogy mindegyiknek meg legyen a hozzá tartozó swf-je is a telón. Ha így sem megy, csak akkor tedd fel a gyári szoftot.
-
Kloden
senior tag
Nekem T-s a telóm, nekem is ez volt a baj. Elvileg garivesztéssel tudod aktivizálni a flash menüt, nálam a gyári szoftver feltétele segített. Nagyon egyszerű feltenni, de garivesztéssel jár. Ha így is érdekel, szólj, segítek. Én nem bántam meg hogy feltettem a gyári szoftot, gyorsabb mint a T-s, és a flash menük is mennek végre
mod: ebben a topikban láthatod szenvedéseim, és a megoldást dióhéjban...
-
szia babati
A progi kipróbálása a következő. Ha neked aktív a wap/net a telón, akkor azt letiltod (ergo egy másik beállítást adsz meg neki) és ha megy a progi, akkor valszeg nem kell neki adatkapcsolat.
A fröccsenő vízzel kapcsolatban: mielőtt nyakon öntöd a telefont, olvass utána, mit jelent a fröccsenő víz, járj utána, milyen mennyiségű víz (fröccsenő víz) bejutását gátolja meg a burkolat.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest