- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
"Színhűségben pont ultrafos a z3c kamerája."
Hát nem egy S6 a Z3C, de az Alphánál továbbra is tartom hogy jobb, annak a legtöbb képén elég durván túlszaturáltak a színek. A videóin pedig főleg."Sokkal szebb az alpha"
Ez szubjektív. Szerintem sem csúnya a Alpha, nem az S szériás szappantartó design, de még mindig sokkal férfiasabb (és szebb) szerintem egy szögletes üvegszendvics telefon. Persze egy fémkeretet elbírt volna a Z3C is, nyilván."na meg a kisebb felbontás ellenére a kijelző jobb"
Milyen kisebb felbontás? Mindkettő 720*1280p, csak ugye az Alpha Pentile Matrixos, ezért látszódik sokkal pixelesebbnek. Az Amoled pedig szubjektív, ameddig nem lehet állítani értelmes értékre a szaturációt, nekem nem kéne olyan telefon, pedig a fekete rajta tényleg nagyon állat."automata fényerő borzalmasan működik rajta"
Azt, hogy be lehet állítani, hogy mi legyen az automatikus szabályozás minimum értéke, én nem borzalmas működésnek, hanem plusz ficsőrnek nevezném (mert az, elég régóta benne van a Sony szoftvereiben)."de azért az alphanak is vannak előnyei"
Ezt nem vitatom. Ujjlenyomat-olvasó, fém keret, infra, jobb magyarországi gari, kevésbé zajosodó képek és valakinek az Amoled. De ennyi, ezzel kifújt, a Z3C mellett pedig sokkal több és sokkal fontosabb érvet lehetne felsorolni, ezért még mindig jobb telefon marad."néha nem ébred fel a feloldógombtól"
Ez érdekes, követem a topicját, de ilyet nem olvastam még. Nem lehet, hogy hardveres hiba?(#67) Littlecar: Pont annyit fogtam Alphát, amennyit Z3C-t is, és ez sok, mert ezek között vacilláltam. Elfogult meg szerintem nem én vagyok a kettőnk közül, mert végül nem vettem meg egyiket sem, sőt, Sonym sincs.
"(#64) m1lan:" "Mindenesetre engem azért érdekelne, hogy hogy lehet veszteséges a Sony mobilos részlege, amikor ilyen hibátlan, akkubajnok telefonokat gyárt."
Úgy, hogy az elmúlt évekbeli közép- és felsőkategóriás szarjaikkal sikeresen eljátszották az emberek bizalmát, a marketingjük pedig fos.
Azt senki nem állította, hogy hibátlan telefonokat gyárt, azt a Samsungosok szokták. Nézd meg például ezt a Littlecar-t, Ő próbálja bemesélni, hogy az Alphának jó az akksija, pedig köztudottan szar. -
Flind
senior tag
+1
(#59) Littlecar: "Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával"
Ha most a Z3C-re céloztál (és nyilván arra céloztál), meséld már el, hogy milyen hibákkal van tele? Ez nem Samsung, asszem összekeverted a telefonoddal."szar a kamerájuk"
Ha a Z3C kamerája szar, akkor az Alpháé ultra fos, mert előbbi dinamikatartományban, színhűségben és felbontásban is megeszi a samut. Az Alpha kamerája annyiban jobb, hogy kevésbé hajlamos zajosodni. Amúgy a részletesség kb. megegyezik, szóval nem tudom, hogy lehetne jobb az Alpha."és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek"
Pont hogy nem, az Alpha sokkal drágábban nyitott mint a Z3C, mostanra esett csak be értelmes összegre az ára (vajon miért?). Jó, ha azt nézzük, hogy annyi pénzért már Z3C-t is lehet venni, még mindig nem értelmes az összeg, de eddig még drágább is volt, szóval végülis javulás."nekem elég az egy nap"
Kár, hogy az Alpha egy napot sem bír ki töltés nélkül, ha valaki használja."Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük"
Attól hogy az S6-nak és egyéb vicc flagshipeknek ugyanolyan szar az üzemidejük, az Alphának nem lesz jó."egy tizesért"
Ja, tényleg nem szarrágó a Samsung..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest