Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sonyi? Az nem szünt meg?
Igen srácok, ha tettszik ha nem 1850-ből hozza a többi átlagát, ilyen formaterv mellett, szemben a műanyg szonyivak amit ha bedobok a gyerek vackai közé meg se találom többet. Az Alpha kibirja a másfél napot hidd el, három van otthon. Az üzemidőre csak az panaszkodik aki nem próbálta,magyarul a trollok.
Itt szerintem senki nem kíváncsi arra, hogy milyen jó a szonyi,van erre a saját topikjában lehetőség.Ismét egy trollmágnes hír, bár minden Samsung hír az. Megértem a dolgot mert manapság a gyerekeknél divat szidni a Samsungot. /mindamellett, hogy néha van miért/
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #58 üzenetére
Értem én, hogy vannak üzemidőben bajnok telefonok amik mellesleg tele vannak hibával, szar a kamerájuk és megjelenéskor ugyanannyiba kerülnek, de azt mondom, hogy nekem elég az egy nap mert este mindig töltőn van. Én nagyon kellemesen csalódtam az alpha akkujába, semmi bajom vele. Vettem, hozzá nagy akkut rá való hátlappal, de nincs rá szükség.
Ha viszont az átlagos ma csúcsokat nézzük, akkor nem nagyon marad el.
Nem szarrágó a Samsung mert ha szeretnél vehetsz, hozzá nagyobb gyári akkut egy tizesért amivel már egészen más a leányzó fekvése, csak ezt a Samsungot sokszor divatból fikázók nem tudják és inkább hasztalan tépik a szájukat szinte minden okostelefon topikban azzal sem törődve, hogy hányadik helyen van eladásokban a kedvencük.
Hajrá trollok, lehet bubogni. -
törölt tag
Bárminek is hívják ez lehet az Alphám utódja, főleg ha bővithető lesz.
Van egy olyan gyanúm, hogy ez nem az s6 mini, hanem az I6s ellen valami új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest