- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rege_Ata
újonc
A 11 gigás tárhely úgy értendő, gondolom, mint az S5 mini esetében a 16 giga belső tárhely és mínusz rendszermemória (vagyis mínusz 4-5 gigabájt). S5 minim van jelenleg, onnan "tudom" hogy az legalábbis kb. így "kezeli" a 16 gigás tárhelyét :-). Üf ;-o :-)
Ugye? ;-o :-)
-
Seirus
tag
Némileg belefolyva az előttem szóló vitába, teljesen odavoltam az alpháért (gondoltam a nagyobb aksi+hátlap kit még belefér és akkor már túléli a napot), pláne amikor kézbe is vettem. Ment a demo a gyönyörű túlaszturált képekkel (igen ez nekem már a galaxy S-nél is tetszett
) aztán megnyomtam a home gombot, nyitottam egy böngészőt...
ÉS SIKÍTOTTAM!
Ugyanaz a régi sz@r (már elnézést) szőrös, pöttyös megjelenítés amit 3 évig szidtam az S-nél.
(aminek egyébként szintén ez az egyetlen hibája volt)
És ez azért felháborító mert ezen a vacak PM elrendezésen túlléptek 2011(!!!)-ben az S2-nél a samoled plus kijelzővel erre most megint...
Szóval ezt nem bocsátom meg a samunak egy darabig -
ctvagyok
őstag
Z3 hideg képeiről kérlek mesélj még. Szép részletes konzisztens képeket lő. De az s6 és alpha is sokkal jobb színhűségben. De összességben jobb a Sony kamerában (kivéve videó).
A kijelző pont azért kisebb felbontású mert pentile, ahogy írtad. De a samoled egy hatalmas plusz sokaknak ( nekem is).
Én szerintem szoftveres gond, mert ha hardver lenne akkor sosem működne. Mivel viszonylag ritkán fordul elő azért gondolom.
Szerintem is jobb készülék ár-értékben a a z3c de az alpha is igen jó telefon.
Szvsz nagyon jó telefon mindkettő készülék. -
Flind
senior tag
"Színhűségben pont ultrafos a z3c kamerája."
Hát nem egy S6 a Z3C, de az Alphánál továbbra is tartom hogy jobb, annak a legtöbb képén elég durván túlszaturáltak a színek. A videóin pedig főleg."Sokkal szebb az alpha"
Ez szubjektív. Szerintem sem csúnya a Alpha, nem az S szériás szappantartó design, de még mindig sokkal férfiasabb (és szebb) szerintem egy szögletes üvegszendvics telefon. Persze egy fémkeretet elbírt volna a Z3C is, nyilván."na meg a kisebb felbontás ellenére a kijelző jobb"
Milyen kisebb felbontás? Mindkettő 720*1280p, csak ugye az Alpha Pentile Matrixos, ezért látszódik sokkal pixelesebbnek. Az Amoled pedig szubjektív, ameddig nem lehet állítani értelmes értékre a szaturációt, nekem nem kéne olyan telefon, pedig a fekete rajta tényleg nagyon állat."automata fényerő borzalmasan működik rajta"
Azt, hogy be lehet állítani, hogy mi legyen az automatikus szabályozás minimum értéke, én nem borzalmas működésnek, hanem plusz ficsőrnek nevezném (mert az, elég régóta benne van a Sony szoftvereiben)."de azért az alphanak is vannak előnyei"
Ezt nem vitatom. Ujjlenyomat-olvasó, fém keret, infra, jobb magyarországi gari, kevésbé zajosodó képek és valakinek az Amoled. De ennyi, ezzel kifújt, a Z3C mellett pedig sokkal több és sokkal fontosabb érvet lehetne felsorolni, ezért még mindig jobb telefon marad."néha nem ébred fel a feloldógombtól"
Ez érdekes, követem a topicját, de ilyet nem olvastam még. Nem lehet, hogy hardveres hiba?(#67) Littlecar: Pont annyit fogtam Alphát, amennyit Z3C-t is, és ez sok, mert ezek között vacilláltam. Elfogult meg szerintem nem én vagyok a kettőnk közül, mert végül nem vettem meg egyiket sem, sőt, Sonym sincs.
"(#64) m1lan:" "Mindenesetre engem azért érdekelne, hogy hogy lehet veszteséges a Sony mobilos részlege, amikor ilyen hibátlan, akkubajnok telefonokat gyárt."
Úgy, hogy az elmúlt évekbeli közép- és felsőkategóriás szarjaikkal sikeresen eljátszották az emberek bizalmát, a marketingjük pedig fos.
Azt senki nem állította, hogy hibátlan telefonokat gyárt, azt a Samsungosok szokták. Nézd meg például ezt a Littlecar-t, Ő próbálja bemesélni, hogy az Alphának jó az akksija, pedig köztudottan szar. -
ctvagyok
őstag
Színhűségben pont ultrafos a z3c kamerája. Amúgy minden másban jobb mint az alpha. Talán videóban nem, de azt kitérdekel.
Sokkal szebb az alpha, na meg a kisebb felbontás ellenére a kijelző jobb. A sony kijelzője fakó és jó hideg (tudom lehet állítani), automata fényerő borzalmasan működik rajta.
Aksi idő meg elég fos az alphan, ha a piac egyik legjobb telefonját állítod vele szembe. A nagy része jelenlegi készülékeknek annyit tud mint az alpha. Vagy még annyit sem.
Én is a z3ct venném, de azért az alphanak is vannak előnyei. De ha kamerában jobb lenne az alpha akkor azt választanám, minden hátránya ellenére.
Szomszédomnak z3c-je van és imádja, csak néha nem ébred fel a feloldógombtól. Szóval ott is vannak softveres hibák. -
törölt tag
Sonyi? Az nem szünt meg?
Igen srácok, ha tettszik ha nem 1850-ből hozza a többi átlagát, ilyen formaterv mellett, szemben a műanyg szonyivak amit ha bedobok a gyerek vackai közé meg se találom többet. Az Alpha kibirja a másfél napot hidd el, három van otthon. Az üzemidőre csak az panaszkodik aki nem próbálta,magyarul a trollok.
Itt szerintem senki nem kíváncsi arra, hogy milyen jó a szonyi,van erre a saját topikjában lehetőség.Ismét egy trollmágnes hír, bár minden Samsung hír az. Megértem a dolgot mert manapság a gyerekeknél divat szidni a Samsungot. /mindamellett, hogy néha van miért/
-
Flind
senior tag
+1
(#59) Littlecar: "Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával"
Ha most a Z3C-re céloztál (és nyilván arra céloztál), meséld már el, hogy milyen hibákkal van tele? Ez nem Samsung, asszem összekeverted a telefonoddal."szar a kamerájuk"
Ha a Z3C kamerája szar, akkor az Alpháé ultra fos, mert előbbi dinamikatartományban, színhűségben és felbontásban is megeszi a samut. Az Alpha kamerája annyiban jobb, hogy kevésbé hajlamos zajosodni. Amúgy a részletesség kb. megegyezik, szóval nem tudom, hogy lehetne jobb az Alpha."és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek"
Pont hogy nem, az Alpha sokkal drágábban nyitott mint a Z3C, mostanra esett csak be értelmes összegre az ára (vajon miért?). Jó, ha azt nézzük, hogy annyi pénzért már Z3C-t is lehet venni, még mindig nem értelmes az összeg, de eddig még drágább is volt, szóval végülis javulás."nekem elég az egy nap"
Kár, hogy az Alpha egy napot sem bír ki töltés nélkül, ha valaki használja."Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük"
Attól hogy az S6-nak és egyéb vicc flagshipeknek ugyanolyan szar az üzemidejük, az Alphának nem lesz jó."egy tizesért"
Ja, tényleg nem szarrágó a Samsung.. -
GeryFlash
veterán
válasz
#67656192 #59 üzenetére
Az egy másik történet, hogy az LG a G2 legnagyobb erénye óta szarik az akksiba, nem ez a viszonyítási alap, az is rendben van hogy a Z3 üzemidő bajnok (és frissítések óta hibátlan a kamera), de egy 70 órát kéne tudnia. Az hogy neked elég az egy napos üzemidő az szintén más kérdés, de nem nagyon tudok mondani olyan telefont ami ne bírna ki egy napot, így viszont mondhatjuk hogy nem létezik rossz üzemidejű mobil (legalábbis számodra) . És roppant korrekt dolog a Samutól, hogy egy 150 ezres cuccba 1850-es akksit rak, mert egy 2400-as már 5 dollár felár lett volna (illetve 6,7 helyett 7mm vastag).
De nem is produkált nagyon jó eladásokat az Alpha, míg a Z3C (Sony szinten) igen (az más tészta, hogy a Sony a középkategóriában az előző években hogyan rombolta le a saját hírnevét a Sony, vagy hogy a marketingjük mekkora csőd). De abba se vagyok biztos, hogy Z3C-ból ne adtak volna-e el többet mint Alphából, ami azért egy Z3-S5 eladáshoz képest igen durva. Nem véletlen hogy nem Alpha 2 jön, hanem S6 Mini.
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #58 üzenetére
Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával, szar a kamerájuk és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek, de azt mondom, hogy nekem elég az egy nap mert este mindig töltőn van. Én nagyon kellemesen csalódtam az alpha akkujába, semmi bajom vele. Vettem, hozzá nagy akkut rá való hátlappal, de nincs rá szükség.
Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük, akkor nem nagyon marad el.
Nem szarrágó a Samsung mert ha szeretnél vehetsz, hozzá nagyobb gyári akkut egy tizesért amivel már egészen más a leányzó fekvése, csak ezt a Samsungot sokszor divatból fikázók nem tudják és inkább hasztalan tépik a szájukat szinte minden okostelefon topikban azzal sem törődve, hogy hányadik helyen van eladásokban a kedvencük.
Hajrá trollok, lehet bubogni. -
BrTH
tag
Az s6ról: pl a névjegyzék kereső algoritmusa nem igazán nyerő
-
DeathAdder
veterán
Azért ezzel a samsung úgy érzem kicsit odapörköl a kunkurenciának, hogy ezzel a SoC-al a (felső) középkategóriát célozza meg.
És jó hír, hogy már elég jól tanulgatnak optimalizál ott Mordorban, bár még mindig nem az igazi. Lehetne benne 4 gb ram is, akkor is gyengébb lenne multitaskban mint riválisai.
Nem minden csak a soc, bár a nyers sebességre biztosan nem lesz panasz
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Knox?
-
isti215
tag
Ujjlenyomatolvasót megkapja?
-
zoo8800
veterán
Az OIS-t gondolom kifelejtik majd belőle :/
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabi__memo #11 üzenetére
De ne felejtsük el, hogy a Samsungnak van a legjobb FAN-SUPPORTja... És egy jó kis CM ezerszer többet ér egy Tácsvízezett droidnál......
Jah, OFF. -
GD
őstag
ha a szokásos samsung mindentbele rommal jön, akkor a 2GB ram is kevés lesz igen hamar..
-
ViSAS
senior tag
Hosszú idő után végre egy Samsung készülék amit várok.
Z3C-t vennék az elkövetkező 1-2 hónapban, de így már inkább megvárom mi sül ki ebből...legalább addig a Z3C ára is lejjebb megy.
-
TTommi
aktív tag
O jaj, ne, már megint nyomulnak a Sony-sok a Samuék ellen
Ebben a hírben az a nagy szám, hogy nem a Samu saját SoC-jét, hanem Snapi csippet kap. Ezen specifikációk alapján kb. a Sony Z3 szintjén lenne a telefon, de a Samut ismerve piszok drága lesz a Sony-hoz képest. Persze majd meglátjuk, mindenesetre a felbontás és az SoC kombinációja elég jó üzemidőt jósol az S6-hoz képest, remélhetőleg nem okoz majd csalódást, ahogy a mSD bővíthetőség és az Fm rádió kihagyása sem, amit a Samu rendszeresen eljátszott eddig. A Z4c meg biztosan veri majd ezt a telefont, de hogy mennyire éri majd meg a felárat a Z3-hoz képest, az nagy kérdés. A HD -FHD kérdés 4,7" - on szerintem nem kérdés, mert igenis van különbség és látszik is, de közel nem terheli egy FHD kijelző ugyanazt a rendszert egy HD-hez képest, mint mondjuk a QHD az FHD-hoz képest. Szóval szerintem jöhet az FHD a 4,7"-ra nyugodtan.
-
janeszgol
félisten
Próbálgatod is hívni magad? Van benne sim? Az öcsém ritkán éri el a feleségét és mivel át van irányítva, mindenki őt hívja. (Mármint átirányítódik a hívás.) Anno az S3 miniről is ezért mondtam le, mert nagyon sok volt rá a panasz a fórumokon. Pedig a kamerája tetszik, jó képeket lő.
Arra is gondoltam, hogy azért lehet ez a hiba, mert nehezen viseli, hogy ugrál egyik toronyról a másikra (mivel a fővárosban élnek a tesómék és hát a munkahelye nem az utcájukban van).
-
janeszgol
félisten
Jónak ígérkezik. De! Az S3 mininél és az S4 mininél is sokan panaszkodnak, hogy dobálja a teló a térerőt. A telefon az esetek 60-70%-ba nem elérhető, pedig a térerőt mutatja, hogy van. (Nem, nem sim hiba, legalábbis nem mindenkinél.)
Ezt kéne javítani kedves Samsung, nem csak pumpálni az erőt. Vagy ezek csak szórakoztató elektronikai eszközök? -
ctvagyok
őstag
válasz
#69438720 #36 üzenetére
Kb. pont olyan távolságból látható nekem a retina kijelzőn a pixelesség mint a pentile kijelzőn (i5 vs alpha). Lényegi különbség csak akkor van ha egyszínű objektumot jelenít meg a kijelző. Akkor látható jelentős eltérés. Nekem legalábbis.
De attól függően igazad van, de nekem nem ez a legfontosabb szempont. Persze én is írtam, hogy inkább fhd legyen ha már pentile. De ha akarja a samu megoldhatja pentile nélkül is. -
törölt tag
Bárminek is hívják ez lehet az Alphám utódja, főleg ha bővithető lesz.
Van egy olyan gyanúm, hogy ez nem az s6 mini, hanem az I6s ellen valami új.
-
<Adamsky>
nagyúr
Végre egy nem a vicc kategóriájába illő mini / compact. Nincs sok ilyen...
Nem különösebben szeretem a Samsung-ot, de ha váltanom kéne, akkor nem nagyon van most más alternatíva csak a Z3C (és majd talán ez). -
törölt tag
Bőven jó lenne a 768p kijelző ekkora méreten...ha nem pentile lenne...
-
babkukta
senior tag
hát figyelj, aláírom, nem használok S6ot. Kipróbáltam, nem volt vele bajom. Viszont sok panaszkodót hallok, amiből le lehet vonni bizonyos következtetéseket. Mellesleg az szerintem tény, h a Samsung jobban megcsinálhatta volna az "új" tw-t.
Itt mondjuk sok mindent nem qrhatnak majd el, h HD kijelzőhöz S808. Ha igen, ott már tényleg gáz van
-
Dilikutya
félisten
Mindig van egy, ami jobb, mint a másik. De a Z4 Compactról még csak pletyka van, és aszerint csak apróbb változtatások lesznek a Z3C-hez képest, abban pedig 2Gb RAM van, ebben a kategóriában nem is lesz idén még több. Viszont szinte biztos, hogy az S6 Mini drágább lesz. Pedig amúgy nem rosszak, nekem az S3 Minivel sincs bajom, két éve használom, egy FR-re se volt szükség, bár a belső tár kicsit szűkös. Ennek ellenére idén még nem keresem az utódját, de több mint valószínű, hogy valamelyik következő Alpha vagy Mini lesz majd, elégedett vagyok a Samsunggal minden tekintetben.
-
mg1992mg
őstag
válasz
takacsbotond #25 üzenetére
Z3C-ban is bőven elég a 2 giga ram, szóval ez így fail.
-
pusszycat
nagyúr
Remélem ebből is lesz kétféle, lesz edge mini is.
-
kbyte1024
veterán
Olyan ara lesz hogy inkabb a nagytesot fogjak venni.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
takacsbotond #25 üzenetére
a 2GB ram bőven elég szerintem mindenre. Másrészt minek rakjanak bele 3Gigát? Nem akarnak az S6-nak a konkurenciája lenni ebből a szempontból. Ez a telefon a felső középkategóriát képviseli.
-
M5Norbi
őstag
Hát nézd majdnem másfél hónapja használom és semmi baj vele.
Csak ezért mondtam .Nem két percet nyomkodtam MM-ben nem a haver haverja mondta hanem tapasztalom.
Ha szar lenne hidd el nem szépíteném.Wajk : Lehet hogy felesleges de egyrészt haladni kell másrészt amennyibe kerül férjen bele,harmadrészt a SD808 simán elbírná.
Lenyomja lehet. -
takacsbotond
őstag
2GB RAM?!
Miért pont a ramot spórolják ki az összes Samsung készülékből?
Nekem az Alphával is csak két bajom volt: a kevés RAM, és a bővíthetőség hiánya... -
ctvagyok
őstag
Na erre kíváncsi vagyok. Azt oldják meg, hogy ne álljon ki a a kamera a hátlapból, és azt a vastagítást fordítsák az akis növelésre meg a normális hűtésre. Bár már látom, hogy péniszméregetően vékony lesz, vékonyabb mint az alpha. Ja és s6 kamera meg ois minimum.
A 720p meg elég lenne, de inkább 1080p kéne, főleg ha pentile.
Na meg kevés lesz ennyi tárhely 200k pénzért... Tuti nem lesz bővíthető...
Pozitív vagyok, de ennyiért jobb vétel lesz az iphone megint. Persze már az alpha is 120k kártyásan. -
törölt tag
Szerintem ez nem S6 mini lesz hanem valami kamera mobil.
-
Örni
senior tag
Csak hát ugye a Sonyban majd elcseszik a kamerát, ahogy szokták
-
Wajk
addikt
-
M5Norbi
őstag
válasz
szabi__memo #11 üzenetére
Igen olcsó biztos nem lesz.
Viszont azért a szoftver most elég jó lett az S6 esetében is.
Bizakodok mert idén azért összekapták magukat kicsit.Az update....na igen meglátjuk itt is fejlődtek e.
Na jó én mindig optimista vagyok -
babkukta
senior tag
Szerintem a z4 compact is s808al fog jönni. Legalábbis ha van esze a sonynak. Egyébként üzemidőben biztos h jobb lesz a sony. De ez se lesz rossz, ha ugyanígy fém +üveg páros lesz. Mondjuk remélem a sony se cseszi el üveg -műanyag párosítással.
-
Halkow.
senior tag
Ütős lenne de miez a 1280x768? talán megtört a jég és virtuális gombok lépnek a klasszikus fizikai home helyett
-
tha_answer
őstag
idei iphone ellen (sem) nem lehet egy laggolast sem megengedni.
edge lesz belole? ugy lenne igazan uto!
-
mg1992mg
őstag
Hát, ha lesz Z4C, akkor kenterbe fogja verni ezt. 3 giga ram, 810-es SoC (dehá melegedik!!4444!4!!!! hozzászólásokkal hagyjatok már), 4,7 colon kap full HD-t, 16 vagy 36 giga belső tárhely, microSD bővíthetőség, és még sorolhatnám.
Nem lesz rossz ez a Galaxy Mini, de lesz jobb ajánlat. És árazást tekintve nyilván a Sony lesz a kedvezőbb.
-
HartMusk
csendes tag
A processzor hatmagos (két darab Cortex A57 és ugyanennyi Cortex-A53 mag található benne)
Ez így nem jön ki... -
telemundo
tag
Az első értelmes mini nyámnyungéktól
-
Zoja™
őstag
Ez lesz az első Galax S xy Mini, ami nincs elcseszve. Ezt is megértük...
-
pusszycat
nagyúr
Végre lenne egy erős mini a Samsung-tól, sokan rárepülnének azt hiszem.
-
M5Norbi
őstag
Nem tudom mennyire valós hír de így nem lesz ez rossz.
Talán a full HD ami belefért volna.
De ha ez így lesz nagyon gyors lesz.Végre lesz konkurenciája a Sony Compactoknak.
A Z3C-hez még nem volt szerencsém de a Z1C nekem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest