Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
+1
(#59) Littlecar: "Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával"
Ha most a Z3C-re céloztál (és nyilván arra céloztál), meséld már el, hogy milyen hibákkal van tele? Ez nem Samsung, asszem összekeverted a telefonoddal."szar a kamerájuk"
Ha a Z3C kamerája szar, akkor az Alpháé ultra fos, mert előbbi dinamikatartományban, színhűségben és felbontásban is megeszi a samut. Az Alpha kamerája annyiban jobb, hogy kevésbé hajlamos zajosodni. Amúgy a részletesség kb. megegyezik, szóval nem tudom, hogy lehetne jobb az Alpha."és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek"
Pont hogy nem, az Alpha sokkal drágábban nyitott mint a Z3C, mostanra esett csak be értelmes összegre az ára (vajon miért?). Jó, ha azt nézzük, hogy annyi pénzért már Z3C-t is lehet venni, még mindig nem értelmes az összeg, de eddig még drágább is volt, szóval végülis javulás."nekem elég az egy nap"
Kár, hogy az Alpha egy napot sem bír ki töltés nélkül, ha valaki használja."Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük"
Attól hogy az S6-nak és egyéb vicc flagshipeknek ugyanolyan szar az üzemidejük, az Alphának nem lesz jó."egy tizesért"
Ja, tényleg nem szarrágó a Samsung.. -
Dilikutya
félisten
Mindig van egy, ami jobb, mint a másik. De a Z4 Compactról még csak pletyka van, és aszerint csak apróbb változtatások lesznek a Z3C-hez képest, abban pedig 2Gb RAM van, ebben a kategóriában nem is lesz idén még több. Viszont szinte biztos, hogy az S6 Mini drágább lesz. Pedig amúgy nem rosszak, nekem az S3 Minivel sincs bajom, két éve használom, egy FR-re se volt szükség, bár a belső tár kicsit szűkös. Ennek ellenére idén még nem keresem az utódját, de több mint valószínű, hogy valamelyik következő Alpha vagy Mini lesz majd, elégedett vagyok a Samsunggal minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest