Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flind

senior tag

válasz mg1992mg #9 üzenetére

+1

(#59) Littlecar: "Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával"
    Ha most a Z3C-re céloztál (és nyilván arra céloztál), meséld már el, hogy milyen hibákkal van tele? Ez nem Samsung, asszem összekeverted a telefonoddal.

"szar a kamerájuk"
    Ha a Z3C kamerája szar, akkor az Alpháé ultra fos, mert előbbi dinamikatartományban, színhűségben és felbontásban is megeszi a samut. Az Alpha kamerája annyiban jobb, hogy kevésbé hajlamos zajosodni. Amúgy a részletesség kb. megegyezik, szóval nem tudom, hogy lehetne jobb az Alpha.

"és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek"
    Pont hogy nem, az Alpha sokkal drágábban nyitott mint a Z3C, mostanra esett csak be értelmes összegre az ára (vajon miért?). Jó, ha azt nézzük, hogy annyi pénzért már Z3C-t is lehet venni, még mindig nem értelmes az összeg, de eddig még drágább is volt, szóval végülis javulás. :D

"nekem elég az egy nap"
    Kár, hogy az Alpha egy napot sem bír ki töltés nélkül, ha valaki használja.

"Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük"
    Attól hogy az S6-nak és egyéb vicc flagshipeknek ugyanolyan szar az üzemidejük, az Alphának nem lesz jó.

"egy tizesért"
    Ja, tényleg nem szarrágó a Samsung.. :N

• Dilikutya

félisten

válasz mg1992mg #9 üzenetére

Mindig van egy, ami jobb, mint a másik. De a Z4 Compactról még csak pletyka van, és aszerint csak apróbb változtatások lesznek a Z3C-hez képest, abban pedig 2Gb RAM van, ebben a kategóriában nem is lesz idén még több. Viszont szinte biztos, hogy az S6 Mini drágább lesz. Pedig amúgy nem rosszak, nekem az S3 Minivel sincs bajom, két éve használom, egy FR-re se volt szükség, bár a belső tár kicsit szűkös. Ennek ellenére idén még nem keresem az utódját, de több mint valószínű, hogy valamelyik következő Alpha vagy Mini lesz majd, elégedett vagyok a Samsunggal minden tekintetben.

Új hozzászólás Aktív témák