- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Z3 hideg képeiről kérlek mesélj még. Szép részletes konzisztens képeket lő. De az s6 és alpha is sokkal jobb színhűségben. De összességben jobb a Sony kamerában (kivéve videó).
A kijelző pont azért kisebb felbontású mert pentile, ahogy írtad. De a samoled egy hatalmas plusz sokaknak ( nekem is).
Én szerintem szoftveres gond, mert ha hardver lenne akkor sosem működne. Mivel viszonylag ritkán fordul elő azért gondolom.
Szerintem is jobb készülék ár-értékben a a z3c de az alpha is igen jó telefon.
Szvsz nagyon jó telefon mindkettő készülék. -
ctvagyok
őstag
Színhűségben pont ultrafos a z3c kamerája. Amúgy minden másban jobb mint az alpha. Talán videóban nem, de azt kitérdekel.
Sokkal szebb az alpha, na meg a kisebb felbontás ellenére a kijelző jobb. A sony kijelzője fakó és jó hideg (tudom lehet állítani), automata fényerő borzalmasan működik rajta.
Aksi idő meg elég fos az alphan, ha a piac egyik legjobb telefonját állítod vele szembe. A nagy része jelenlegi készülékeknek annyit tud mint az alpha. Vagy még annyit sem.
Én is a z3ct venném, de azért az alphanak is vannak előnyei. De ha kamerában jobb lenne az alpha akkor azt választanám, minden hátránya ellenére.
Szomszédomnak z3c-je van és imádja, csak néha nem ébred fel a feloldógombtól. Szóval ott is vannak softveres hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warframe
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest